miCRoBe`
Üye
Bu romun cm10.2 sürümünü neo v ye kurmuştum cm11 e yükseltmek için herşeyi baştan mı yapmam gerek_?
Bu romun cm10.2 sürümünü neo v ye kurmuştum cm11 e yükseltmek için herşeyi baştan mı yapmam gerek_?
Herşeyden kastım orjinal sony yazılımına dönüp sonra kernel flashlamam gereklimi...?Her şeyden kastın?
Bu rom biraz farklı, kurulum ve uyarı bölümünü okumalısın.
Herşeyden kastım orjinal sony yazılımına dönüp sonra kernel flashlamam gereklimi...?
en son çıkanı yüklesek yetiyor değil mi cm11 için, daha önceki tarihlerde yayınlananları yüklemeye gerek yok sanırım mesela geçen aydakini öyle mi?
merhaba.. xperia ray telefonumu bu romu kurduğumdan beri sorunsuz kullanıyordum taaa ki ekranı kırılana kadar.. tamirciye verdim. ekranı değiştirmiş ve tlf donuk çalışmış dedi. elinde ki bir program ile düzeltme yapmaya çalışmış rom da.. düzelmezse anakart değiştirecekti. orjinal rom kurmaya çalışmış herhalde.. ekran sadece sony ericsson başlangıç ekranında takılı kalıyor..
şimdi üstadlar bu durumda ne yapmam gerek? bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemezse çok memnun olurum.
teşekkürler.
mscye gerek yok. fastboota alabiliyor olman. Alamıyorsan bir sıkıntı var demektir ayrıca stock rom flashlandıysa açılırdı, açılmalıydı. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?