2 gb'lık hafıza kartı 45,8 mb görünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

kkflf4

Üye
    Konu Sahibi
2 gb'lık hafıza kartı 45,8 mb görünüyor
derdim başlıktan da anlaşılıyor sanırım. bir süredir kullandığım 2 gb'lık hafıza kartı 45 mb görünüyor. hafıza kartındaki dosya isimleri garipleşti, muhtemelen bir virüs girmiş ama hangi virüs programıyla taratsam da virüs görünmüyor. sırf bunu taratmak için kaspersky bile yükledim ama nafile. ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilecek kimse var mı?:ağlarım:

ShiftCoder

ShiftCoder

Üye
derdim başlıktan da anlaşılıyor sanırım. bir süredir kullandığım 2 gb'lık hafıza kartı 45 mb görünüyor. hafıza kartındaki dosya isimleri garipleşti, muhtemelen bir virüs girmiş ama hangi virüs programıyla taratsam da virüs görünmüyor. sırf bunu taratmak için kaspersky bile yükledim ama nafile. ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilecek kimse var mı?:ağlarım:

büyük ihtimalle kartın dosya sıstemi bozulmuş . . . Virüsten olmadığıni düşunuyorum . . . Cardreader yardımı ile kartını pc de biçimlendirmeyi dene . . . Bir düzelme olmazsa kartının 1-2 ay ömrü kalmıs demektir . . . .

ares237

Üye
Kart çakma mıydı? bilgisayardan hızlı biçimlendirmeyi deneyin.:oke:

lazzmodi

Üye
fazla uğraşma 45 mb ta gider çünkü benimde bir tane 512 vardı seninki gibi olmuştu uğraştım ve çöpe gitti

Üst Alt