2009 filmleri bomba gibi(3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
    Konu Sahibi
2009 filmleri bomba gibi(3)
ROBIN HOOD'A YENİ YAKLAŞIM
Robin Hood efsanesine çok farklı bir yaklaşım getiren “Nottingham”, 6 Kasımda vizyona girecek.
Senaryosunu Ethan Reiff, Cyrus Voris ve Brian Helgeland'ın yazdığı, yönetmenliğini Ridley Scott'un üstlendiği filmin başrolünde Russell Crowe ile Sienna Miller rol aldı. Filmde, portresini Russell Crowe'un çizdiği ve cesur bir kanun adamı olan “Nottingham Şerifi”nin yozlaşmış krala karşı verdiği mücadele ile Nottingham Şerifi, Marion ve Robin Hood arasındaki aşk üçgeni anlatılıyor.
JIM CARREY GERİ DÖNÜYOR
Komedyen Jim Carrey, Walt Disney Pictures'ın yeni komedisi “A Christmas Carol” ile 27 Kasımda sinemaseverlerle buluşacak.

Charles Dickens'ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Robert Zemeckis üstlendi.

Filmde, “Ebenezer Scrooge” adlı bir adam ile onun başına bela olan 3 hayaletin öyküsü anlatılacak.
Ünlü aktör Carrey'in, başroldeki Ebenezer Scrooge karakterinin yanı sıra hayaletleri de canlandırdığı filmde, Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Michael J. Fox, Cary Elwes, Fionulla Flanagan ve Christopher Lloyd rol aldı.

“A Christmas Carol”, aktörlerin oynadığı “live-action” sahnelerle bilgisayar ortamında hazırlanan grafiklerin beraber kullanıldığı bir film olma özelliği taşıyor.
“TRANSPORTER”IN 3. BÖLÜMÜ GELİYOR
Önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan “Transporter”ın üçüncü bölümünde Jason Statham yanı sıra Robert Knepper ile Francois Berleand rollerine geri döndü.
“The Red Siren”den tanınan Oliver Megaton'un yönettiği filmin senaryosunu Luc Besson ile Robert Kamen yazdı. İlk iki “Transporter” filminin toplam dünya sinema hasılatı 130 milyon doları buldu.
BU FİLMLER DE VAR
Oscar ödüllü sanatçılar Clint Eastwood ile Angelina Jolie'yi bir araya getiren ve Cannes Film Festivali'nde görücüye çıkan “Changeling” de 2009'da vizyona girecek.
Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan ve Amy Ryan'ın rol aldığı filmin senaryosunu Michael Straczynski yazdı.Yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Clint Eastwood'un yaşanmış bir olaydan yola çıkarak beyazperdeye yansıttığı korku türündeki film, 1928 yılının Los Angeles'ında geçiyor.
Louise Rennison'un 1999'da yayımlanan “Angus, Thongs and Perfect Snogging” adlı romanından sinemaya uyarlanan “Okumayın Günlüğümü” de 2009'da izleyici ile buluşacak.
Gurinder Chadha'nın yönettiği, senaryosunu Paul Meyada Berges ile Gurinder Chadha'nın kaleme aldığı filmde Georgia Groome, Alan Davies, Eleanor Tomlinson ve Aaron Johnson rol aldı.
Film anne ve babası tarafından sürekli yanlış anlaşılan, aradığı desteği sevgili kedisi “Angus” ve “Ace Gang” adlı arkadaşlar grubunda bulan Georgia'nın yakışıklı erkek arkadaş bulma ve gelmiş geçmiş en görkemli 15. doğum günü partisini verme çabasını konu alıyor.
“ŞİRİNLER” GELİYOR
2009 yılında vizyona girmesi beklenen bir diğer yapım ise çocukluğunu 1980'li yıllarda geçirenlerin unutamadığı sevimli mavi yaratıklar “Şirinler” olacak.
Animasyonun film haklarını alan yapımcı Jordan Kerner, filmi, gişe rekortmeni animasyon “Shrek”in ikinci ve üçüncüsünün senaryolarını yazan David Stim ile David Weiss'e teslim etti.
“Şirinler”, 1958 yılında “Peyo” olarak da tanınan Belçikalı çizer Pierre Culliford tarafından yaratıldı. Televizyon ekranlarında 1981'de gösterilmeye başlanan ve 1990'a kadar küçük seyirciyle buluşan “Şirinler”in orijinal ismi “Schtroumpfs” idi.
“MADAGASCAR”
İlki 2005'te yapılan animasyon film “Madagascar”ın ikincisinin 2009 yılının ilk ayında vizyona girmesi bekleniyor.
“Madagascar: Escape 2 Afrika” isimli filmin kahramanları New York hayvanat bahçesi hayvanları aslan “Alex”, zürafa “Melman”, zebra “Marty” ve su aygırı “Gloria”nın maceraları, yeni filmde kaldıkları yerden devam edecek.
İlk filmdeki seslendirme ekibi Ben Stiller, Chris Rock, David Schimmer ve Jada Pinkett Smith de animasyonun kahramanlarını seslendirmeye devam edecek.
Yönetmenliğini Eric Darnell ve Tom McGrath'ın yapacağı filmin yapımcılığını yine Mireille Soria üstlendi
 
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
madagaskarı izlemiştim güzel filmdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt