2.el Iphone 3-Galaxy Gio mu ?-Herkes fikrini yazarsa çok sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.

Üye
nasil kasar ? yazilimi tam oturmamistir.

Nova3-mc3-max payne de falan kasiyor.youtube da videolari var.aslinda donnanim cok iyi ama neden kasiyor bilmiyorumgaliba 2.3te cift cekrdek verimi alinmiyo.bundan olabilir.islemci yetersiz kaliyor yani

3gs ios 5.1.1 firmware kullaniyorum kim demis ios 5 i desteklemez diye ios 6 bile verilecek 3gs e

MasteLaa

Üye
Nova3-mc3-max payne de falan kasiyor.youtube da videolari var.aslinda donnanim cok iyi ama neden kasiyor bilmiyorumgaliba 2.3te cift cekrdek verimi alinmiyo.bundan olabilir.islemci yetersiz kaliyor yani
Yeni çıktı oyun optimizeleri oturur zamanla..Sürüm ile alakası yoktur..Bu da normal bir durum değil ama göreceğiz kasacağını sanmıyorum kesinlikle optimizede bir sorun var.

hançer

Üye
sen biraj apphone 3g git nocia c601al 600 tl symbian 3 işletim sistemi var 8 mpix camerasi var ve hiçbir hd oyunu casmiyor amoled ecran cizilmez cırımaz hasas bir ecrani var süper bişi hatta şu anda sipiderman mayhem hd indiriyom bac bende bir sürü hd oyun var ama hiçbiri casmiyor

Gio da 3g de alma. Bence 603 yada Neo V yada Wonder Falan Al

603 veya c6 almada symbian oyunlarının kalitesi mükemmel gerçekten tam hd valla.

lordufuk

Üye
3gs al kardes gio iyi değil

Konu Sahibi
3gs alıyorum arkadaşlar temize buldum 1 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...