Warner Bros 2015 Filmleri

Sponsorlu Bağlantılar

azattt

azattt

Üye
    Konu Sahibi
Warner Bros 2015 Filmleri

Jupiter Yükseliyor (Jupiter Ascending)
‘Matrix’ ve ‘Bulut Atlası’ ile tanınan Wachowski Kardeşler’den iddialı bir bilimkurgu daha… Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne ve James D’Arcy’nin rol aldığı Jupiter Yükseliyor, Yıldız Savaşları’na rakip olacak yüksek bütçeli bir evrenin peşine düşüyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 6 Şubat 2015



American Sniper
Ortadoğu’da sayısız kişiyi öldüren keskin nişancı Chris Kyle’ın anılarından yola çıkan biyografik bir film. Yönetmenlik koltuğunda Clint Eastwood otururken, başrolde Bradley Cooper var.
Türkiye Vizyon Tarihi: 20 Şubat 2015



Fokus (Focus)
Tecrübeli dolandırıcı Nicky’nin kontrolü altına aldığı Jess’e aşık olmasıyla hayatı değişecektir… Filmde, yakışıklı yıldız Will Smith’e, Para Avcısı ile çıkış yapan Margot Robbie eşlik ediyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 13 Mart 2015



In the Heart of the Sea
19. yüzyılın başlarında dev bir balinanın saldırısına uğrayan teknenin ve mürettebatının maceraları… Oscar’lı yönetmen Ron Howard, Nathaniel Philbrick’in romanından uyarladığı filmde ikinci kez Chris Hemsworth ile bir araya geliyor. Gerçek bir hikayenin izini sürüyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 27 Mart 2015



Get Hard
Hapse düşen bir milyoner, orada yaşamayı öğretmesi için bir eğitmen tutar. Ancak işler hiç beklendiği gibi gitmeyecektir… Yılın Will Ferrell komedisinde, oyuncuya geçen sene Zor Biraderler ile ABD’de övgü toplayan Kevin Hart eşlik ediyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2015



Cake
Kronik ağrı sorunundan mustarip Claire’in psikolojik ve fiziksel sorunları… Jennifer Aniston’ın kariyerinin en zor rolünde unutulmaz bir performans sergilediği eser, bağımsız yönetmen Daniel Barnz’ın imzasını taşıyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 17 Nisan 2015



Inherent Vice
Paul Thomas Anderson, yedinci filminde 70’lerde yaşamış uyuşturucu bağımlısı bir dedektifin zihnine giriyor. Joaquin Phoenix yılın en çok konuşulan performanslarından biriyle karşımıza çıkarken, ona Josh Brolin, Reese Witherspoon, Katherine Waterston, Eric Roberts ve Maya Rudolph eşlik ediyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2015



Mad Max: Fury Road
George Miller imzalı, Mel Gibson’ı başrolüne taşıyan kült Mad Max serisinin uzun zamandır beklenen devam filmi. Kıyamet sonrası evrende canlanan çete kapışmaları, üç boyut teknolojisiyle perdeye taşınıyor. Max’i Tom Hardy canlandırırken, ona Charlize Theron, Zoë Kravitz ve Rosie Huntington-Whiteley eşlik ediyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2015



Run All Night
Liam Neeson’ın ailesini koruma altına aldığı aksiyon filmlerinin bir yenisi… Yönetmenlik koltuğunda oyuncuyla ‘Blinmeyen’ ve ‘Non-Stop’ta da çalışan Jaume Collet-Serra var.
Türkiye Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2015



San Andreas
Başrolünde Dwayne Johnson’ın yer aldığı felaket filmi, Village Roadshow ile New Line’ın birlikteliğiyle perdeye yansıyor. Oyuncu kadrosunda Carla Gugino, Paul Giamatti ve Kylie Minogue da var.
Türkiye Vizyon Tarihi: 5 Haziran 2015



Entourage
7 yıl süren ünlü TV dizisinin devamı niteliğindeki eserde, kadroda fazla oynama olmamış. Sürpriz eklemeler ise Billy Bob Thornton, Haley Joel Osment, Mark Wahlberg ve Alice Eve.
Türkiye Vizyon Tarihi: 3 Temmuz 2015



Pan
Sayısını unuttuğumuz Peter Pan uyarlamalarının bir yenisinde, Kara Sakal sürprizi bizi ters köşeye yatıracak gibi... Hugh Jackman’in canlandırdığı bu çekici karakter, Amanda Seyfried, Rooney Mara ve Garreth Hedlund’dan beslenen Var Olmayan Ülke’ye acaba neler katacak?
Türkiye Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2015



Magic Mike XXL
İlki 7 milyon dolarlık bütçeden 113 milyon dolar hasılat yapan Striptiz Kulübü’nün ikincisinde Channing Tatum başroldeki yerini koruyor. Ama bu kez yönetmenlik koltuğunda, Soderbergh’in yönetmen yardımcısı Gregor Jacobs var. Diğer eklemeler ise Amber Heard, Elizabeth Banks ve Jada Pinkett Smith.
Türkiye Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2015




The Man from U.N.C.L.E.
1960’larda yayınlanan TV dizisinin sinema versiyonunun yönetmenlik koltuğunda Guy Ritchie var. Gizli ajan filminin oyuncu kadrosunda ise Henry Cavill, Hugh Grant ve Armie Hammer öne çıkıyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 28 Ağustos 2015



Black Mass
Güney Boston’ın en azılı suçlusu Whitey Bulger’ın hikayesine uzanan eser, Dick Lerh-Gerard O’Neill imzalı romanın uyarlaması… Benedict Cumberbatch, Johnny Depp, Joel Edgerton, Kevin Bacon ve Juno Temple’ın rol aldığı filmin yönetmeni ‘Çılgın Kalp’ ve ‘Kardeşim İçin’ ile tanıdığımız Scott Cooper.
Türkiye Vizyon Tarihi: 25 Eylül 2015



The Intern
Başrollerini Anne Hathaway ile Robert De Niro’nun paylaştığı film, kaliteli romantik-komedileriyle bilinen Nancy Meyers imzalı. Yönetmen bu kez bir moda web sitesinin çevresinde dönen olaylara bakıyor.
Türkiye Vizyon Tarihi: 9 Ekim 2015
 


Üst Alt