Arkadaşlar arkadaşın tercuman dediği olay windows tada kısmen mevcut ama android her bakımdan çok hızlı gelişiyor artık piyasada diğer akıllı telefon sistemlerini geri bırakıyor nokia symbian android'i geçemiyor bilgisayardan direk attınğın her türlü videoyu HD bile olsa donmadan açan android rakiplerini acımıyor hemde birçok kaliteli oyunu açabiliyor bide flash player 10.1 geldi androide android yeni bir sistem olmasına rağmen çok hızlı ve yeni android 2.2 çok hızlı ve nokia n8 çok iyi bir telefon ama android ile çatışamaz bazı konularda çatışşa bile genelde android iyi sakın işlemciye bakmayın ve linux tabanlılarda virus bakımından çekirdek yapısı güvenli açık kaynak kodlu olmasıda Gelişmesinde büyük olanak sakın kızmayın nokia n8 kastim yok
duyduğun bilgilere görede beklentilerini karlşılamayan symbian 3 sisteminden sonra linux tabanlı bişiler düşünüyormuş nokia
Peki diyinki bana sen bu bilgileri nerden biliyorsun mesleğim yazılım olduğundan çok ilgileniyorum bende windows mobile ama onu satıp android almak istiyorum
mesala bu android tabanlı mozillanın telefonu nokia n8 ile karşılaştırılamaz bile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız