Telefon Tavsiyesi 2.800 TL -> SAMSUNG Galaxy Note 5 YADA Başka Cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Note 5 tabiki. Lg g4 nedir? Daha iki gunde piyasasi 1500 e düştü. Kendi ulkesinde bile satis rakamlari yerlerde bildigim kadariyla. G3 ten tek farkini kameradA anlarsin. Sarji zaten berbatmis. Note 5ten şaşma

• Beğen
Tepkiler: emz

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 tabiki. Lg g4 nedir? Daha iki gunde piyasasi 1500 e düştü. Kendi ulkesinde bile satis rakamlari yerlerde bildigim kadariyla. G3 ten tek farkini kameradA anlarsin. Sarji zaten berbatmis. Note 5ten şaşma
LG için tüm herkes aynı şeyi söylüyor. Samsung şuan en güçlü olan sanırım donanım yazılım her açıda. Beni 3-4 sene idare eder artık rom eoot falan destek bitince. En kötü onu yaparım ama note 3 kullananlar bile şuan
Hala uçuyor mükemmel yani baya götürür beni herhalde. Bakalım yılbaşında kampanya falan bulursam hemen alıcam bütçem o zamana olursa. Parayı o zaman alma şansım var alırsam hemen siparişi vericem bakalım ama çok beğendim yani.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LG'nin yazılımı performans konusunda daha iyidir yalnız.808 810 falan hikaye iş yazılımda bitiyor.

G4 ile Note 5 test edilmişti hızları eşitti.
V10 Note 5'den daha iyi ama yine de karar senin.

The Pancar

The Pancar

Üye
Performanstan sonra iş özelliklere bakıyor v10 bize ne özellikler katıyor peki ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamera arayüzü başlı başına bir etken manual kontrolde video kayıt ve genel anlamda manual mod şuan efsane boyutta.

Cihazın diğer multimedya özelliklerinden bahsetmek gerekirse ses anlamında cihazda hifi dac çipleri ess tech ürünü olan sabre 9018 ve kulaklık için de sabre 9602 var yanı hoparlör ve kulaklık sesleri şuan müthiş düzeyde.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cep telefonları genel bölümünde V10 ana konuda arayüz ile ilgili videolar var bir sürü etken var almak için ama karar konusunda herkes hür.

Note 5 de iyi cihaz tabi.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
note 5 harika bir cihaz ama z5 Premium u bekle derim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Z5 P almaktansa Z3+ alsın ben hiç fark görmüyorum.Ekran kamera iyileşmiş ama bu konu Sony'i bağlar iyileşme var ama rakiplerinin düzeyinde zaten değildi hala değil.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Exynos 7240
Snapdragon 810dan bile daha iyi bi performans veren bi chipset

Note 5 ile g4 ün aynı olma gibi bi şansı yok
Z5 P almaktansa Z3+ alsın ben hiç fark görmüyorum.Ekran kamera iyileşmiş ama bu konu Sony'i bağlar iyileşme var ama rakiplerinin düzeyinde zaten değildi hala değil.

Ben de v10 ile g4 arasında pek fark görmüyorum

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve emz

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir telefon arayışındayım ve çok sağlam başımı ağrıtmayacak her işimi görecek özgür olacağım bir cihaz istiyorum. Note serisi android ve kalemi ile aklımı aşırı derece de çeliyor. Ancak cihazı en erken Ocak ayında alabileceğim. Şimdi asıl bomba sorum şu :
Ocak da alacağıma bekleyip S7 mi alayım mart gibi?
Ya da gelecek yaza note 6'mı alayım çünkü aşırı güçlü mükemmel bir cihaz gelecek deniyor hani biriktirip onu mu bekleyeyim?
Yoksa Ocak da al beklediğine değmez mi dersiniz?
Çok çeliştim bu aralıkta. Hani eğer note 6 harika bişey olacaksa note 5'den çok daha üstün bişey olacaksa onu bekleyeyim. Birde hani alınca harika bişey note 5'i çıkar satıp 6'ya geçme şansın çok düşük olur zaten. Ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum :)

EDİT : ARKADAŞLAR HER TÜRLÜ CİHAZ TAVSİYESİNDE BULUNUN. BÜTÇEM BELLİ. YENİ ÇIKMIŞ YA DA VERDİĞİM TARİHTEN SONRA ÇIKACAK CİHAZLARI + VE - YÖNLERİ İLE TAVSİYE EDİN LÜTFEN. HEPSİNE AÇIĞIM. KRİTERLER BELLİ AMİRAL GEMİ OLSUN, UZUN SÜRE DESTEK ALSIN, SAĞLAM DONANIMLI GÜÇLÜ CİHAZ OLSUN :)
z5+ al kafan kulağin rahat olsun

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
LG'nin yazılımı performans konusunda daha iyidir yalnız.808 810 falan hikaye iş yazılımda bitiyor.

G4 ile Note 5 test edilmişti hızları eşitti.
V10 Note 5'den daha iyi ama yine de karar senin.
Şöyle ki hızları aynı ama aynı hıza çıkabilmek için var V10 inanılmaz batarya gücü harcar. Ama çok hoş cihaz biraz daha inceleyeceğim onu denilen V10 konusunda. Benim endişelerimden birisi lg şuan mobil sektörde ayağı sallanan bir konumda. Çok güzel cihaz üretiyor ama geriden takip ettiği yönleriyle kaybediyor. Hani ne derece destek olur, servis olsun, yazılım olsun. Samsung servis konusunda muhteşem yani ötesini görmedim 3-5 gün aralığında tamir edip cihazı teslim ediyorlar ve garantide sıkıntı çıkartmıyorlar. Hani lg açısında bunlar sıl işte nu bilmiyorum.
z5+ al kafan kulağin rahat olsun
Acaba sony yada z5'in öne çıkaran yanı nedir neyiyle tavsiye edersiniz? Su geçirmezliğini biliyorum başka ne yanları var o cihaza çok bakamadım da :)

Sarangni

Sarangni

Üye
LG servis konusunda harika bir firma. LG Optimus G E975 kullandım 21 ay kadar bir süre. Servis Anakart değiştirdi ROM atarken bir sorun oldu ücret almadılar. Kulaklık ve şarj aleti ücretsiz değişim yaptım. 21 ay sonunda servise gönderdim ve üst model olan LG G2 gönderdiler. Ben tek örnek değilim servis konusunda çok hassas bir firma. Mail attım geri dönüş yapıp cihaza değişim kararı çıkardılar hem de 21 ay kullandım cihaza. Şu anda G3 kasa çatlağı sorunu yeni cihazlar ya da G4 vererek çözüyor. LG Optimus G değişim aksesuarı bile istemediler ve G2'yi Full kapalı kutu gönderdiler.

LG şarj konusunda bir türlü isteneni yakalayamadı ben de şarj konusunda çok muzdarip olmuştum ama G2 de bu sorunu çözmüşlerdi. Abim ve kuzenim G2 ile 5 saatten fazla ekran süresi alıyorlar. V10 durum nasıl bilmiyorum ama G4 kullananlar şikayetçi. Buda muhtemelen 2K ekrandan kaynaklanıyor olabilir.

LG yazılım stabillik konusunda Samsung göre daha stabildir. Ben birkaç farklı marka telefon kullandım LG kadar stabil yazılım yapan firma görmedim.

LG bir sıkıntısı da cihazların fiyatları çok hızlı düşüyor. Özellikle 2. El piyasa çok kötü.

LG sonra Note 3 kullanıyorum, Samsung da pek hazsetmezdim açıkçası. Bu cihaz yurt dışından geldi ve Samsun alacaksanız Note alacaksınız. Bu bir gerçek. Note 5 hem donanım noktasında hem tasarım noktasında şu anda çok iyi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: soldierman ve emz
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
LG servis konusunda harika bir firma. LG Optimus G E975 kullandım 21 ay kadar bir süre. Servis Anakart değiştirdi ROM atarken bir sorun oldu ücret almadılar. Kulaklık ve şarj aleti ücretsiz değişim yaptım. 21 ay sonunda servise gönderdim ve üst model olan LG G2 gönderdiler. Ben tek örnek değilim servis konusunda çok hassas bir firma. Mail attım geri dönüş yapıp cihaza değişim kararı çıkardılar hem de 21 ay kullandım cihaza. Şu anda G3 kasa çatlağı sorunu yeni cihazlar ya da G4 vererek çözüyor. LG Optimus G değişim aksesuarı bile istemediler ve G2'yi fu ll kapalı kutu gönderdiler.

LG şarj konusunda bir türlü isteneni yakalayamadı ben de şarj konusunda çok muzdarip olmuştum ama G2 de bu sorunu çözmüşlerdi. Abim ve kuzenim G2 ile 5 saatten fazla ekran süresi alıyorlar. V10 durum nasıl bilmiyorum ama G4 kullananlar şikayetçi. Buda muhtemelen 2K ekrandan kaynaklanıyor olabilir.

LG yazılım stabillik konusunda Samsung göre daha stabildir. Ben birkaç farklı marka telefon kullandım LG kadar stabil yazılım yapan firma görmedim.

LG bir sıkıntısı da cihazların fiyatları çok hızlı düşüyor. Özellikle 2. El piyasa çok kötü.

LG sonra Note 3 kullanıyorum, Samsung da pek hazsetmezdim açıkçası. Bu cihaz yurt dışından geldi ve Samsun alacaksanız Note alacaksınız. Bu bir gerçek. Note 5 hem donanım noktasında hem tasarım noktasında şu anda çok iyi.
Normalde samsung sevmezdim ama son paragraf işte durumu ortaya koyuyor çok beğeniyorum o açıdan son bir yıldır falan. Ve bataryada gerçekten şu aşamada kapışabilecek hiçbir cihaz yok bu özelliklerde:) Bakalım beni kendine çok çekti herhalde onu alıcam :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Exynos 7240
Snapdragon 810dan bile daha iyi bi performans veren bi chipset

Note 5 ile g4 ün aynı olma gibi bi şansı yok

Ben de v10 ile g4 arasında pek fark görmüyorum
Foruma karşılaştırma videosu ekledik zamanında boşa konuşmuyoruz burda.

He senin hızdan anladığın Antutuysa böyle devam et.

G4 ile V10 arasında fark yoksa buralarda dolaşmaya hiç gerek yok.

Zira G4 ile V10 arasında fark olmasına da gerek yok G4 zaten ekran kamera vs çoğu konuda harika bir cihaz.Ama Z5 farklı olmak zorunda çünkü eski Sony modelleri ekran ve kamera konusunda çöp.

Death Punch

Death Punch

Üye
Z5p icin acele etmemek lazim kullanici yorumları satis rakalamlarini vs. Beklmek lazim ondan sonra dusunulebilir
Note 5 mi g4 mu derseniz de yazilim stabilite ve kamera acisindan g4 ufak da olsa birazdaha onde ama note 5 inde s pen faktoru var her iki cihazda isinizi cok rahat karsilar

• Beğen
Tepkiler: emz
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Foruma karşılaştırma videosu ekledik zamanında boşa konuşmuyoruz burda.

He senin hızdan anladığın Antutuysa böyle devam et.

G4 ile V10 arasında fark yoksa buralarda dolaşmaya hiç gerek yok.

Zira G4 ile V10 arasında fark olmasına da gerek yok G4 zaten ekran kamera vs çoğu konuda harika bir cihaz.Ama Z5 farklı olmak zorunda çünkü eski Sony modelleri ekran ve kamera konusunda çöp.
G4 ile V10 arasında ki fark Z3+ ile Z5P arasındaki fark kadar ozaman

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fark yeni telefon alacakları neden ilgilendirirki?

Ha G4 üm olsa V10 için böyle bir düşünce olur bende keza Z3+ ve Z5 için de aynı.Ama G4 ya da Z3 üm olmadan V10 ya da Z5 in eski modele göre ne yenilik getirdiğinin bir anlamı yok.

G4 ile V10 arasında tasarım anlayışı çok değişti cihaz çelik ve silikon ile çok daha sağlam 3 mikrofon sabre hifi dac çipleri daha da gelişmiş manual mod kamera arayüzü V10 için tasarlanan ux 4+ arayüzü,harika ekran harika kamera harika ses kullanışlı arayüz ve performans.Lg arayüzü Samsung'un şişme yapmayan modeli gibi düşünülebilir Note 5 burda S Pen ile fark yaratır onu da seven var sevmeyen var.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben v10 kötü veya g4 demiyorum ama
Note 5 ile karşılaştırılamayacak kadar farklı senkment cihazlar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
V10 6" phablet bir cihaz Note tabirine uygun da bir arayüzü var Note 5 için çok dişli ve tam uygun bir rakip.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kalemi yok...

Üst Alt