Tekrar denedim bu sefer restore all deyince restore failed verdi 3 dosya vardı zaten aynen kaldı ilk yaptığımda coderushack LDD var 3 tane onlar gitmişti şimdide gitmeyip failed verdi ?? (
Tekrar denedim bu sefer restore all deyince restore failed verdi 3 dosya vardı zaten aynen kaldı ilk yaptığımda coderushack LDD var 3 tane onlar gitmişti şimdide gitmeyip failed verdi ?? (
Link'e tıkla ve zip dosyasını indir ve x-plore ile aç, içinden iki adet zip dosyası daha çıkacak..
installserverS^3.zip dosyasının içindeki dosyayı C:/sys/bin konumuna at, installserverRP+v1.7.zip dosyasının içindeki rmp uzantılı dosyayı C:/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat..
Rompatcher ı çalıştır, artık içinde üç adet yama göreceksin, üçünüde aktif et...
Öncelikle x-plore uygulamasının ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve open4all yamasını aktif et. Bu işlemle C:/sys/bin klasörünü görebileceksin...
Şimdi alttaki linki tıkla ve zip dosyasını download et, x-plore ile zip dosyasını aç ve içindeki install dosyasını x-plore ile C:/sys/bin klasörüne at.. Telefonu tekrar başlat ve rompatcher içindeki yamaları aktif et, artık hack işleminin tamam olması gerekir...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: zip içindeki dosya 5800 için, yani symbian 9.4 işletim sistemi için. Farklı sistemse mesaj at..