uyumlu install i C/sys/ bin klasörüne attıysan, artık rompatcher'ın install yamasının aktif yani yeşil olması gerekmiyor, open4 all yamasını aktif et tamamdır.
Bir unsigned uygulama yüklemeyi deneyerek kontrol et..
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]ya arkadaşlar ben hepsini sırayla yaptım ve her ikisi yeşil yandı ama telefonu kapatıp açtım tekrar siteye girdim ama program yükledim ama hala sertifika hatası diyor anlamadım ne iş..yardımcı olurmusunuz[/SIZE][/COLOR]
- - - Eklendi - - -
ya arkadaşlar ben hepsini sırayla yaptım ve her ikisi yeşil yandı ama telefonu kapatıp açtım tekrar siteye girdim ama program yükledim ama hala sertifika hatası diyor anlamadım ne iş..yardımcı olurmusunuz..Open4all ve Installerserver'in üstüne geldim Options - Add to auto dedim ikisi yeşil yandı ve çıktım sonrada telefonu kapatıp tekrar açtım hala sertifika diyor..dosyalarıda kaldırdım bu arada[/SIZE][/COLOR]
iki sebebi olabilir, ya c/sys/bin klasörüne telefonuna uyumlu install dosyası atmamışsındır, ya da telefonu restart yaptıktan sonra rompatcher yamalarını aktif etmemişsindir.
arkadaşlar bana yardımcı olun çıldırmak üzereyim daha önce telefonum hackliydi çok kasmalar oluyo diye soft format attım cihazıma (N8) fakat ne yaptıysam sıfır kusursuz şekilde bir türlü hacklenmiyor telefon acil yardıma ihtiyacım var
arkadaşlar bana yardımcı olun çıldırmak üzereyim daha önce telefonum hackliydi çok kasmalar oluyo diye soft format attım cihazıma (N8) fakat ne yaptıysam sıfır kusursuz şekilde bir türlü hacklenmiyor telefon acil yardıma ihtiyacım var
Burdaki işlemleri yaptıktan sonra telefonuna uyumlu installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne atman gerekli, senin hack işlemin o zaman tamam olur...