Onlar Note kullanamayan kişilerSadece kalemi var diye telefon da alınmaz.
Note kullanıcısı çoğu arkadaşım kalem kullanmıyor çünkü gün içersinde yorucu pratik değil.Ama çok sevenler de var tabi karar alacak kişiye kalmış.
Bu zamanda hiçbir cihaz pişman etmez.Tercihe etki eden küçük detaylar var sadece.
Açıkçası bende sırf kalem için bile alırım şuanda ama emin olmak istediğim için konuyu açtım. Hani lg falan iyi ama o kalem bir fark yaratıyor. Bende olsa ben bir sürü şeye çok fazla kullanırım ihtiyaç duyduğum bişey benim. İhtiyaç duymayan zaten gitsin s6 edge falan alsınOnlar Note kullanamayan kişiler
"Note" alan kişi kalemin nasıl kullanıldını bilir
Bide şuan samsungun ağır basan yanı S6/S6 Edge/S6Edge Plus falan hep aynı anakart ve işlemci gpu, cpu yani. Bu da bir yazışımın 4 cihaza birden aynı anda verilebileceği anlamına geliyor. Aralarındaki farklar ram ve kasa görünümü
Yani ben bunların desteğinin daha uzun olacağını düşünüyorum ve hızlı güncelleme alacaktır. Ayrıca rom falan bulmak istediğiniz de çok rahat hızlı bir şekilde bulma imkanınız olacak. Bunlar hep avantaj. Bu demek değildir lg sony kötü. Hayır hepsinin bir avantajı var ama sanki bunun kendini one çıkardığı şeyler biraz daha önde
Bakalım hala aklımdaki cihaz bu diğerleri böyle etkileyemedi. Başka bir şey varsa kendini one çıkaran ona da bakarım 
(L525)Note serisi için custom yapan daha fazla geliştirici varAçıkçası bende sırf kalem için bile alırım şuanda ama emin olmak istediğim için konuyu açtım. Hani lg falan iyi ama o kalem bir fark yaratıyor. Bende olsa ben bir sürü şeye çok fazla kullanırım ihtiyaç duyduğum bişey benim. İhtiyaç duymayan zaten gitsin s6 edge falan alsınBide şuan samsungun ağır basan yanı S6/S6 Edge/S6Edge Plus falan hep aynı anakart ve işlemci gpu, cpu yani. Bu da bir yazışımın 4 cihaza birden aynı anda verilebileceği anlamına geliyor. Aralarındaki farklar ram ve kasa görünümü
Yani ben bunların desteğinin daha uzun olacağını düşünüyorum ve hızlı güncelleme alacaktır. Ayrıca rom falan bulmak istediğiniz de çok rahat hızlı bir şekilde bulma imkanınız olacak. Bunlar hep avantaj. Bu demek değildir lg sony kötü. Hayır hepsinin bir avantajı var ama sanki bunun kendini one çıkardığı şeyler biraz daha önde
Bakalım hala aklımdaki cihaz bu diğerleri böyle etkileyemedi. Başka bir şey varsa kendini one çıkaran ona da bakarım
Telgrafla gönderildi.(L525)
Foruma karşılaştırma videosu ekledik zamanında boşa konuşmuyoruz burda.
He senin hızdan anladığın Antutuysa böyle devam et.
G4 ile V10 arasında fark yoksa buralarda dolaşmaya hiç gerek yok.
Zira G4 ile V10 arasında fark olmasına da gerek yok G4 zaten ekran kamera vs çoğu konuda harika bir cihaz.Ama Z5 farklı olmak zorunda çünkü eski Sony modelleri ekran ve kamera konusunda çöp.
Herkezin kendi şahsi görüşü fakat ben sirf bi kalemden dolayi telefon almam

(L525)Z5 de full hd ekran var 4k ekran z5p de mevcut ayrica telefon normal kulllanimda full hd calisiyor 4k resim vido vs. Oyatacaginda 4k çözünürlüğe geçiyorNote 5 seni memnun eder şüphem yok alternatif olarak z5 de olabilir 4k ekranın ben gereksiz olduğunu düşünüyorum 2k bile eleştiri alırken v10 da sağlam cihaz tasarımı hoş. Kalem şart diyorsan note5 al gitsin![]()
Biliyorum öyle olduğunu o yüzden z5p önermedimZ5 de fu ll hd ekran var 4k ekran z5p de mevcut ayrica telefon normal kulllanimda fu ll hd calisiyor 4k resim vido vs. Oyatacaginda 4k çözünürlüğe geçiyor

Ya o sozcuk kişiden kisiye degisir çünkü bazi insan var telefonda sadece arama amacli bazi insan var son parlaklikda wi fi 3g ne ararsan acik full hd film izler bazisida bütün gun oyun oynar ben son parlaklik vegas gangsteri oynasam degil iki gun yarim gunu cikarmaz bu sony icin geçerli değil sadece butun cihazlar icin gecerli bu ama diğer markalara gore Sony sarj konusunda lider bu da gerçekhe ayriyeten şunuda ekleyeyim z5 premium 4 k ekranı olmasına rağmen 2 gün kullanım sunuyoruzda demişti son'ynin sitesinde yazıyor
Öyle bi şey yokZ5 de fu ll hd ekran var 4k ekran z5p de mevcut ayrica telefon normal kulllanimda fu ll hd calisiyor 4k resim vido vs. Oyatacaginda 4k çözünürlüğe geçiyor

en iyi kamera + saglamlikŞöyle ki hızları aynı ama aynı hıza çıkabilmek için var V10 inanılmaz batarya gücü harcar. Ama çok hoş cihaz biraz daha inceleyeceğim onu denilen V10 konusunda. Benim endişelerimden birisi lg şuan mobil sektörde ayağı sallanan bir konumda. Çok güzel cihaz üretiyor ama geriden takip ettiği yönleriyle kaybediyor. Hani ne derece destek olur, servis olsun, yazılım olsun. Samsung servis konusunda muhteşem yani ötesini görmedim 3-5 gün aralığında tamir edip cihazı teslim ediyorlar ve garantide sıkıntı çıkartmıyorlar. Hani lg açısında bunlar sıl işte nu bilmiyorum.
Acaba sony yada z5'in öne çıkaran yanı nedir neyiyle tavsiye edersiniz? Su geçirmezliğini biliyorum başka ne yanları var o cihaza çok bakamadım da![]()
ne yapak @0MG90Öyle bi şey yok
Z5p sadece video da 4k çalışıyormuş
Antutuyu aç bechmark yap
2d ve 3d testde çözünürlüğü yazar
O çözünürlük her şey de geçerli
Yani z5p oyunlarda işi zor