2012 nin en iyi ceptelefonu sizzce

Sponsorlu Bağlantılar

2012nin En İyisi

• Kullanılan toplam oy
    65
B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
2012 nin en iyi ceptelefonu sizzce
Çok Önemli bİr ankettir lütfen katılınız

---------- Eklendi @ 23:32:08 ---------- Yazıldı @ 23:27:48 ----------

Ankete Katılın Siz Belirleyin....

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
vaov çok önemliymiş iyiki bu konuyu gördüm görmesem ne kadar çok şey kaybedecektim

Hasan

Üye
Tartışmasız 3310 :D

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
burda olanlar varmış görmek güzel :D

Hasan

Üye
hiç nokia yok ne yapayım ki :ehe

Türe

Türe

Üye
Bana gore Htc One X :)

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
.:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence n8 yerine 701 koysaydın n8 kamera olarak 701'den çok üstün ama sonuçta 2010 yılının telefonu yanlış bilmiyorsam ayrıca xperiada koyman lazım kanımca :)

Uqur5445

Üye
n8 onde:)

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
nokia n8 00

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
N8 diyenler neye göre ahhh telefondan analamayan cok var bu forumda ayrıca xperiayı unutmuşum ama S2 ve ya 4sle yarışamaz..zaten note nin yanından geçemez

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 yerine Lumia 900 daha mantıklı olurdu çünkü N8 çıkalı 2 yıl oldu neredeyse .

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
N8 diyenler neye göre ahhh telefondan analamayan cok var bu forumda ayrıca xperiayı unutmuşum ama S2 ve ya 4sle yarışamaz..zaten note nin yanından geçemez

senin telefondan anlamıyor dediğin adamlar cfw yapıyor uygulamaları türkçeleştiriyor bilmem napıyor telefondan anlamayan adam bunu nasıl yapıyor ? Herkesin zevki başka senin dediğin telefonlar daha iyiyse herkes senin dediğin telefonu alsın en iyisi senin bildiğin ya başka kimse hiçbişey bilmiyor ya senin dediğin markayı kullansın hadi bize en iyi araba markasını söyle herkes onu alsın pc modelini söyle tv modelini söyle onu alsın .. Olurmu öyle ? Herkesin bütçesi başka zevki başka ihtiyacı başka .. Senin bahsettiğin telefonlar N8'in çeyrek pikselini çekebiliyormu ? Şarjı onun kadar gdiyormu adam belki kameraya sağlamlığa symbianın rahat kullanımına önem veriyor lütfen böyle ortalığı karıştıracak symbian android ios vs kapışması çıkaracak sözler söylemeyin izin verinde herkes neyi seviyorsa onu alsın ona oyunu versin ;)

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

ggokhan008

Üye

senin telefondan anlamıyor dediğin adamlar cfw yapıyor uygulamaları türkçeleştiriyor bilmem napıyor telefondan anlamayan adam bunu nasıl yapıyor ? Herkesin zevki başka senin dediğin telefonlar daha iyiyse herkes senin dediğin telefonu alsın en iyisi senin bildiğin ya başka kimse hiçbişey bilmiyor ya senin dediğin markayı kullansın hadi bize en iyi araba markasını söyle herkes onu alsın pc modelini söyle tv modelini söyle onu alsın .. Olurmu öyle ? Herkesin bütçesi başka zevki başka ihtiyacı başka .. Senin bahsettiğin telefonlar N8'in çeyrek pikselini çekebiliyormu ? Şarjı onun kadar gdiyormu adam belki kameraya sağlamlığa symbianın rahat kullanımına önem veriyor lütfen böyle ortalığı karıştıracak symbian android ios vs kapışması çıkaracak sözler söylemeyin izin verinde herkes neyi seviyorsa onu alsın ona oyunu versin ;)

haklISIN kardeş çok doğru ben bunu yazmaktan bıktım artık uğraşmıyorum herkes kendi bildiğini yapsın .

.Murat.

.Murat.

Üye

Ben kamerası için aldım gerisi beni alakadar etmiyor:D

B.BUSKUT

B.BUSKUT

Üye
    Konu Sahibi
Başkalarrin zevkine saygim var ..ama en iyi nokia diye bunu idda edenler var ben onlra kiziyorumm...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Başkalarrin zevkine saygim var ..ama en iyi nokia diye bunu idda edenler var ben onlra kiziyorumm...
onlarda hatalıdır en iyi diye bişe olsa herkes ona yönelirdi herkesin kendine göre en iyi bulduğu şey vardır onu seçer kimseninde bişe demeye hakkı yoktur kimse kendi malını yüceltmesin bu onu daha iyi yapmaz benim c6'ım var benim için en iyisi c6'dır şimdi ama ben sana tutupta seninkinden iyi demem senin için o iyidir çünkü

• Beğen
Tepkiler: klongs

Üst Alt