[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ido42

Üye
kardeş pek anlamıyorum bu işlerden uygulama yöneticisini bulamadım bi yardımcı olabilirmisin

feda bjk

Üye
arkadaşlar ben ben bunu uyguladım oldu ama bu cfw ofw hangisi(farkıne) ve telefonumda sertifikadan başka neler değişdi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeş pek anlamıyorum bu işlerden uygulama yöneticisini bulamadım bi yardımcı olabilirmisin

Ayarlar/ Uyg. Yöneticisi / yüklü uygulamalar

sırayla tıkla ve açılan sayfada istenilen uygulamaı bulup kaldır...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben ben bunu uyguladım oldu ama bu cfw ofw hangisi(farkıne) ve telefonumda sertifikadan başka neler değişdi

Arkadaşım bu hack işlemi, cfw veya ofw ile alakası yok. Ofw orjinal yazılım demektir ve hali hazırda telefonunda yüklü olan yazılımdır, cfw ise orjinal yazılımın değiştirilmiş halidir.
Bununla ilgili daha detaylı bigiyi s60v5 modifikasyon bölümünde bulabilirsin.

Yaptığın hack işlemi sertifika hatasını ortadan kaldırır, ayrıca rompatcher uygulamasına farklı packlar ekleyerek, telefonuna farklı özellikler ekleyebilirsin, tema efekti gibi mesela...

feda bjk

Üye

Ayarlar/ Uyg. Yöneticisi / yüklü uygulamalar

sırayla tıkla ve açılan sayfada istenilen uygulamaı bulup kaldır...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım bu hack işlemi, cfw veya ofw ile alakası yok. Ofw orjinal yazılım demektir ve hali hazırda telefonunda yüklü olan yazılımdır, cfw ise orjinal yazılımın değiştirilmiş halidir.
Bununla ilgili daha detaylı bigiyi s60v5 modifikasyon bölümünde bulabilirsin.

Yaptığın hack işlemi sertifika hatasını ortadan kaldırır, ayrıca rompatcher uygulamasına farklı packlar ekleyerek, telefonuna farklı özellikler ekleyebilirsin, tema efekti gibi mesela...

Teşekkür ederim tema efekti link pls ?

izzet.ozcan

Üye
Kardeş ben c/shared/folder dosyasını bulamadım bulmak için X-plore uygulaması mi olması gerekiyor?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeş ben c/shared/folder dosyasını bulamadım bulmak için X-plore uygulaması mi olması gerekiyor?

evet x-plore ile bulup silebilirsin, bulamazsan da önemi yok silmesende olur...

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim tema efekti link pls ?

tema efekti için konu vardı forumda, biraz araştırırsan bulabilirsin.

Tema efekti için c2z yaması lazım, c2zmaker programı yükleyip c2z yamasını oluşturabilirsin...

yusuf255

Üye
Gerçekten teşekkürler 5800 için sorunsuz şekilde işlemi tamamladım rompatcher ile ilgili forumda konu bulamadım acaba ilgili bi arakdaş bize yardımcı olabilirmi ?

recepp1

Üye
ya beyler ben c6-01 imi bu şekilde hack lemeye çalıştım ama şöyle bi hata werdi
yüklenemiyor uyguluma yerleşik bir birleşen
lütfen yardım edin .s

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya beyler ben c6-01 imi bu şekilde hack lemeye çalıştım ama şöyle bi hata werdi
yüklenemiyor uyguluma yerleşik bir birleşen
lütfen yardım edin .s

telefonun orjinal yazılım mı, yoksa cfw felan var mı?

Ayrıca hangi proyu yüklerken yapıyor?

rambokeke

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

saol dediğin gibi yaptım oldu ben bu hack işlemini uzun süreden beri uğraşıyorum telefonuma daha önce sertifika aldığım için herhangi bir sertifika hatası sorunum yok tek istediğim hack yöntemiyle ngage oyunlarını telefonuma kurmak bunun içinde telefonumun tam hackli olması gerekiyor bu hack yöntemi bunun için yeterlimi telefonum nokia 5800 şimdiden teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

saol dediğin gibi yaptım oldu ben bu hack işlemini uzun süreden beri uğraşıyorum telefonuma daha önce sertifika aldığım için herhangi bir sertifika hatası sorunum yok tek istediğim hack yöntemiyle ngage oyunlarını telefonuma kurmak bunun içinde telefonumun tam hackli olması gerekiyor bu hack yöntemi bunun için yeterlimi telefonum nokia 5800 şimdiden teşekkürler

Başarılı bir şekilde yaptıysan telefonun şuan tam hackli...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
|-)

ardakl

Üye
bu ne ise yarıyo ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hani bazı uygulamalar vardır ''sertifika hatası'' alırsın sonra yükleyemezsin sinir olursun.İŞte bu o olayı ortadan kaldırıyor.Sertifika hatası veren uygulamaları rahatlıkla yükleyebiliyorsun.

E R T A N

Üye
nortonsymbianhackldd dosyasını yükledikten sonra
"Norton Security
This Norton security product has expired.
Please launch Norton Smartphone Security to renew your license!" hatası veriyor. Evet deyip devam edince Norton Security programı açılıyor ve "This Norton security product has expired. Please renew your license!" hatası veriyor. ne yapmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon ?

bir daha dene adımları dogru yaptıgından emin ol.

Baktın olmuyor format at bir de öyle dene :)

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurler :tşk: konu lınkı:TIKLA

1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü X-Plore uygulaması ile bulup silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)

GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE
eyvallah,n79 da oldu ama aynı gün n-gage e biraz yüklenince http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-hatalar-vs-hersey-18-570449.html#post5254611 (burda da belirttim zaten) format atmak zorunda kaldım ama yeniden hackleyeceğim.sağolasın.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

35mustafa

35mustafa

Üye
elinize sağlık

anılbaran

anılbaran

Üye