2012 nin en iyi ceptelefonu sizzce

Sponsorlu Bağlantılar

2012nin En İyisi

• Kullanılan toplam oy
    65

61semih

61semih

Üye
en iyi telefondur demiyorum ama
diyerek beni haklı çıkardığınız için teşekkürler.benimde tam olarak demek istediğim buydu
ben n8 kötü telefondur demedim zaten en iyi değil dedim
kamerasına laf ta etmedim hiçbir zaman isterseniz sabit konulardan telefon fotografçılığı başlığında bakabilirsiniz n8 in kamerası hakkındaki yorumlarıma.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bitmemiş yılın en iyi telefonu mu seçilir ya hem daha firmalar bundan sonraki iki yıllarına yön vericek amiral gemi cihazlarını çıkartmamışken ne yani şimdi htc titanII İphone5 sgsIII LG D1L nokia lumia910 pureview bir çıksın inceleyin de ondan sonra 2012yılının en iyi telini seçin

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia 808 i eklersen iyi olur

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ankette nokia n8 var eyw bişey dememde sony firmasına ait hiç cihaz yok çok dengesiz bir anket olmuş yorumum yanlış algılanmasın...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ankette nokia n8 var eyw bişey dememde sony firmasına ait hiç cihaz yok çok dengesiz bir anket olmuş yorumum yanlış algılanmasın...

yok hocam sonuna kadar haklisiniz;) anket harbiden cok dengesiz olmus. Ben kendimde n8 kullanmama ragmen ankette oy kullanmadim; guzel cihazdir n8 ama 2012 nin en iyileri arasina sokmaya calisirsan orda bir dur derim;) bu listede kesinlikle bana gore olmasi gereken 3 cihaz var. 1)nokia lumia 900- 2)sony xperia s- 3)samsung galaxsy s3. Birde bu s3 bahsedildigi gibi snapdragon s4- 4 cekirdek islemciyle gelirse kimse yakalayamaz bu cihazi;)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok hocam sonuna kadar haklisiniz;) anket harbiden cok dengesiz olmus. Ben kendimde n8 kullanmama ragmen ankette oy kullanmadim; guzel cihazdir n8 ama 2012 nin en iyileri arasina sokmaya calisirsan orda bir dur derim;)

:alkis

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
n8 mi? :nono:
2012 gireli daha 4ay oldu en iyi telefonlar karsida
simdilik bence galaxy note :cigara:

klongs

klongs

Üye
kardeş kusura bakmada suç sende biraz niye n8 i koyuyorsun ki sony lg falan koysana

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kusura bakmada suç sende biraz niye n8 i koyuyorsun ki sony lg falan koysana

çok acele bir anket oldu Lg 4x flanan koyabilirdimde Sony bilmiyorum sony deneyimim olmadı Yiyi tel demiyorlar takılıormuş falan

---------- Eklendi @ 16:26:49 ---------- Yazıldı @ 16:22:29 ----------

n8 koyarak ben aslında sitede teknolojiden anlayan varmı diye baktım fakat durm çok kötü herkes bişeyler bildiğini ve NOKİANIN MÜKKEMMEL(!) BİR TEL OLDUĞUNU SANIYOR

klongs

klongs

Üye
ben bu foruma kaydolurken her forumda olduğu gibi ios android tartışmaları çok olur diye düşünüyordum ama hep symbian android tartışması gördüm hiç mi ioscu yok arkadaş

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sony erıcsson xperia arc modeli cihaz var şu an bende daha öncede neo V vardı ve takılmaları geçtim genellikle kasan oyun,uygulamalarda nerdeyse hiç kasmıyor cihazım rootlu biraz işlem yapınca çok iyi oluyor..
çok acele bir anket oldu Lg 4x flanan koyabilirdimde Sony bilmiyorum sony deneyimim olmadı Yiyi tel demiyorlar takılıormuş falan

---------- Eklendi @ 16:26:49 ---------- Yazıldı @ 16:22:29 ----------

n8 koyarak ben aslında sitede teknolojiden anlayan varmı diye baktım fakat durm çok kötü herkes bişeyler bildiğini ve NOKİANIN MÜKKEMMEL(!) BİR TEL OLDUĞUNU SANIYOR

aleranol

aleranol

Üye
Hayatımda bu kadar yanlış ve saçma bir anket görmedim. Eğer düzgün bir anket yapmak istiyorsan ilk olarak bütün telefonların listesini eline alacaksın. Lumia 900-800-700 nerede? Nokia 808 nerede? N8 çok saçma 2010 yılında çıkmış telefon. Nokia düşmanlığın burada belli oluyor. Üstelik huawei nin telefonları nerede? lg nerede? sony nerede? s2 yi koyman yanlış ve nexus nerede? Daha önceden amatör sitelerde bile anket yapmadığın çevrene bağlı kaldığın çok belli. Bu anket heryere açık olmalıydı fakat sen çevrenin en iyilerini almışsın. Sanırım çevrene bir göndermede bulunacaksın bu link üzerinden. Amacın teknolojiden anlayanların olup olmadığı olmadığı çok belli.

klongs

klongs

Üye
Hayatımda bu kadar yanlış ve saçma bir anket görmedim. Eğer düzgün bir anket yapmak istiyorsan ilk olarak bütün telefonların listesini eline alacaksın. Lumia 900-800-700 nerede? Nokia 808 nerede? N8 çok saçma 2010 yılında çıkmış telefon. Nokia düşmanlığın burada belli oluyor. Üstelik huawei nin telefonları nerede? lg nerede? sony nerede? s2 yi koyman yanlış ve nexus nerede? Daha önceden amatör sitelerde bile anket yapmadığın çevrene bağlı kaldığın çok belli. Bu ankete heryere açık olmalıydı fakat sen çevrenin en iyilerini almışsın. Sanırım çevrene en iyisi benimki gibi bir göndermede bulunacaksın bu link üzerinden.

n8 i koymak doğru s2 yi koymak niye yanlış

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu içi yapılan yorumları pek hoş görmedim arkadaşlar, ilk mesajlardan başlamış alaycı konu ile alakası olmayan yorumlarla. sonlara doğru hakaret, zedeleme küçük düşürücü sözler, symbian, ios, android kapışmacası. Hep aynı manzaralar, biraz daha duyarlı olalım. :locked:

Üst Alt