[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

gungorblk

Üye
İşe yaradı.Teşekkürler...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
benim prolilımden açtıgım uyg.konularına bak derım :)

yunuskafe

Üye
sana kısaca şöyle söylüyüm bunu telefondan yzzıyorum sabah yapdım şu c deki silme işi hariç hepsini yapdım çünkü oraya nasıl giderim bilmiorm aradm ama bulamadım. Saat gece 12den sonra teli bi açdm herşey gitmiş simdi hi bişi yapılmıo eski haline geri dönmüş.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hata yapmıcaktın ,o klasörü xplore ıle gôrebilirsin

Maxicep468

Üye
kardeşim ben yukardaki adımları birebir uyguladım ancak işlem tamamlandıktan sonra telefon aşırı yavaşladı hatta üst üste birkaç yere girince telefonun ekranı gidiyor ve nokıa yazısından itibaren tlf yeniden başlıyor ayrıca ramblow ile rami temizlerken bi dosya çıkıyo ve o dosya temizlenemiyor ve tlfon yeniden başlıyor tel:c5-03 yardım!!!

sergen alkan

sergen alkan

Üye
kullanabilirsin aynı şekilde yapıcan

Öcelikle teşekkür ederim..yalnız konuya bi kaç bilgi eklemek isterim bilmiyorum belki daha önce yazılmıştır ama ben yinede yazim.. Anlatımda uygulama yöneticisinden bi programı kaldırmamızı ve c den share klasörundeki synmatech ile ilgili klasöru silmemizi söylemişsin onları yapmaya gerek yok sadece anlatımda silme dışında yazanları yapıp telefonu kapatıp açınca oluyo eski haline getirebilir miyiz diye sormuştum..eski haline getirmek için rompatcher deki seçenekleri geri alıp, karantina ya gönderdiğimiz dosyaları geri alırsak telefon eski haline geliyor..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben yukardaki adımları birebir uyguladım ancak işlem tamamlandıktan sonra telefon aşırı yavaşladı hatta üst üste birkaç yere girince telefonun ekranı gidiyor ve nokıa yazısından itibaren tlf yeniden başlıyor ayrıca ramblow ile rami temizlerken bi dosya çıkıyo ve o dosya temizlenemiyor ve tlfon yeniden başlıyor tel:c5-03 yardım!!!

telefonu yavaşlatmaz . Böyle bişi çok zor . Rom patcherdan add auto yu geri al . Uygulama yukleyecegin zaman instalserverı açarsın

----------Eklendi @ 22:03:25 ---------- Yazıldı @ 22:02:43 ----------

Öcelikle teşekkür ederim..yalnız konuya bi kaç bilgi eklemek isterim bilmiyorum belki daha önce yazılmıştır ama ben yinede yazim.. Anlatımda uygulama yöneticisinden bi programı kaldırmamızı ve c den share klasörundeki synmatech ile ilgili klasöru silmemizi söylemişsin onları yapmaya gerek yok sadece anlatımda silme dışında yazanları yapıp telefonu kapatıp açınca oluyo eski haline getirebilir miyiz diye sormuştum..eski haline getirmek için rompatcher deki seçenekleri geri alıp, karantina ya gönderdiğimiz dosyaları geri alırsak telefon eski haline geliyor..

hımm peyki ,rica ederim :)

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
Belle ye uygunmu?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
uygun olması lazım

stay23

stay23

Üye
Belle c6-01'de denendi sonuç başarısız.
9 Gündür Belle sertifika problemini çözemedim. O kadar konu okudum ama hepsi boş.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
daha önce belle kullanan arkadaşlar bu konudan hack yapmaıştı . Merat etme çözeriz

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
garantiyi etkiler mi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
etkileyecegini zannetmiyorum. Ama bi format atarsın hack gider.

caglar b

caglar b

Üye
ben bu yöntemle telefonumu hackledim fakat telefonun uygulama yöneticisine giremiyorum oyunların suit ayarlarını yapamıyorum lütfen yardımcı olun (telefon 5800)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
buzamana kadar kimse böyle bi hatadan bahsetmedi . Bence bi yerde bişi yaptın. Bununla ilgisi yoktur bence

felaketyaso

Üye
kardeş ya ben indirdim ama norton symbian....sis i yüklerken dosya türü desteklenmiyor yazıor tel 5800 v5

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yüklenirken ? Eminmisin

felaketyaso

Üye
evet gercekten şaşırdım bnde v52 000007 ama .s

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
onu engelleyen uygulamar vardır bence :hmmm

Bellatricc

Bellatricc

Üye
C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin. Demissin ya usta ben bulamadım orayı

EDİT: BULDUM

Üst Alt