Telefon Tavsiyesi 1ghz android mi(SAMSUNG GALAXY S)- 680 mhz symbian^3(N8) mü hızlı..buyrun görün..

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman şöyle diyeyim işlemci %20 ekran kartı ki o olmuş oluyor her ne kadar gpu desek de %80 ayrıca symbian 3 de donanım hızlandırma olduğunuda biliyorsunuzdur

The Maverick

The Maverick

Üye
maverick nick i değişmişsin hayırlı olsun, tamam solda sıfır bırakmaz ama gpu olayında üstün ama dediğin yüksek işlemci hem şarj sorunu hemde fiyat sorunu yaratırdı bence ayrıca broadcom un sitesine girip bakabilirsin üzerinde 32mb ram var birde gecebekçisine güveniyorum ki sordukları tüm sorulara cevap verdi zaten kendisi ayrıca sistemin gücünü kesen o uygulama android de var zaten he bunu wave için diyemeyiz ama android için diyebiliriz

----------Eklendi @ 21:17:14 ---------- Yazıldı @ 21:13:57 ----------

he birde gen o solda sıfır kısmını sadece gpu için dedim ki malum power sgx 28milyon üçgen bcm2727 32 ki psp de bu var ayrıca bunun abisi var piyasada mevcut değil hala o da bcm2763 190milyon üçgen ps3 ün %70 lik performansı demek oluyor ki bi ara resimleri çıkan meego lu nokiada vardı ayrıca nokia onu N8 yerine sunucaktı fakat operatörler klavyesi standartlara uygun olmadığı için iptal olmuş bir proje ama kasımda birşeyler bekliyorum nokia dan

tesekkürler,dogru 28 ama herşey 28 veya 32 de bitmiyorki bunun fill rate muhabbeti var trb yazdıgım muhabbet var yani ben açıkcası birkaç kaynaktan bunları okudum adamlar aynı şeyden bahsediyor ki söyle bir gerçek var galaxys 90 milyon muhabbetini işlemcisi artı gpusu ile yapıyormesela poligon çizmekse burda farkı galaxys koyuyor zaten ,benchmark ta biten testlerde open gl 1.1 veya 1.0 da galaxys önce tabi işletim sistemide büyük etken ama sonuçta waven kerneli linux çekirdekleri aynı %100 değil ama hemen hemen aynı skoru verirler,uzun lafın kısası broadcom2727 sıradışı bir gpu ama nokia yanlış yaptı bence n8de

gecebekçisine gelince valla yazar adam kendi sitesi çünkü herkes kar amaçlıyor ,herkes kendini savunur dogal olarak...

----------Eklendi @ 21:36:21 ---------- Yazıldı @ 21:29:06 ----------

o zaman şöyle diyeyim işlemci %20 ekran kartı ki o olmuş oluyor her ne kadar gpu desek de %80 ayrıca symbian 3 de donanım hızlandırma olduğunuda biliyorsunuzdur

donanım hızlandırma wavedede var ,ayrıca waveler 800 mhzda çalışır fabrika çıkısı biz istersek 1 ghzsa getiriyoz,samsungun gizli menuleri

Uruloki

Uruloki

Üye
o donanım hızlandırma değil ekran kartlarıyla olan hani HD video filan dönüştürürken cpu yemez o zamn ekran kartı devreye girer bu olay S^3 için her zaman etkin diyebilirim ya birşey sorucam en son sürüm android 2.3(ki 3.1 bugün tabletler için geldi telefonları kastediğim içşn onu soruyorum) hangi video formatlarını destekliyor bilen yok mu acaba

The Maverick

The Maverick

Üye
o donanım hızlandırma değil ekran kartlarıyla olan hani HD video filan dönüştürürken cpu yemez o zamn ekran kartı devreye girer bu olay S^3 için her zaman etkin diyebilirim ya birşey sorucam en son sürüm android 2.3(ki 3.1 bugün tabletler için geldi telefonları kastediğim içşn onu soruyorum) hangi video formatlarını destekliyor bilen yok mu acaba

anladım ben başka şeyden bahsetdim zaten
burdan bak android için

Uruloki

Uruloki

Üye
evet onunda sonradan farkına vardım şu an telefondan giriyorum özet geçsen olabilir mi acaba

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşım iyimsin sen Slim e farklı oyunmu çıkıyor oda PS3 ve ondada var tabiki. Bilmiosun demekki bloom ne.
Al oku aynı ps3 :
11. It Plays The Same PS3 Games!
Slim or not, it's still a freakin' PS3 and will play the same PS3 games and Blu-ray movies you throw at it! Plus, the smaller helps it consume less power, and may potentially even be a little faster.

Gran turismo5 oynuyorum, bloom mloom yok! Cam gibi net herşey. O nası oluyo? Bu arada tavsiye ederim. Süper oyun.

----------Eklendi @ 09:49:51 ---------- Yazıldı @ 09:28:45 ----------

Bu efekler her oyunda kullanılmıyor bence.

eaagent

eaagent

Üye

Gran turismo5 oynuyorum, bloom mloom yok! Cam gibi net herşey. O nası oluyo? Bu arada tavsiye ederim. Süper oyun.

----------Eklendi @ 09:49:51 ---------- Yazıldı @ 09:28:45 ----------

Bu efekler her oyunda kullanılmıyor bence.

Günaydın :S Her oyunda bloom yoktur . . . Tırtıkları o yüzden belli zaten GT 5 te braz .

pRime.

pRime.

Üye
Günaydın :S Her oyunda bloom yoktur . . . Tırtıkları o yüzden belli zaten GT 5 te braz .

Ben de diyorum ki yeni oyunlarda yok? Orda dalgınlığıma gelmiş ps3 yazmışım :D kusura bakma.

eaagent

eaagent

Üye
Önemli değil ;) Oyuna göre değişir kardeim yeni oyunlardada olduğu oluo . AA nın gücünün yetmedği yerlerde Bloom vesaire hemen devreye girer

axpe

axpe

Üye
nokia ya adam kandırmıo gerçeği sölüo 680mhz yazıo direk

hüseyinyalcin

Üye
e7 c7 n8 fln aynı hız ama görsellik bakımından tabiki e7 :oke:

61semih

61semih

Üye
ölünün arkasından bukadar konuşulmazmı be kardeşlerım allah rahmet eylesın symbian a

pRime.

pRime.

Üye
Komedyen. :kop:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Aynen. Yüklenmeyin Bu kadar. :)

bazen hoşuma gidiyor. :)

N'name

N'name

Üye
Yorumlara bittim :d:

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
Bakıyorum da arkamdan bir hayli atıp tutulmuş.

Merak ediyorum, bugüne kadar gerçekten hiç bir kâr elde etmediğim ve kâr amacı gütmeden yazdıklarımı kötüleyince elinize ne geçiyor? Hadi aksini ıspatlayabilseniz neyse de, yapılan "çamur at izi kalsın"dan öteye de gidemiyor.

680 MHz ARMv6 işlemci + 256 MB RAM üzerinde çalışan Symbian Belle'nin, 1 GHz dual core ARMv7 işlemci + min 512 MB RAM üzerinde çalışan Android'den daha hızlı olduğunu görünce hiç mi utanmadınız?

Samsung, satıp para kazanma amaçlı ürettiği Galaxy S için dünyanın en iyi ekranına sahip dediğinde bir güzel inandınız. Ben her hangi bir kâr amacı gütmeden Pentile'ın ne kadar dandik bir ekran teknolojisi olduğunu gösterince, Samsung düşmanlığıyla suçladınız. Peki Samsung Galaxy S2'nin tanıtımında "bundaki ekran bir önceki Galaxy ekranı gibi kötü değil" deyince hiç mi utanmadınız?

Durmak yok meyve veren ağacı taşlamaya devam, Dunning - Kruger etkisini* ıspatlamaya devam...

* Dunning - Kruger etkisi hakkında detaylı bilgi için:

kruger effect

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yine mi bu konu??:vur Madem yetiyor neden; Browser daha yavaş Oyunlar neden o kadar kaliteli değil . . .uzuyor gidiyor

GeceBekcisi

GeceBekcisi

Üye
yine mi bu konu??:vur Madem yetiyor neden; Browser daha yavaş Oyunlar neden o kadar kaliteli değil . . .uzuyor gidiyor
Kendin söylüyorsun, browser'ın kendisi yavaş, oyunları yazanlar kaliteli yazmıyor. Bunda anlayamayacak ne var?

akondd

akondd

Üye
:tşk:eline sağlık

XER01

XER01

Üye
Bakıyorum da arkamdan bir hayli atıp tutulmuş.

Merak ediyorum, bugüne kadar gerçekten hiç bir kâr elde etmediğim ve kâr amacı gütmeden yazdıklarımı kötüleyince elinize ne geçiyor? Hadi aksini ıspatlayabilseniz neyse de, yapılan "çamur at izi kalsın"dan öteye de gidemiyor.

680 MHz ARMv6 işlemci + 256 MB RAM üzerinde çalışan Symbian Belle'nin, 1 GHz dual core ARMv7 işlemci + min 512 MB RAM üzerinde çalışan Android'den daha hızlı olduğunu görünce hiç mi utanmadınız?

Samsung, satıp para kazanma amaçlı ürettiği Galaxy S için dünyanın en iyi ekranına sahip dediğinde bir güzel inandınız. Ben her hangi bir kâr amacı gütmeden Pentile'ın ne kadar dandik bir ekran teknolojisi olduğunu gösterince, Samsung düşmanlığıyla suçladınız. Peki Samsung Galaxy S2'nin tanıtımında "bundaki ekran bir önceki Galaxy ekranı gibi kötü değil" deyince hiç mi utanmadınız?

Durmak yok meyve veren ağacı taşlamaya devam, Dunning - Kruger etkisini* ıspatlamaya devam...

* Dunning - Kruger etkisi hakkında detaylı bilgi için:

kruger effect

Siz bu yazıyı yazarken Symbian Belle diye bir şey var mıydı hayır, peki Symbian Belle Android'den hızlı mı hayır..

Eee daha ne ? Ki Android C++ yazılmış uygulamaları native olarak çalıştırıyor siz sanki tüm uygulamaları emulatör ile çalıştırıyor diye yazmışsınız bir de

Üst Alt