Metin MF
Üye
ygs kimya biyoloji çalışmam lazım kesin, lys fen başıma bela zaten![]()
sayısalcı mıydın sen
ygs kimya biyoloji çalışmam lazım kesin, lys fen başıma bela zaten![]()
sayısalcı mıydın sen
evet sbs 362 ile 120 kontenjanlı okula 120.sıradan girdim yani okulun taban puanıyımama ygs denemelerinde birinciliği kaptırmıyorum
![]()
ben de 444 ile girdiydim neyse ya bizim okulda edebiyat sınavlarını tmlerle aynı yapıyorlar sizde lys edebiyatı var di mi görüyorsunuz yani hadi biz boşuna haftada 3 saat edebiyat görüyoruz üniversite sınavında çözmeyeceğiz onlar göstersin geçin sınavda niye zor soruyorlar 2 senedir takıldığım konu
sizde de öyle mi
adamsınben de 444 ile girdiydim neyse ya bizim okulda edebiyat sınavlarını tmlerle aynı yapıyorlar sizde lys edebiyatı var di mi görüyorsunuz yani hadi biz boşuna haftada 3 saat edebiyat görüyoruz üniversite sınavında çözmeyeceğiz onlar göstersin geçin sınavda niye zor soruyorlar 2 senedir takıldığım konu
sizde de öyle mi
bizde 4 saat var ben tm ciyim
bizim kelebek sistemi tüm sınavlar ortak alan sınavları hariç 
ondan önce sınav sistemi nasıl sizdebizim kelebek sistemi tüm sınavlar ortak alan sınavları hariç
sözde ygs konusuyoruz![]()
o kelebek sistemini duymuştum saçma ya
dur başlığı değiştiriyimo kelebek sistemini duymuştum saçma ya
kopya çekmek zaten kırk yılda bir..
aynen o sistem yüzünden kaç kere biyoloji hocasından kazık yedik diğeri gelmiyor okula geride kalıyor falan son sınavda ilk konudan %75 sordu ve biyolojiden kaldım yanikopya çekmek zaten kırk yılda bir..

Kelebek sistemi nedir ?
öğrencilik kopyasız olur mu be abi

yine de çekiyoruz arada![]()

yanında üst sınıf öğrencisi varsa neden olmasın![]()
ama genelde kağıttan çekicen sözel derslerde 
şimdi Allah biliyor yanımdakinden bu sene çok yardım aldımama genelde kağıttan çekicen sözel derslerde
![]()

Sınavlar ortak oluyor mesela 1 günde aynı saatte bütün okul edebiyat sınavına giriyor. Atıyorum 11. sınıf sayısalların sınavları aynı ortak. Oturma düzeninde de eğer 11 isen mesela yanında 12. sınıf önünde de 10 ve 9. sınıf öğrencileri oturuyor kopyanın önüne geçmek asıl amaç

Muttin MPAL'deki ortak sınav gibi iste. AÇAL 'da denebilir![]()
En nefret ettiğim şey başka sınıfta sınava girmek. 
En nefret ettiğim şey başka sınıfta sınava girmek.
![]()