Kerim.
Üye
o iyidir işte 3gse filanda havada takla attırır2.el neo v nasil?
Yok2.el neo v nasil?
neov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim
2.el neo v nasil?
neov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim
3gs den performans açısından iyidir.Neo V tavsiye ederim.
Yok kardeşim ondan değil 2.el karşıma çıkmadı hiç ondan yok dedimneov parasını kuruşu kuruşuna hak ediyo kardeşim
450 lira max o yüzdençok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
TL ye aldım sonuna kadar helal olsun
- - - Eklendi - - -
ace 2 önerin beyler millet neo v alıyor 1.65 W/KG radyasyonu yiyor düşünsenize belki adamın evinde bebek vardır ?
Yok bebek yok
Yok kardeşim ondan değil 2.el karşıma çıkmadı hiç ondan yok dedim
- - - Eklendi - - -
450 lira max o yüzden
çok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
- - - Eklendi - - -
ace 2 önerin beyler millet neo v alıyor 1.65 W/KG radyasyonu yiyor düşünsenize belki adamın evinde bebek vardır ?
Yok iyide 2.el karşıma çıkmadı işte 1.el çok pahalı max 450 lira
3gs den performans açısından iyidir.Neo V tavsiye ederim.
Bütçeyi aşıyor
SAR değerini önemsiyor ise zaten Neo V ye yaklaşmamalı..Ace 2 de düşünürse alsın Neo V den iyidir ama desteği bilemem.
1.10degil mi?Ace2 gzl tel.bi ara bende takilmistim o telefona ama nova3te mc3 te kastigini görünceçok radyasyon yayıyor amaama şu s3 ler gerçekten kuruşu kuruşuna hakediyor 1.300
- - - Eklendi - - -
SAR değerini önemsiyor ise zaten Neo V ye yaklaşmamalı..Ace 2 de düşünürse alsın Neo V den iyidir ama desteği bilemem.
1.10degil mi?Ace2 gzl tel.bi ara bende takilmistim o telefona ama nova3te mc3 te kastigini görünce
- - - Eklendi - - -
Ace 2 Oyunlarda kasiyor.
3gs e ios 5 yüklenmez diyen kardeşim 3gs in ios 6 yı alacağından habersiz olsa gerek
603 al yahu deli misin kardeşim o telefonlları napacaksın sana yemin ederim bende görünce özenen yiğenimin babasının (dayımın) iphone 3gs telefonuna temple run yükledim adam gibi çalışmıyor nerdeyse berbat 603ün özellikleri muhteşem ama
Bugün gidip 3gs varmış birinde ona bakacağım temizse onu alacağım3gs alman daha iyi
3gs gerçekten iyi ya3gs e ios 5 yüklenmez diyen kardeşim 3gs in ios 6 yı alacağından habersiz olsa gerek
Yok nokıa'ya bulaşmam603 al yahu deli misin kardeşim o telefonlları napacaksın sana yemin ederim bende görünce özenen yiğenimin babasının (dayımın) iphone 3gs telefonuna temple run yükledim adam gibi çalışmıyor nerdeyse berbat 603ün özellikleri muhteşem ama
1.eli bütçemi aşar o yüzdenkesinlikle habersiz
- - - Eklendi - - -
onları bırakın bir kenara 3GS alacaksanız ace 2 alın bin kat daha iyi bence
1.eli bütçemi aşar o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?