2012 nin en iyi ceptelefonu sizzce

Sponsorlu Bağlantılar

2012nin En İyisi

• Kullanılan toplam oy
    65
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi

onlarda hatalıdır en iyi diye bişe olsa herkes ona yönelirdi herkesin kendine göre en iyi bulduğu şey vardır onu seçer kimseninde bişe demeye hakkı yoktur kimse kendi malını yüceltmesin bu onu daha iyi yapmaz benim c6'ım var benim için en iyisi c6'dır şimdi ama ben sana tutupta seninkinden iyi demem senin için o iyidir çünkü

Çok haklısın...Bana göre Note ama note kullanmıyorum çok pahalı
ama resmi olarak Galaxy Note Nokinın en son modelinden çok daha üstün bu bir gerçek bu gerçekleri insnlar kabul edemiyorlar...

bolamanle

Üye
Bence ankete e7 ve n9uda koymalıydınız

ggokhan008

Üye
ben n8 ve diğer symbian belle kullanıcılarının sessiz kaldıgına inanıyorum anketlerde ortaya cıkıyorlar bi android kullanıcısı symbian ile ilgili bir konuyu baltalarken bir symbian kullanıcısının böyle bişey yaptıgını görmedim bende yapmadım ...

Kesinlikle tartısma cıkarmak istemiyorum.. Lütfen yanlıs anlamayın..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çok haklısın...Bana göre Note ama note kullanmıyorum çok pahalı
ama resmi olarak Galaxy Note Nokinın en son modelinden çok daha üstün bu bir gerçek bu gerçekleri insnlar kabul edemiyorlar...

değişir o kişiye göre şahsen ben yıllardır bi symbiancı olarak xperiaları beğeniyorum ama android diye kulp takmıyorum symbianada kötğ bi laf etmiyorum symbianın arayüzü kamerası kullanımı gzel geliyor xperianın tipi duruşu falan androidin oyunları ama yinede 808e değişmem çünkü bnm için kamera faktörü önemli symbiandaki uygulamalar bnm işimi yeterince görüyor

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam 3310 nerde ya :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Nokia N8

tempestshine

tempestshine

Üye
N8 yerine Lumia 900 ya da 701 falan konsa ona oy verirdim.ama şimdi hiçbirine oy vermiyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 çok güzel bir telefon ama bence artık N8'den çok Lumia 900 gerek tasarımı gerek duruşu gerekse performansı/donanımı ile daha rekabetçi bir model olacaktır Nokia adına :oke:

---------- Eklendi @ 11:30:43 ---------- Yazıldı @ 11:28:01 ----------

HTC One X ve Iphone 4s'e verdim oylarımı da 2010 model N8 şuanda birinci Nokia'nın ölüsü para derlerdi de inanmazdım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve B.BUSKUT

forever1907+

Üye
n8 ne ?

saruman_me

saruman_me

Üye
HTC One X

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gıcıklık olsun diye Nokia :trip:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hiç uzatmayın beyler 2012 senesinin en iyi telefonu nun lasvegas da gerçekleşen ces 2012 de hangi cihaz olduğunu gördük, 10 tane ödül alıp, ödül şampiyonu olan hangi cihazdı?

cevap : NOKİA LUMİA 900 ;)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
klongs

klongs

Üye
hiç uzatmayın beyler 2012 senesinin en iyi telefonu nun lasvegas da gerçekleşen ces 2012 de hangi cihaz olduğunu gördük, 10 tane ödül alıp, ödül şampiyonu olan hangi cihazdı?

mwc 2012 cesten daha onemli mwc 2012 de galaxy s2 secildi

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia Lumia 900

ggokhan008

Üye
yuru be n8 kim tutar seni :D :D .. I Love Nokia (N8) :)

ggokhan008

Üye
forumda takılanların nekadar fan cı olduğu secımdede ortaya cıkıyor sanırım n8 1. şuanda ! pehh

en iyi telefondur demiyorum ama kamera olarak hicbir telefon yarisamaz bazi kisiler icinde kamera okadar onemlidirki telefonun diger donanimsal ozelliklerine hic bakmaz bile benim gibi... ayrica bi sikinti yaratmiyo oyun ve uygulamada yeterli bence neden bukadar kotuluyorsunuz anlamiyorum....

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Zaten seçeneklerde olsaydı bütün oylarım:)Lumia ya giderdi

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
ehehe tübitak telefon çıkartıyomuş gülmeye hazır olun beyler :)

Üst Alt