Şehitlerimizin isimleri belli oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Şehitlerimizin isimleri belli oluyor
Kimlikleri belli olan askerlerin isimleri şöyle:
Üsteğmen Murat Bek (Yozgat)
Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer (Konya)
Jandarma Er Koray Özel (Adana)
Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban (Aksaray)
Jandarma Çavuş Birol Elmas (Sakarya)
Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)
Uzman Çavuş Mustafa Aslan (Çorum)
Jandarma Komando Er Mehmet Çetin (Aydın)
Jandarma Komando Er Süleyman Kalkan (Isparta)
Jandarma Er Mesut Cengiz (İskenderun)
Er Mehmet Ağgedik (Elazığ)
Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop)
Jandarma Er Fevzi Kazak (Gaziantep)
İdris Çam (Kahramanmaraş)
Piyade Er Fikret Özel (Samsun)
Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul)


YOZGAT'TA BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ
Hakkari'nin Çukurca İlçesin’de askeri birliğe teröristlerin ağır silahlarla saldırısı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Murat Bek ile ilgili acı haber, ailesine oturdukları Yozgat’ın Söğütlüyayla Köyü’nde verildi.
Yozgat Jandarma Komutanlığı’nda görevli subaylar, beraberinde İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve sağlık ekibiyle birlikte bugün saat 09.15’de gittikleri Söğütlüyayla Köyü’nde oturan aileye acı haberi verdi.
Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz’e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba Abdullah Bek ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi.
Kendini yere bırakan acılı anne Elmas Bek’i sağlık ekibi güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun şehit olduğu haberiyle yıkılan acılı anne Elmas Bek oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü. Şehit Üsteğmen Murat Bek’in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi.
*******************
10 GÜN ÖNCE KURBANLIK ALMIŞ
Hakkarinin’nin Çukurca İlçesi’nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden 36 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer’in, Konya’nın Akşehir İlçesi’ne bağlı Yazla Beldesi’ndeki baba evine ateş düştü. Şehit Geçer’den geriye bir sosyal paylaşım sitesinde ağustos ayında paylaştığı Çukurca’daki timiyle birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı kaldı.
Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer’in acı haberini Yazla Beldesi’nde oturan 60 yaşındaki annesi Fatma Geçer’e, Akşehir Garnizon Komutanlığı’nda görevli subaylar ile Yazla Belde Belediye Başkanı Ömer Pınar verdi. Acı haberi alan Fatma Geçer, sinir krizi geçirdi. Fatma Geçer, yakınları tarafından sakinleştirilirken Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası’ndan emekli 65 yaşındaki eşi Mehmet Geçer’in ise 1.5 yıl önce karaciğer kanserinden yaşamını yitirdiği belirtildi. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.
3 kardeş olan şehit Geçer’in, İstanbul’da oturan eniştesi Bekir Ceylan, "İbrahim Geçer, 16 yıllık evliydi. Eşi Ayşe Geçer, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyor. Kaynım da yaklaşık 3 yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldı. Yaklaşık 3.5 ay önce astsubaylığa geri döndü ve Hakkari Çukurca’da göreve başladı. 6 Ekim tarihinde de eşi Ayşe Geçer’den şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. 14 yaşındaki oğlu Mehmet Batuhan ile 16 yaşındaki Murat Geçer, annesiyle birlikte kalıyor" dedi.
Şehit Astsubay İbrahim Geçer’in yaklaşık 10 gün önce Yazla Beldesi’ne geldiğini söyleyen Bekir Ceylan, "Yaklaşık 10 gün önce annesinin yanındaydı. Hatta kurbanlık almışlar. Sonra da görev yerine döndü" dedi.
Şehit Geçer’in yarın memleketi Yazla Beldesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.
***********************
TERHİSİNE 50 GÜN KALA ŞEHİT OLDU
Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Jandarma Er Koray Özel’in acı haberi, memleketi Adana’nın Feke İlçesi’ndeki ailesini yasa boğdu.
Feke’ye bağlı Süphandere Köyü’nde oturan ve terhisine 50 gün kaldığı öğrenilen Jandarma Er Koray Özel’in şehit olduğu haberini sabah saatlerinde alan anne 43 yaşındaki Elif Özel, sinir krizi geçirdi. 2 çocuğundan erkek olanını kaybeden Elif Özel’e eve gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Sakinleştirici iğne yapılan Özel’i yakınları teselli etmeye çalıştı.
Orman işçisi olan baba 47 yaşındaki İdiris Özel’in ise bölgenin ormanlık alanında çalıştığı öğrenilince, yakınları acı haberi vermek için yanına gitti. Bu arada şehidin tek katlı ahşap evinine gelen yakınları ve köylüler ise teröre tepki gösterdi.
Feke Kaymakamlığı’na vekalet eden Saimbeyli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Feke Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Akgün Baydar, Feke Belediye Başkanı MHP Ahmet Sel de eve gelerek aileye taziye dileklerinde bulundu.
********************************
5 AYI KALMIŞTI
Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden 21 yaşındaki jandarma komando onbaşı Yavuz Çoban’ın, memleketi Aksaray’daki baba ocağına ateş düştü. Şehit onbaşı Çoban’ın terhisine 5 ay kaldığı öğrenildi.
Şehit Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban’ın acı haberi, ailesine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli subaylar tarafından sağlık ekibi eşliğinde verildi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen 4 çocuk annesi 50 yaşındaki Dürdane Çoban, sinir krizi geçirdi. Dürdane Çoban, hazırda bulunan sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit Çoban’ın kamyon şoförü olan babası 50 yaşındaki Ekrem Çoban’ın ise işte olduğu belirtildi.
Askerden önce şoförlük yapan ve terhisine 5 ay kalan şehit Yavuz Çoban’ın, bekar olduğu, kız kardeşinin nişanlısı er Cengiz Ertuğrul’un ise Hakkari’de vatani görevini yaptığı öğrenildi. Şehit Çoban’ın cenazesinin yarın Aksaray’da toprağa verilmesi bekleniyor.
***************************
BİRKAÇ GÜN ÖNCE YEĞENİYLE KONUŞMUŞTU
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terörist saldırıda şehit düşen jandarma çavuş Birol Elmas’ın Sakarya’daki baba ocağında hüzün var.
Sakarya Merkez Garnizon Komutanı Piyade Albay Kutluay Önay, askeri yetkililer ve beraberindeki sağlık ekipleri, şehit askerin Adapazarı ilçesine bağlı Karakamış Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haberi iletti.
Oğlunun şehit olduğu haberini evinin bahçesinde alan anne Mübyen Elmas, baygınlık geçirdi. Hazır bekletilen sağlık ekiplerince ambulansa alınan anne Elmas, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer yandan, şehit askerin ilköğretim okulu öğrencisi yeğeni Melisa Elmas, dayısı ile birkaç gün önce telefonda konuştuğunu anlatarak, dayısının kendisinden fotoğraflarını istediğini söyledi.

Dayısının şehit olduğunu duyan Melisa gözyaşlarına boğuldu.
Birol Elmas’ın babasının birkaç yıl önce vefat ettiği, 3 kardeşi olduğu öğrenildi.
***************************
"OĞLUM OĞLUM GİTTİ"
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Er Ufuk Bozkurt’un Kırklareli’nin Vize ilçesindeki baba evinde hüzün yaşanıyor.
Pınarhisar Kaymakamı ve Vize Kaymakam Vekili Mevlüt Özmen, Vize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hasan Basri Küçük, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve askeri yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte gittikleri şehidin, Çavuşköy’de yaşayan yakınlarına acı haberi verdi.
Oğlunun şehit haberini alan baba Fedai Bozkurt, gözyaşlarına hakim olamayıp, "Oğlum oğlum gitti" diye feryat ederek baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği baba Bozkurt, daha sonra ambulansa alındı. Bu arada teskeresine 5 ay kalan şehit Ufuk Bozkurt’un iki gün önce babasını arayıp, "Baba ben izine gelmek istiyorum" dediği öğrenildi.
********************************
EŞİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Aslan’ın evinde yas var. Çorum Garnizon Komutanlığı ekipleri, sağlık görevlileri ile birlikte gittikleri şehidin merkez Harmanlar 2. sokakta yaşayan yakınlarına acı haberi verdi.
Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne Samiye Aslan ile baba Ali Aslan gözyaşlarına hakim olamadı. Evli 2 çocuk babası olduğu öğrenilen şehidin Çorum’da yaşayan eşi Pınar Aslan’da gözyaşlarına boğuldu. Garnizon Komutanlığı yetkililerince evin camına Türk Bayrağı asıldı.
*********************************
"CANLARIMIZ BOŞA GİDİYOR"
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er Mehmet Çetin’in Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Beğerli köyündeki evinde yas var.
Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Seydi Salman, sağlık görevlileri ile gittikleri şehidin Beğerli köyündeki evinde anne Şerife Çetin ve baba Bekir Çetin’e durumu bildirdi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne ve baba gözyaşlarına hakim olamadı.
Anne Şerife Çetin, acı haberi aldıktan sonra gözyaşları içinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Buna bir çare bulun. Bu daha ne kadar gidecek? Daha ne kadar şehit vereceğiz. Canlarımız boşa gidiyor. Üzüntümüz çok büyük. Askerliğinin bitmesine 3-4 ay kalmıştı. Dört gözle yolunu bekliyorduk" diye konuştu.
Şehidin 5 kardeşin en küçüğü olduğu, askerliğinin bitmesine 100 gün kaldığı öğrenildi. Acı haberi alan şehidin akrabaları ve yakınlarının eve geldiği görüldü.
*********************************
"BEN BÖYLE OLACAĞINI BİLİYORDUM"
Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin ağır silahlarla düzenlediği saldırı sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki jandarma komando er Süleyman Kalkan’ın acı haberini alan Isparta’nın Yalvaç İlçesi’ndeki ailesi gözyaşlarına boğuldu.
Anne Şerif Kalkan, "Yavrum, kuşum öldü mü? Ben ’Hakkari’ye gitme’ dedim. Böyle olacağını biliyordum" diye feryat etti. Çukurca’da PKK terör örgütnün düzenlediği saldırıda şehit düşen jandarma komando er Süleyman Kalkan’ın şehit haberini Yalvaç’ın Sücüllü Beldesi’nde oturan ailesine, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hakan Güler, Müftülük’ten bir din görevlisi ve sağlık ekipleriyle birlikte verdi.
Kalkan Ailesi’nin oturduğu Harmanyeri Mahallesi’ne giden Güler ve beraberindekiler, sokakta komşularıyla birlikte oturan anne Şerif Kalkan’a şehit haberini verdi. Oğlunun şehit düştüğünü o anda öğrenen Şerif Kalkan, "Yavrum, kuşum öldü mü? Şimdi bana kim kanat gerecek? Yavrum Süleyman’ım. Ben ’Hakkari’ye gitme’ dedim. Böyle olacağını biliyordum" diye feryat etti.
Sinir krizi geçiren anne Kalkan’a sağlık ekipleri müdahale etti. Kendisine sakinleştirici vermek isteyen sağlık ekiplerine izin vermeyen acılı kadın, kendini yerden yere attı. Şehit er Süleyman Kalkan’ın kardeşleri 18 yaşındaki İlknur, 15 yaşındaki Ayşe, 13 yaşındaki Burcu ve 10 yaşındaki Murat da gözyaşlarına boğuldu.
Torunu ile aynı ismi taşıyan Süleyman Kalkan ise terörü lanetledi. Oğlu İsa Kalkan’ın 8 yıl önce vefat ettiğini belirten Süleyman Kalkan, "Sabah uyandığımda haberlerde şehitler olduğunu duydum. İçime torunumun şehit olduğu kuşkusu düşmüştü. Ben torunumu yetim büyüttüm. Böyle olsun diye mi büyüttüm?" dedi. Diğer yandan, şehidin evine ve beldenin birçok yerine Türk bayrakları asıldı.
***************************
"OĞLUMUZU VATANA KURBAN VERDİK"
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Mesut Cengiz’in (20) Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesindeki baba evinde yas var.
Askeri yetkililer, şehit Mesut Cengiz’in baba evine gelerek anne Sultan ve baba Ahmet Cengiz’e acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu duyan anne Sultan Cengiz, gözyaşları içinde "Oğlumuzu vatana kurban verdik" dedi. Şehidin amcası Emin Cengiz ise "Evladımız vatan için şehit oldu. Vatan sağolsun" diye konuştu.
Bekar olduğu belirtilen şehit er Mesut Geçer’in askere 4 ay önce gittiği öğrenilirken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları taziye ziyaretinde bulundu. Bu arada, şehidin baba evine Türk bayraklarının asıldığı görüldü.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Aygen, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, Denizciler Belediye Başkanı Eshabil Soydan da şehit evine gelerek, aileye başsağlığı dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Soydan, yaptığı açıklamada, beldenin kısa süre önce polis merkezine düzenlenen saldırıyla hatırlatarak, "Umarız bu terörün sonu gelir. Hep birlikte bu terörün sonunu getireceğiz" dedi.
***********************
"YETER BU ARTIK"
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan er Mehmet Ağgedik’in (21) Elazığ’daki evinde yas var.
Ağgedik’in şehit olduğu haberi 8. Kolordu Komutanlığından askeri yetkililer tarafından, Olgunlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberinin duyulmasının ardından komşuları tarafından apartmana Türk bayrakları asılırken evi ziyaret eden bazı yakınları fenalaştı.
Ağgedik’in babası Bekir Ağgedik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatan sağolsun ne yapalım başka bir şey yok" dedi. En son pazartesi günü görüştüğü oğlunun 8 aylık asker olduğunu ifade eden Ağgedik, "Milletimizin başı sağ olsun ne yapalım. Yeter bu artık" diye konuştu. Ağgedik’in 3 kardeşin en büyüğü olduğu, askere gitmeden önce bir avukatın yanında çalıştığı, yaz mevsiminde Ağın ilçesinde dedesine tarlada yardım ettiği öğrenildi.
**************************
"VATAN SAĞ OLSUN"
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki hain terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Halil Özdoğru’nun (41), Sinop’taki baba evine ateş düştü.
Sinop Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Erkan Arıkan, Uzungürgen köyünde yaşayan ailesine oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Acı haberi duyan şehit uzman çavuşun yakınları fenalık geçirdi.
5 kardeşin ikincisi olan şehit Uzman Çavuş Özdoğru’nun Çukurca’dan önceki görev yerinin Afganistan olduğu ve kısa süre önce Çukurca’ya gittiği öğrenildi. Güçlükle ayakta durduğu gözlenen şehidin babası Osman Özdoğru, oğluyla en son bir ay önce görüştüğünü belirterek, "Vatan sağolsun, Allah geride kalan askerlerimize uzun ömürler versin, terörle mücadele gücü versin" dedi.
Oğlunun kısa süre önce memleketi Sinop’a izne geldiğini ifade eden anne Şehriye Özdoğru da, "Oğlum Afganistan’da görevliydi. Yeni gelmişti Afganistan’dan. İzne geldiğinde az kaldı, daha doyamadan yeni görev yeri Hakkari’ye gitti, şimdi şehit oldu" diyerek ağıt yaktı. Şehidin evli ve 3 çocuk babası olduğu, ailesinin ise kent merkezindeki askeri lojmanlarda yaşadığı öğrenildi.
*************************
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Er Fevzi Kazak’ın (21) evinde yas var.
Terör örgütünün Hakkari’de düzenlediği silahlı saldırıda şehit olan askerlerden Gaziantepli Fevzi Kazak’ın baba ocağına ateş düştü. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Kazak ailesinin fertleri, sinir krizi geçirdi. Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi’nde ikamet eden Kazak ailesine, çocuklarının şehit olduğu haberini askeri yetkililer bildirdi.
Evin önünde sağlık ekipleri ve emniyet güçleri de hazır bekletildi. Acı haberi alan aile fertleri, gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Fatma Kazak, evlerinin penceresinden askeri yetkilileri görünce gözyaşlarına boğuldu. Şehidin kardeşlerini polisler güçlükle sakinleştirildi. Sağlık ekipleri, şehidin yakınlarını sakinleştirmek için iğne yaptı. Şehit Er Fevzi Kazak’ın 1,5 ay sonra terhis olacağı öğrenildi.
*******************************
"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"
Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Çavuş İdris Çam’ın (21) Kahramanmaraş’taki evinde yas var.
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller ve askeri yetkililer İdris Çam’ın şehit haberini merkeze bağlı Döngele beldesinde yaşayan ailesine verdi. Şehit haberinin duyulmasının ardından şehidin yakınları Ali Çam’ın evine geldi. Bu arada şehidin yakınları fenalık geçirdi.
Şehit babası Ali Çam, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatan sağolsun. Oğlumla ayın 14’inde konuşmuştuk. 19 Ekim’de operasyona çıkacağını söylemişti" dedi. Bu arada şehit kardeşinin fotoğraf albümüne bakan ağabey Cuma Çam gözyaşlarına hakim olamadı.
Kardeşinin terhisine 38 gün kaldığını söyleyen Çam, "Kardeşimle dün konuşmuştum. İyiyiz diyordu. Ben arar hep terhisine kaç gün kaldığını söylerdi. Acımız çok büyük" diye konuştu. Çam’ın 6’sı kız 10 kardeşinin olduğunu ve askere gitmeden önce bir fabrikada çalıştığı öğrenildi.
******************************
BABASINDAN HELÂLLİK İSTEMİŞ
Hakkari Çukurca’da PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan askerlerden 21 yaşındaki piyade er Fikret Özel’in Samsun’daki evine ateş düştü. Baba Celal Özel, oğluyla dün konuştukları belirterek, "8 günlük bir göreve gideceklerini söyleyip ’Hakkını helal et’ dedi. Sonra bu acı haberi öğrendik" dedi.
Çukurca’daki saldırıda şehit düşen piyade er Fikret Özel’in acılı haberini ailesine Atakum Kaymakamı Salim Demir ve Merkez Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Şadi Çakır, sağlık ekibi eşliğinde verdi. Haberi alan aile, yasa boğuldu. Sinir krizi geçiren anne İnci Özel gözyaşlarına boğuldu.
3 çocuk sahibi baba Celal Özel, oğluyla dün konuştuklarını belirterek, "Mart ayında askere gitti. Dün öğleden sonra telefonla konuştuk. 8 günlük göreve çıkacaklarını söyleyip, ’Hakkını helal et’ dedi. Bu süre içinde arayamayacağını söyledi. Ben de kendisine dikkat etmesini söyledim. Sonra bugün acı haberi geldi. Türk milletinin başı sağ olsun" diye konuştu.
Şehidin evi ve bulunduğu mahalle, Türk bayraklarıyla donatıldı.
**************************************
SALDIRIDAN ÖNCE ANNESİYLE KONUŞMUŞ
Hakkari Çukurca’daki 26 güvenlik görevlisinin şehit olduğu hain saldırıda hayatını kaybeden Er Eyüp Çolakoğlu’nun İstanbul Avcılar’daki evine acı haber ulaştı. Saldırının ardından Çolakoğlu’nun Avcılar’daki evine gelen askeri yetkililer, şehadet haberini aileye verdi. Şehit erin evinin evinin önünde 112 ambulans ekibi beklerken, balkonuna Türk bayrağı asıldığı ve yakınlarının başsağlığına geldikleri görüldü.
Şehit er Çolakoğlu’nun üvey babası Yaşar Ergin, Eyüp’ün dün akşam annesiyle konuştuğunu söyledi. Ergin, " Annesiyle dün akşam telefonla konuşmuş. Yakın zamanda izine geleceğini söylemiş. Ama şehadet haberi geldi" dedi.
Şehit Er Eyüp Çolakoğlu’nun görev yaptığı birlik, annesiyle yaptığı telefon görüşmesinden bir kaç saat sonra saldırıya uğradı. Şehit erden geriye, görev yaptığı birliğin üs bölgesindeki çekilmiş mevzideki fotoğrafı kaldı. Eyüp Çolakoğlu, 7 aylık askerdi.

 


anılbaran

anılbaran

Üye
milletce başımız sag olsun şehitlerimizin kanı yerde kalmıyacak !!!!! bunun hesabını biz türk gençleri soracak !!!:@
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
istiklal mahkemelerı yenıden kurulsa her terörist asılmasa yakılsa varya öyle guzel temızlenır ki bu vatan
olanlarında sesi cıkmaz
tepemıze cıktılar iyice
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt