[2011 Xperia] [Legacy Xperia Rom] [Android 4.4 Kitkat CM11] | 06-2016 Güncel | Stabil

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Xperia klavye tarzı başka klavye varmı 4.4 de çalışmıyor

Ben denediğimde çalışıyordu. Dalvikte dene bir de.Attığın xperia launcher normal apk olarak yüklenmiyor. Diğer türlü de denemedim ama yüksek ihtimalle çalışırdı, bende ki eski apkyi kurdum. O da normal apk olarak yüklenmiyordu. System/app'a atarak...
1. mesaj düzenlendi, romu flashlamadan önce kurulum ve uyarı bölümlerini okumalısınız.

bar1096

Üye
Yeni Güncelleme Geldi

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Güncelleme Geldi

Ray için daha yüklenmemiş.
Son sürümde iyiydi bence, yaklaşık 20 gündür kullanıyorum sorunsuz, şarj daha uzun dayanıyor artık. Bir de yeni batarya aldım mı tam olucak.

sata3

Üye
Güzel bir rom

poh62

Üye
hocam 83 Byt gorunen dosyalar nedir biz hangisini atacaz cwmden

poh62

Üye
sen denedin mi qarapapaq hocam var mi eksikleri ben halen 10.2deyim cok sevdim bu romu senin sayende eklerle falan harika gidiyo ama malum ram cok kasiyobu arada snapshot romlar yayinlanmis cogu cihaz icin urushi ne zaman yayinlar acaba

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
sen denedin mi qarapapaq hocam var mi eksikleri ben halen 10.2deyim cok sevdim bu romu senin sayende eklerle falan harika gidiyo ama malum ram cok kasiyobu arada snapshot romlar yayinlanmis cogu cihaz icin urushi ne zaman yayinlar acaba

Ben bu romu kullanıyorum zaten. Biraz eksik diyebilirim ama 2 ya da 3 kere daha güncellediler benim kullandığım sürüm üzerine. Bir süredir takip etmiyorum. Yani benim kullandığımdan halinden daha iyidir.

poh62

Üye
anladim hocam bende denicem buarada ekler bu romdada calisirmi font ve zil sesleri felan en azindan

poh62

Üye
cok tesekkurler qarapapaq

cm11 de hep olan bug'lardan birisi web tarayıcısı lag yani kasma olması.
artık buna çözüm bulundu.

Son düzenleme:
Tepkiler: Invoke