Eğer zip dosyasından taşımak istiyorsan, seçeneklerden çıkar de hedef klasöre seç, çıkarır...bu x plore den dosyayı nasıl taşıyoruz yapamadım gtti
Tamam yaptım teşekkürler
Eğer zip dosyasından taşımak istiyorsan, seçeneklerden çıkar de hedef klasöre seç, çıkarır...
normal klasörlerden taşımak için seçeneklerden kes yada koyala de, hedef klasörü seç ve yapıştır de...
Eğer x-plore türkçe değilse önce ayarlardan dili türkçe yap. Menu>tools>configuration açılan sayfadan aşağı doğru inip dili türkçe yapabilirsin, ayrıca yine aynı sayfanın üst kısmındaki tüm kutucukları da işaretlemeyi de unutma...
Hayır...Diyelim ben telefonumu hackledim sonra hacki kaldırdım rom pachere filan sonra garatiye göndersm bişey derler mi anlarlarmı önceden hacklediğimi ?
işe yaramadı
- - - Eklendi - - -
işe yaramadı
yahu ben bu norton'u yükleyemiyorum ki nasıl hackleyeyim? sertifika sorunu var yapamıyorum. hack bile yapamıyorum arkadaşlar yardım edin. e65 kullanıyorum. allah belasını versin böyle telefonun.
Öncelikle x-plore ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher uygulamasına çalıştır ve open4all yamasını aktif et...sys klasörünü açamıyorum neden acaba ?![]()