madalimert Üye ben bir konu açacağım zaman onay en fazla 15 dakika sürmüştü ve o zaman saat sabaha karşı 3'tü.sitede 1 tane bilemi online admin yok.lütfen onaylayın artık konuyu.
ben bir konu açacağım zaman onay en fazla 15 dakika sürmüştü ve o zaman saat sabaha karşı 3'tü.sitede 1 tane bilemi online admin yok.lütfen onaylayın artık konuyu.
madalimert Üye MerTurkizM' Alıntı: işin ilginç tarafı 2 admine 1 editöre özellikle mesaj attım Genişletmek için tıkla ... anıl abiye mesaj attın mı o ilgilenir konuyla.
MerTurkizM' Alıntı: işin ilginç tarafı 2 admine 1 editöre özellikle mesaj attım Genişletmek için tıkla ... anıl abiye mesaj attın mı o ilgilenir konuyla.
madalimert Üye MerTurkizM' Alıntı: onun bu bölümle ilgili yapabileceği bişey yoq Genişletmek için tıkla ... biliyorum ama diğer adminlere o da mesaj atar.daha hızlı ulaşırsınız diğer adminlere
MerTurkizM' Alıntı: onun bu bölümle ilgili yapabileceği bişey yoq Genişletmek için tıkla ... biliyorum ama diğer adminlere o da mesaj atar.daha hızlı ulaşırsınız diğer adminlere
Ozan Admin http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/2-maxicep-en-komik-resim-yarismasi-oylama-380857.html