Amaru Shady
Üye
ehehe tübitak telefon çıkartıyomuş gülmeye hazır olun beyler![]()

ehehe tübitak telefon çıkartıyomuş gülmeye hazır olun beyler![]()

diyerek beni haklı çıkardığınız için teşekkürler.benimde tam olarak demek istediğim buyduen iyi telefondur demiyorum ama
Nokia 808 i eklersen iyi olur
ankette nokia n8 var eyw bişey dememde sony firmasına ait hiç cihaz yok çok dengesiz bir anket olmuş yorumum yanlış algılanmasın...
yok hocam sonuna kadar haklisinizanket harbiden cok dengesiz olmus. Ben kendimde n8 kullanmama ragmen ankette oy kullanmadim; guzel cihazdir n8 ama 2012 nin en iyileri arasina sokmaya calisirsan orda bir dur derim
![]()

kardeş kusura bakmada suç sende biraz niye n8 i koyuyorsun ki sony lg falan koysana
çok acele bir anket oldu Lg 4x flanan koyabilirdimde Sony bilmiyorum sony deneyimim olmadı Yiyi tel demiyorlar takılıormuş falan
---------- Eklendi @ 16:26:49 ---------- Yazıldı @ 16:22:29 ----------
n8 koyarak ben aslında sitede teknolojiden anlayan varmı diye baktım fakat durm çok kötü herkes bişeyler bildiğini ve NOKİANIN MÜKKEMMEL(!) BİR TEL OLDUĞUNU SANIYOR
Hayatımda bu kadar yanlış ve saçma bir anket görmedim. Eğer düzgün bir anket yapmak istiyorsan ilk olarak bütün telefonların listesini eline alacaksın. Lumia 900-800-700 nerede? Nokia 808 nerede? N8 çok saçma 2010 yılında çıkmış telefon. Nokia düşmanlığın burada belli oluyor. Üstelik huawei nin telefonları nerede? lg nerede? sony nerede? s2 yi koyman yanlış ve nexus nerede? Daha önceden amatör sitelerde bile anket yapmadığın çevrene bağlı kaldığın çok belli. Bu ankete heryere açık olmalıydı fakat sen çevrenin en iyilerini almışsın. Sanırım çevrene en iyisi benimki gibi bir göndermede bulunacaksın bu link üzerinden.