Telefon Tavsiyesi 1ghz android mi(SAMSUNG GALAXY S)- 680 mhz symbian^3(N8) mü hızlı..buyrun görün..

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
işine gelince çocuk oluyoz demi söyle bakalım canından çok savunduğun n8 senin neyin anan mı baban mı senin okulun yok mu bücürix ya burda n8 savuncağına ders çalış

ya tamam sus sus:d::d::d:

berkcombil

Üye
Neden genelleme yapma özelliğini forum dışında kullanmıyon ki, nokia dışında akıllı telefon kullandım merak etme, ben nokia da nokia propagandasi yaptıysam senin yaptığınin meali ney?
Walla Nokia dışında akıllı telefon kullanıp da 5800'da karar kılmak?????
Zevk meselesi dedikleri bu olsa gerek.Hem anlamadım nokta N8'i aktif olarak kullanmayan birinin niçin N8'i bu kadar savunduğu.Tamam biz de aktif olarak kullanmadık ama kendi telefonumuzu seçerken gerekli karşılaştırmaları yaptık,aldık baktık kullandık.Çevremizde de var.

pcwolf

pcwolf

Üye
Walla Nokia dışında akıllı telefon kullanıp da 5800'da karar kılmak?????
Zevk meselesi dedikleri bu olsa gerek.Hem anlamadım nokta N8'i aktif olarak kullanmayan birinin niçin N8'i bu kadar savunduğu.Tamam biz de aktif olarak kullanmadık ama kendi telefonumuzu seçerken gerekli karşılaştırmaları yaptık,aldık baktık kullandık.Çevremizde de var.

Bu samsungçular mı böyle genelleme yapıp duruyor merak ettim??
5800ı aldığımda N97 vardı piyasada, kuzenim hediye etti bu telefonu tutup da bana yeni çıkacak modelin parasını ver gider ben onu alırım mı diyecektim, ne bu bilmeden konuşmakta direnme amacınız??
Ben de kendimce karşılaştırma yaptım aklıma yatan neyse onu söyledim onu savunuyorum, ama kimseyi küçük düşürücü laflara maruz bırakmadım(bunu da ben genelleme yapıyorum, yok cahil topluluğu yok kullanmayı bilmeyen ıvır zıvır...)

nonamex

Üye
N8 deki işlemci kesinlikle yetersiz, 800 mhz den 680e düşürmüşler birde allahım :hmmm

berkcombil

Üye
Bu samsungçular mı böyle genelleme yapıp duruyor merak ettim??
5800ı aldığımda N97 vardı piyasada, kuzenim hediye etti bu telefonu tutup da bana yeni çıkacak modelin parasını ver gider ben onu alırım mı diyecektim, ne bu bilmeden konuşmakta direnme amacınız??
Ben de kendimce karşılaştırma yaptım aklıma yatan neyse onu söyledim onu savunuyorum, ama kimseyi küçük düşürücü laflara maruz bırakmadım(bunu da ben genelleme yapıyorum, yok cahil topluluğu yok kullanmayı bilmeyen ıvır zıvır...)
Yok canım biz kimseyi küçük düşürmüyoruz.Düşürdüysek de kusura bakmayın.Ama şu bir gerçek ki Nokia'nın akıllı telefon modellerini kullanan arkadaşların önceki telefonları da muhakkak Nokia'dır.(Buradan kastım işletim sistemi barındırmayan klasik tarz telefonlar-en meşhuru 3310'dur ve halen babam kullanmaktadır)Gerkçekten klasik tarz Nokia'lar kaliteli ve verdiğiniz paranın hakkını veren cihazlardır.Buna kimse itiraz edemez.Sorun klasik modellerdeki başarının Akıllı telefonlarda yakalanamaması ve daha da üzücü olanı Nokia'dan şaşmam diyen kullanıcının bunu görememesidir.Neden?adı üstünde vatandaş ezelden beridir Nokia kullanıyor ve haliyle de Nokia'dan şaşmam diyor.Eğer Galaxy S in Samsung logusu yerine Nokia logosu olsaydı insanlar Galaxy S'i üreten Nokia nasıl olurda N8 gibi bir telefonu da piyasaya sürer.Kim alır ki Galaxy S duruken N8 diye yorumlarda bulunurdu.Bizim tek isteğimiz bu akıllı telefon olarak Nokia telefon kullananların gözlerinin az da olsa açılmasıdır.Gerisi eminim gelecektir.

denkirmizi1

Üye
N8 o kadar iyi olsaydi belli adet telefonunu geri cekmek zorunda kalmazdi N8. Application lar fazla olunca telefon restart ediyor kendi kendini . Biliyorsunuz ki iphone cilginligi var dunyada .. Yalniz sunu unutmayin iphone 30 milyon sattiysa Galaxy S 10 milyon satti. Peki N8 ? 10 milyon insanin iphone kullanicisina gore 3 milyonu populer oldugu icin aldigini sayarsak diger 7 milyon insan bilincli olarak kabul etmemiz gerekir. XDA developers a girdiginizde telefonunuz icin rom bulabiliyorsunuz anlik guncellemeleri elde edebiliyorsunuz oysa N8 e baktiginizda guncellestirmeyi nokiadan beklemek zorunda kaliyorsunuz. Arkadasin dedigi gibi symbian o kadar iyi olsaydi Nokia Windows Mobile icin anlaşmazdi Microsoftla. Ve okuyanlara diyorum eger her 4 ayda bir telefon alma gibi bir butceniz yoksa ve yeni yazilimi cikar cikmaz telefonunuzda gormek istiyorsaniz Galaxy S diyorum ..Sonucta insanlarimiz 1 milyar parayi KAzanmak icin 1 ay calisiyorlar ve sokaga atilmaz bu para .. S2 cikmasina ragmen hala alinabilir bir telefon olarak dusunuyorum acaba ornek Nokia N9 u cikarsa N8 i alirmiyiz hala .. İnsanlar bunu sorsunlar kendilerine ..

pcwolf

pcwolf

Üye
Yok canım biz kimseyi küçük düşürmüyoruz.Düşürdüysek de kusura bakmayın.Ama şu bir gerçek ki Nokia'nın akıllı telefon modellerini kullanan arkadaşların önceki telefonları da muhakkak Nokia'dır.(Buradan kastım işletim sistemi barındırmayan klasik tarz telefonlar-en meşhuru 3310'dur ve halen babam kullanmaktadır)Gerkçekten klasik tarz Nokia'lar kaliteli ve verdiğiniz paranın hakkını veren cihazlardır.Buna kimse itiraz edemez.Sorun klasik modellerdeki başarının Akıllı telefonlarda yakalanamaması ve daha da üzücü olanı Nokia'dan şaşmam diyen kullanıcının bunu görememesidir.Neden?adı üstünde vatandaş ezelden beridir Nokia kullanıyor ve haliyle de Nokia'dan şaşmam diyor.Eğer Galaxy S in Samsung logusu yerine Nokia logosu olsaydı insanlar Galaxy S'i üreten Nokia nasıl olurda N8 gibi bir telefonu da piyasaya sürer.Kim alır ki Galaxy S duruken N8 diye yorumlarda bulunurdu.Bizim tek isteğimiz bu akıllı telefon olarak Nokia telefon kullananların gözlerinin az da olsa açılmasıdır.Gerisi eminim gelecektir.

Küçük düşüren çok oldu. Logosu nokia olsaydı ben yine androide sıcak bakmadığım için tercih etmezdim, bada tercih ederdim belki de. Nokia benim için vazgecilmez değil

mavrick

mavrick

Üye
sen kimsin ya zaten şunlarla uğraşıyom bide senle uğraşmıyım git yaşıtlarınla uğraş sen

artis saygılı konuş karşındaki adam baban yaşında olabilir ,terbiyenizi bilin ,biz sana şakayla takılıyoz

y4n3s

Üye
(Ç)alıntıların:ehe için çok teşekkürler çok işime yaradı

kömürkenti

kömürkenti

Üye
galaxy s tabiki

phasan

phasan

Üye
bilgi için teşekkürler

----------Eklendi @ 23:23:13 ---------- Yazıldı @ 23:22:08 ----------

tabiki n8

eaagent

eaagent

Üye
İşlemci modeline bağlı. Bunu yazanda insan hiç unutmayalım ;)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
eline sağlık güzel bilgiler ve güzel bir yazı

Starsley

Adam ne güzel anlatmış. Neden 256 mb ram koyduklarını yada 680mhz işlemci koyduklarını bu bile 1ghz denk geliyor. Olay gpu ve cpu işlevinde buda gerçeği gösteriyor. Boşuna konuşmuyoruz. Bizim 680mhz alayına gider diye. :D Tabi kendinden ram olayıda var. Millet övünüyor 512mb yada 700 küsür mb ramimiz var diye.. Ama hala bu yazıyı okudukları halde hava yapıyorlar. Anlamak zor.

eaagent

eaagent

Üye
dedim ya bu yaziyida insan yazdi ;) gercege yanls diemezsn core2duo herzaman dualcoredan iyidir :)

Üst Alt