[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

frkan_tr

Üye
8. Adımdaki dosyayı x-plore ile nasıl taşicaz acil yardım edin

arkadaşlar her adımda hata alıyorum mesela karantina liste hata alıyorum rom patcher sys/bin.dll hatası veriyor açılırken ya sys bin yok kardeşler sorun cok

Emrgncy

Üye
arkadaşlar her adımda hata alıyorum mesela karantina liste hata alıyorum rom patcher sys/bin.dll hatası veriyor açılırken ya sys bin yok kardeşler sorun cok
Sys/ bin klasörünü görebilmek için, rompatcher dan open4all yamasını aktif et x-plorer ayarlardan üstteki tüm kutucukları işaretle artık x-plore ile sys/bin klasörünü görebilirsiniz..
hala hata alıyorsan soft format atıp hack işlemine en baştan başla..

energecy watsapp falan yok mu kardesim şu teli hacklemek farz oldu

Tepkiler: Emrgncy
pekala ben o zaman nerde hata yapıyorum bakalım öncelikle 4.adımda evet dedikten sonra hata alıyorum teker teker halledelimbende daha yüksek sürümlü xplore var burdakini indirdim desteklenmiyor dedi mesela

Emrgncy

Üye
Sedat kardeş, öncelikle bilgilerini yedekleyip telefonuna bir soft format at, sonra adımları sırasıyla uygula...

büyük ihtimalle formattan sonra o tekrar yaptığında o hatayı almayacaksın..x-plore un sürümü önemli değil, yüklede hangisini yüklersen yükle...

soft format???

soft formatta telefondaki mesajlar siliniyor mu

Emrgncy

Üye
soft format *#7370# ile atılır, evet yedek almazsan tüm bilgiler gider..dosya yöneticisinden telfonun hafıza kartına yedekleyebilirisn veya pc suit ile pc ye yedek oluşturabilirsin..

öncelikle pc suitle pcye atayımdafakat atarsam girdiğim wifilerde gidecek olmayacak galiba bu is

peki şu .bin dosyasını kendim yapamaz mıyım

allaha şükür sorunları çözdüm teşekkürler güzel değil tam bir paylaşım..

Tepkiler: Emrgncy
arkadaşlar size 2 sorum olacak;
1- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefona hard format atmış olsak telefonun hack i iptal olurmu?
2- 5800 telefonu diyelim ki hack ledik. telefonun sürümünü güncelledik telefonun hack i iptal olurmu?

arkadaşlar sertifika süresi geçmiş sorununu çözüyormu busayenizde yaptım sertifikadanda kurtuldum teşekkür ederim lumiam bozulunca buna geçtim 6 ay falan 5800 layım

1 evet iptal olur
2 hayır iptal olmaz