yardım edecek biri yok mu demin ki sayfaya sorunumu yazdım ?
demin ki sayfa derken
nereye yazdın sorununu
----------Eklendi @ 10:22:54 ---------- Yazıldı @0 10:20:11 ----------
tamam sorunu şimdi gördüm
Rom patcher i kaldır sertifika işlemini tekrar baştan yap
Yanlış anlamazsınız sanırım...TELEFON HACKLEME NASIL YAPILIR?
1. Öncelikle arşiv içindeki NortonSymbianHackLDD.sis (signed) isimli programı kurun. [Gelen uyarıları onaylayın]
2. Programa girin
3. "Options > Anti-Virus > Quarantine list" sırasını izleyin
4. "Options > Restore All" deyin ve onaylayın
5. Programdan çıkın ve Uygulama Yöneticisinden "Symantec Symbian Hack" programını kaldırın
6. Daha sonra C:\shared\ klasörünü de bir dosya yöneticisiyle (örn: X-Plore) silin.
7. Arşivimizdeki RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx (signed) programını kurun.
8. Programa giriş yapın ve yamayı yapabilirsiniz artık:
- Open4all : Tüm sistem erişimi (Gizli dosyalar vs.)
- Installserver : İmzasız (Unsigned) programları sorunsuz kurabilmek için...
Eğer gerek duyarsanız "Options>Add to auto" seçeneğini seçerseniz otomatik patch yapacaktır.
Konuyu açmak için ekran görüntüleri almıştım, ilk mesajda paylaşabilirsinizBari emek boşuna gitmesin, hem faydalı olur umarım
Yanlış anlamazsınız sanırım...
Kurulumu kendim yazmıştım:
Ekran görüntülerinin hepsini görmek isteyenler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir teşekkür yeter
![]()

peki telefonu hackleyince garanti gibi haklardan mahrum kalıyor muyuz ?
yahu arkadaşım iyi güzelde her şeyden önce x-plorer proğramı lazım. "C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin" diye yazmışsın ama xplorer yükleyin yazmamışsın. ben şimdi xplorer buldum ama oda cer hatası veriyor ben şimdi ne yapayım öyle kaldım.zaten cer hatası almamak için hackleyecektim.
yahu arkadaşım iyi güzelde her şeyden önce x-plorer proğramı lazım. "C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin" diye yazmışsın ama xplorer yükleyin yazmamışsın. ben şimdi xplorer buldum ama oda cer hatası veriyor ben şimdi ne yapayım öyle kaldım.zaten cer hatası almamak için hackleyecektim.
arkadaşlar ya hacklendigini telefondan nasıl anlarım nasıl anlaşılır
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar güzel birşey olsa gerek ama ben yapamıyorum galiba yaşamadım 2 defa da yaptım aynısını da uyguladım olmadı sinir oldum
----------Eklendi @ 20:52:47 ---------- Yazıldı @ 20:50:51 ----------
tema efect yüklemeyi çok istedim ama hack işini yapamadim ki onları da yukleyeyim
evet sorun nedirkullandığım telefon 5800 v5 bire bir yardım edecek olan varsa bilgisi olan tabiki yardım etsin hack için
teşekkürler sonunda hallettim artık istediğim proğramı yüklüyorum.
----------Eklendi @ 21:16:40 ---------- Yazıldı @ 21:13:37 ----------
teşekkürler.
----------Eklendi @ 21:17:59 ---------- Yazıldı @ 21:16:40 ----------
teşekkürler