2 tane çok önemli konuda yardım lazım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
2 tane çok önemli konuda yardım lazım..
Arkadaşlar ilk konu ovi.. Silinmedi ama çalışmıyor.. Hayır format falanda atmadım ama gitti.. Basıyorum ilk ovi ekranı geliyor sonra kapanıyor.. Telefonda hack yok flashda atmadım.. Bi fikri olan varmi acaba? Diğer konu şu, bilmiyorum sizede denk geldimi bazı sis uzantılı dosyaları yüklemek için tıklayınca zip açılıyor ve dosyanın içini görüyoruz ama bu bizim bi işimize yaramıyor.. Bunun sebebi nedir ve çözümünüde bilen varsa paylaşabilirmi? Teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: orcusss

mucaht

Üye
Telefona qt tabanlı bir uygulama yükleyip kaldırmaya çalıştıysan. QT bileşenlerini kaldırınca ovi çöküyor. Sanırım burda bi başlıkta çözümü anlatılmıştı.

.sis uzantılı uygulamalarda degil de .jar veya .jad uzantılı oyunlarda fln dediğin şekilde oluyor x-plore gibi dosya yöneticisi programı ile uygulamayı sistem ile aç dersen normal bir şekilde kurulum yapacaktır.

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Telefona qt tabanlı bir uygulama yükleyip kaldırmaya çalıştıysan. QT bileşenlerini kaldırınca ovi çöküyor. Sanırım burda bi başlıkta çözümü anlatılmıştı.

.sis uzantılı uygulamalarda degil de .jar veya .jad uzantılı oyunlarda fln dediğin şekilde oluyor x-plore gibi dosya yöneticisi programı ile uygulamayı sistem ile aç dersen normal bir şekilde kurulum yapacaktır.

eyvallah hocam teşekkür ederim

TheORCUN

TheORCUN

Üye

1.ye katılıyorum, 2.de değişiklik yapacağım; N8, .exe uzantılı sıkıştırılmış klasörleri açıyor, aynı PC gibi. İçindeki tüm dosyaları gösteriyor sana. Açtıktan sonra o dosyayı seçip başka bir hedefe kopyala çıkarsın dosyayı tamamen, ondan sonra kurmayı dene...

mucaht

Üye
Yanlış anladın sanırım ben zaten sıkıştırılmış dosyalar hakkında bişey söylemedim. Arkadaş .sis uzantılı uygulamalarda aynı şeyi yaptığını söyledi bende bu tür uygulamalarda değil de .jar veya .jad uzantılı uygulamalarda böyle bir şey olabileceğini anlatmaya çalıştım. En azından .sis uzantılı dosyalarıda ben böyle bir şeyle karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt