[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

felaketyaso

Üye
ya herkes yapmış ben yapamadım bi yardmcı olur musn ltfn

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yahu yüklenmiyprsa onu engelleyen bileşenler vardır. Format at öyle dene ;)

Bellatricc

Bellatricc

Üye
Ben denilen herseyi yaptım ama halen olmadı bazı programlarda sertifika hatası servis saglayıcınızla görüsün yazıyor ??

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
özelden yazdım

MvPTaLha

Üye
teşekkürler

dr_ceza33

dr_ceza33

Üye
paylasım için sagol.aynen işe yaradı yola devam...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hard +kartada at derim

samigo

Üye
arkadaşlar bişey sorcam ben bunları yapıyorum son iki madde ingilizce yazıyo anlayamadım bişey felan yapılacakmı yani telefonu kapatıp açtıktan sonra bişey yapılacakmı

m.murat.95

m.murat.95

Üye
bu hack işleminde herhangi bir yanlışlık yaparsak sonuçları çok kötü olurmu ? Kendime güvenemiyorum da

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
başka yerden indirdiysen sen bilirsin

ykpens

Üye
telefonu hackledikten sonra geri nasıl döndürüyoz?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bişey sorcam ben bunları yapıyorum son iki madde ingilizce yazıyo anlayamadım bişey felan yapılacakmı yani telefonu kapatıp açtıktan sonra bişey yapılacakmı

rom patchera gir 2 tane yeşil bişi varsa tamamdır

----------Eklendi @ 20:10:27 ---------- Yazıldı @ 20:09:40 ----------

bu hack işleminde herhangi bir yanlışlık yaparsak sonuçları çok kötü olurmu ? Kendime güvenemiyorum da

hiç bi zararı yok bişi olmaz güven kendine

----------Eklendi @ 20:11:09 ---------- Yazıldı @ 20:10:27 ----------

telefonu hackledikten sonra geri nasıl döndürüyoz?

bi format atarsın bişi kalmaz

m.murat.95

m.murat.95

Üye
:tşk: bi'de hack yaptıktan sonra hafıza kartına format atmak lazım mı ve hack sırasında çıkarıyım mı

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hayır kartı çıkarmana veya format atmana gerek yok

yolcu37

Üye
öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler benim bi yardım talebim olacaktı dün yükledim dosyaları gerçektende hakkıyla çalıştı baya bi sertifikasız program yükledim ama bugün sertifika hatası veriyo program yüklemeye çalıştığımda yani unsigned program yükleyemiyorum sonradan tekrar rompatchere girdim ama işaretlemesi gereken dosyalar gözükmüyordu sonra hepsini silip tekrar yüklemeyi denedim gene rompatcherde o yazılar gözükmedi şimdi ben xclear diye bi pro yükledim dün bikaç kere telde temizlik yaptırdım acaba yanlış dosyaları mı sildide böyle yaptı diye şüpheleniyorum yardım ederseniz çok makbule geçer

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rom patcherda yamalar yok mu yani ? e/patches veya c/patches diye bi klasör varmı

m.murat.95

m.murat.95

Üye
hacklddim şimdi deniycem, rom patcher'a girince ikisinin de başında yeşil tik olunca tamamdır de mi ?

yolcu37

Üye
c/patches te yamalar vardı xploreden bakınca görmüştüm ama rompatchere girince o yamalar gözükmüyor bende yamaları olduğu klasöru falan xplorerle sildim rom patcheri tekrar yükledim gene olmadı bu sefer o klasörler geri gelmedi bi yardım lütfen

----------Eklendi @ 18:20:35 ---------- Yazıldı @ 18:17:18 ----------

bu arada e/patches de var ama bu klasörde rom patcherde ki yeşil yapmamız gereken dosyalar yok patcho.bin diye bi dosya var bunu silmedim simdi tekrar nasıl hackleriz rom patcherde hiçbişey gözükmüyo :/

Üst Alt