Emrgncy
Üye
x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatchher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et...c6-00 c:/sys/bin bende yok bulamadım yardım edermisiniz
x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatchher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et...
Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin.. Yapamadığın veya ters giden bir yer olursa mesaj at..
Arkadaşım telefonun Fp2 ye güncellenmiş bu konudan hack olmaz...nokia 701 kullanıyorum. ön kamerayı çalıştırabilmek için hack yapmayı deniyorum.
NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yüklemeye başladığımda
"telefonunuzla uyumlu değil, yinede devam edilsinmi" diyor evet diyorum.
"yüklenemiyor, bu yerleşik bir bileşen" diyor ve yükleme iptal oluyor.
bana yardım edebilecek olan varmı ?
Olmayan yeri veya aldığın hatayı söyle yardımcı olalım...arkadaşları ben dendim olmuyor telefon c6-01
e71 in işletim sistemi 9.2, sisteme uyumlu install dosyasını C:/sys/bin konumuna atarsan hack olması gerekir...burdan herkeze sesleniyorum.arkadaşlar bütün hack konularında nokia e71 (e71-1) yok.birde diyorsunuzki bütün symbian telefon.acaba e71 için de yokmu.birde benim telefon sürümü 300.21.012
C:/sys/bin konumuna yanlış install dosyası atmışsın, x-plore yardımıyla o dosyayı bul ve sil, telefonunun sistemine uyumlu olan install dosyasını at...ben yaptım. sürekli dosya bozuk diyor. önceden yükleyebildiğim şeyler de yüklenmiyor dosya bozuk diyor ne yapmalıyım?
Servis hackli yada hacksiz olup olmadığına bakmaz, direk yazılım atar.. Yani hacten dolayı serviste bir problem çıkmaz..C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..
Servis hackli yada hacksiz olup olmadığına bakmaz, direk yazılım atar.. Yani hacten dolayı serviste bir problem çıkmaz..
Ama garanti olsun diyorsan servise vermeden soft format atarsın eski haline döner...
Soft format yüklü olan uygulamaları siler.. ayrıca atmadan önce yedek almanı öneririm, yoksa rehber, resim,müzik hepsi gider...çok sağol bir sorum daha olucaktı soft format telefondaki programları silmez diye biliyorum bu rom patcher vs. Programları nasıl silicem.. Soft format çözüm olur diyorsun yani hard format atmaya gerek yok demi eminsinsoft atınca gene unsigned yükleyemeyecem demi
Rom a gömülü uygulamalar hariç bütün uygulamalar silinir...Soft formatta benim yüklediğim oyun ve uygulamalar silinir demi telefonla birlikle gelen lisanslı uygulamalar silinir mi F-secure (hırsızlık programı), shazam,office vb. hard formatta herşey gidiyor onu biliyorum zaten
Rom a gömülü uygulamalar hariç bütün uygulamalar silinir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?