Öneri 2.el Galaxy S3 Mü Yada General Mobile Discovery Mi Alim ??

Sponsorlu Bağlantılar

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
2.el Galaxy S3 Mü Yada General Mobile Discovery Mi Alim ??
2.el samsung galaxy s3 mü alim yoksa general mobile discoverymi.300-400 daha koy sıfır s3 alın demeyin öğrenciyim bütcem bu kadar :(

Emip

Emip

Üye
2. ele güveniyosan al güvenmiyosan gm discovery

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
ikinci el güvenilir yerden alıcamda kararsız kaldım

Emip

Emip

Üye
alıcağın mala gerçekten güveniyosan s3 al o zaman :)

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler . GM DİSCOVERY kullanan arkadaşlar bu konuda bişeyler yazarsanız sevinirim

Emip

Emip

Üye
gm discovery kullanan arkadaşlarımda var bende inceledim ama bi s3 ün yerini tutmuyo bence ama için sincekse gm discovery inceleme videolarını izle yinede sen bilirsin
not: sanırım bu soruyu sormak için foruma üye oldun sanırım :)

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediğin gibi inceleme videolarına bakinim bi . yeni üye oldum :)

Emip

Emip

Üye
bak eğer gm discovery sevdiysen al eğer yok ben s3 takılcam falan diyosan ve güveniyosan al
yinede son karar senindir

PriZm

PriZm

Üye
Eğer 2. El alacağın S3 sorunsuz ise S3 almalısın.

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
marka takıntım yok blackberry 9300 kullanıyorum uygulama oyun namına bişey yok hepsi ücretli . Rahat uygulama oyun kaldırabilen bi telefon baktım. Gm discovery 16 gb liği 650 tl uygun olması iyi geldi samsungdan korkum eski modellerine güncelleme göndermiyor fazla mesela s2 felan unutuldu

Emip

Emip

Üye
s2 ye 4,2,1 geldi nediyon en s3 e de 5,0,0 android sürümü gelcek

caglar b

caglar b

Üye
Gmd kullanıyorum. Paran yetiyorsa, alacagın telefon temiz ise, benim gibi ikinci el takıntısı yok ise (ikinci el cihaz kullanamam :) ) s3 al ama şunu bil gmd sadece aksesuar ve rom desteginden kaybediyo, başka hiçbir eksigi yok

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
aksesuar sıkıntısı olmazda rom sorun onu biliyorum

hergeleyim15

hergeleyim15

Üye
ikiside aynı fiyatsa hiç düşünme s3 al telefondan emin olmasılısın yalnız pek sorun çıkcağını sanmam çizik kırık vs. haricinde

Kerim.

Kerim.

Üye
Gmd kullanıyorum. Paran yetiyorsa, alacagın telefon temiz ise, benim gibi ikinci el takıntısı yok ise (ikinci el cihaz kullanamam :) ) s3 al ama şunu bil gmd sadece aksesuar ve rom desteginden kaybediyo, başka hiçbir eksigi yok
Aksesuar desteği iyi bence benim kap aldığım yerde yaklaşık 30-40 kadar kap cesidi vardı

caglar b

caglar b

Üye
Aksesuar desteği iyi bence benim kap aldığım yerde yaklaşık 30-40 kadar kap cesidi vardı
Kap var ama sade kaplar var. Mesela bataryalı kaplar yok, telpa hariç bataryada yok,s3 lerde olan 3000mah lık batarya ve ona özel arka kapak yok, arka kapak telpa hariç yok, sen 30-40 demişsin ama telefon toptancılarına gidiyorum en az 200 çeşit s3 kapagı var insan imreniyor işte :)

fk555897

fk555897

Üye
Direkt olarak S3 al ama 2. ele güveniyorsan.

srcntpn

Üye
    Konu Sahibi
s3 alıcağım yer tanıdık yani sağlam olur sıkıntı çıkmaz s3 mü alim ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bence 2.el S3'e hiç bulaşma.Gmd gayet yeterli bir telefon sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.Ama benim tavsiyem biraz daha biriktirip S3 alman.

boran9999

boran9999

Üye
Kesinlikle S3 tavsiye ediyorum.

Üst Alt