2 teröristi vuran yaralı polis kelime-i şahadet getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAFKAS KARTALI

Üye
    Konu Sahibi
2 teröristi vuran yaralı polis kelime-i şahadet getirdi
2 teröristi vuran yaralı polis ‘kelime-i şahadet’ getirdi

112 acil servis çalışanları 'Can pazarı'nı anlattı...

SICAK çatışmadan hemen sonra... Saat 10.45’te vatandaşlar peş peşe telefona sarıldı. 155’i, 112’yi arayanlar, “Yetişin polislerimizi vurdular” diye feryat ediyordu. İstanbul alarma geçti. Olay yerine arka arkaya ambulanslar, polis otoları, zırhlı araçlı polis müdürleri ve savcılar geldi...

İlk beyaz melekler geldi

Ama ilk gelenler ’Beyaz melekler’di... Acı acı inleyen sirenleriyle 112 Acil Servis ekipleri, hemen yaralılara müdahele etti. Ortada tam bir can pazarı vardı. Herkes ’yaşatmak için’seferber oldu. Saat 10.58’de başlayan müdahale saat 15.30’da sona erdi. Yaralıyken iki teröristi vuran polis memuru Osman Dağlı, aldığı kurşun yaralarıyla acılar içinde kıvranırken sürekli ’Kelime-i Şahadet’getiriyordu. Arkadaşları ona “Yaşayacaksın” diye moral verirken, duygulu anlar yaşandı. Tam 4.5 saat süren müthiş mücadele sırasında yaşananları, sağlık ekibindeki doktor ve hemşireler, Star Ana Haber’de anlatırken ekran başındaki milyonlar da gözyaşlarına boğuldu. İşte görevlilerin anlatımıyla can pazarından insan manzaraları:

“Yaşayacaksın dayan!”

“Yaralı polis sürekli Kelime-i Şahadet getiriyordu. Şehit düşeceğini sanıyordu. Polis arkadaşları da ona moral vermek için ” Yaşayacaksın Osman, dayan “ diye seslendi. Ambulansta bile silahını elinden bırakmıyordu. Silahını bir ara düşürdü. ’Silahımı verin’diye bağırınca, arkadaşları ” Merak etme arkadaşım silahın emin ellerde “ diyerek onu teskin etti... Hastaneye götürdük ve ameliyata alındı. Sağlığı şimdi iyiye gidiyor. Bir diğer polis memurunun durumu ise ağırdı. Ambulansta kendisiyle konuşmaya çalıştık. Ama sorularımıza cevap veremedi. Keşke onu da yaşatabilseydik. Biz bu çalışmaları yaparken, ABD’li görevliler yanımızda değildi. Yardım için gelen olmadı.”

DefectoR

Üye
gelde abd ye düşman olma

iremm

iremm

Üye
zaten olay sırasında Abd li askerler ortada görünmüyorlar bi nevi kaçmışlar yani bzm cesur polislerimizz mücadele etmişler Allah acil şifalar versin...

ufuk023

Üye
ABD'ye düşman olacak birşey yokki:) adamlar canını koruyor. o teröristleri oraya kim gönderdi bi onu düşünün bence türkiye'de çok şeyler değişecek bunlar siyasi olaylar bunları yapanlar yine bizim insanlarımız. yani anlatılacak çok şey var ama olmaz bi yerde durmak lazım burası sanal sonuçta....:pro:

_KadirşinaS_

Üye
Bir hiç uğruna vuruldu polislerimiz. Ne için koruyoruz ki içimizde yaşamaya çalışan yılanı anlamıyorum. Bırakın kendi kendilerini savunsunlar, niye bizim insanımız ölsün ki? Lanet olsun bu düzene...

iremm

iremm

Üye
ABD'ye düşman olacak birşey yokki:) adamlar canını koruyor. o teröristleri oraya kim gönderdi bi onu düşünün bence türkiye'de çok şeyler değişecek bunlar siyasi olaylar bunları yapanlar yine bizim insanlarımız. yani anlatılacak çok şey var ama olmaz bi yerde durmak lazım burası sanal sonuçta....:pro:

Bir hiç uğruna vuruldu polislerimiz. Ne için koruyoruz ki içimizde yaşamaya çalışan yılanı anlamıyorum. Bırakın kendi kendilerini savunsunlar, niye bizim insanımız ölsün ki? Lanet olsun bu düzene...

haklısın Ufuk adamlar canını koruyor ama sonuçta saldırıda bulunulan yer onların sorumluluğu altında bzm polisimiz can derdiyle uğraşırken bile adamlar yok ortada olay bitiyor etraf sakinleşiyor ortaya çıkıyorlar yüzsüzlüğün bu kadarı olan bzm polisimize bzm evladımıza oldu kadirşinas çooook haklısın her zmn ki gibi bir hiç uğruna vuruldular :(

ufuk023

Üye
haklısın Ufuk adamlar canını koruyor ama sonuçta saldırıda bulunulan yer onların sorumluluğu altında bzm polisimiz can derdiyle uğraşırken bile adamlar yok ortada olay bitiyor etraf sakinleşiyor ortaya çıkıyorlar yüzsüzlüğün bu kadarı olan bzm polisimize bzm evladımıza oldu kadirşinas çooook haklısın her zmn ki gibi bir hiç uğruna vuruldular :(

sevgili irem kardeşim A.B.D'li diyorsun dikkat et A.B.D'li bu adamlar kendinden başkasını düşünmezler. bunlar para için milyonlarca insanın ölümüne sebeb olacak kadar adi bir zihniyet bunlar islam düşmanı aynı zamanda türk düşmanı teskere çıkmadı ne oldu hemen türk askerinin başına cuval gecirildi.bunların dediklerini uygularsan iyisin .bunlar bizim müttefikimiz falan da değil ayrıca....

CEREN

CEREN

Üye
diyecek söz yok bu yazdıklarının üstüne :oke:

iremm

iremm

Üye
sevgili irem kardeşim A.B.D'li diyorsun dikkat et A.B.D'li bu adamlar kendinden başkasını düşünmezler. bunlar para için milyonlarca insanın ölümüne sebeb olacak kadar adi bir zihniyet bunlar islam düşmanı aynı zamanda türk düşmanı teskere çıkmadı ne oldu hemen türk askerinin başına cuval gecirildi.bunların dediklerini uygularsan iyisin .bunlar bizim müttefikimiz falan da değil ayrıca....

:D bende onu diyorum işte yüzsüzler.... daha dewam edr ama neys :)

DefectoR

Üye
ya ben son günlerde bişi farkediyorum, eskiden bu sitede bana çok muhalefet yapan üyeler vardı sanırım yeni nesil muhalif sensin :)

ßurçiN

ßurçiN

Üye
:(:mahcup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...