Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri2.el Galaxy S3 Mü Yada General Mobile Discovery Mi Alim ??
Sponsorlu Bağlantılar
Tavsanlili
Üye
Özelliklere bakarsak s3 detaylarıyla daha iyi s3 te mouse, klavye, flashdisk bağlayabileceğin otg desteği var dğernde yok bende aynı kararsızlıkla karşı karşıyayım gönül rahatlığıyla güvenerek alabileceğim 2.el s3 bulsam hemen alcam ama yok işte
Joker
Emekli Yönetici
Galaxy S3 için kesinlikle 2. el önermiyorum.Gerçekten güvendiğiniz biriyse ve cihaz temizse düşünülebilir.Eğer böyle değilse Gmd'yi öneririm.İki cihazda da kolay kolay sıkıntı yaşamazsın.
Emrah_-06
Üye
GMD ye her ne kadar s3 le benzer deselerde s3 ün yerini tutmayacaktır. Kamera ekran v.s .. falan olsun. Ama Çok narin telefonlar aklında bulunsun düşürmeye gelmiyo.
Mad EagLe
Üye
Gmdyi düşünür gibi oldum güvenip alamadım samsung aldım 2 kere servise gitti demem o ki teknoloji şans işi s3ede bu saatten sonra para verilmez şahsımca note 2 desen neyse tabiki tercih senin
LimePie
Üye
aynen arkadaşın dediği gibi bu saaaten sonra s3 almak iyi olmaz note 2 alabilirsen daha iyi olur