kardeş pek anlamıyorum bu işlerden uygulama yöneticisini bulamadım bi yardımcı olabilirmisin
arkadaşlar ben ben bunu uyguladım oldu ama bu cfw ofw hangisi(farkıne) ve telefonumda sertifikadan başka neler değişdi
Ayarlar/ Uyg. Yöneticisi / yüklü uygulamalar
sırayla tıkla ve açılan sayfada istenilen uygulamaı bulup kaldır...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım bu hack işlemi, cfw veya ofw ile alakası yok. Ofw orjinal yazılım demektir ve hali hazırda telefonunda yüklü olan yazılımdır, cfw ise orjinal yazılımın değiştirilmiş halidir.
Bununla ilgili daha detaylı bigiyi s60v5 modifikasyon bölümünde bulabilirsin.
Yaptığın hack işlemi sertifika hatasını ortadan kaldırır, ayrıca rompatcher uygulamasına farklı packlar ekleyerek, telefonuna farklı özellikler ekleyebilirsin, tema efekti gibi mesela...
Kardeş ben c/shared/folder dosyasını bulamadım bulmak için X-plore uygulaması mi olması gerekiyor?
Teşekkür ederim tema efekti link pls ?
ya beyler ben c6-01 imi bu şekilde hack lemeye çalıştım ama şöyle bi hata werdi
yüklenemiyor uyguluma yerleşik bir birleşen
lütfen yardım edin .s
teşekkürler
- - - Eklendi - - -
saol dediğin gibi yaptım oldu ben bu hack işlemini uzun süreden beri uğraşıyorum telefonuma daha önce sertifika aldığım için herhangi bir sertifika hatası sorunum yok tek istediğim hack yöntemiyle ngage oyunlarını telefonuma kurmak bunun içinde telefonumun tam hackli olması gerekiyor bu hack yöntemi bunun için yeterlimi telefonum nokia 5800 şimdiden teşekkürler
eyvallah,n79 da oldu ama aynı gün n-gage e biraz yüklenince http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-hatalar-vs-hersey-18-570449.html#post5254611 (burda da belirttim zaten) format atmak zorunda kaldım ama yeniden hackleyeceğim.sağolasın.Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurlerkonu lınkı:TIKLA
1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü X-Plore uygulaması ile bulup silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)
GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE