sınavda başarılar kardeş..![]()
arkadaşlar ben c6fw kurdum wifi ve internete girmez oldu wireless bulnuyor bağlan diyorum şifryi giriyorum bağlandı diyor hemen ardından biliiyor yazıyor web taracıyı başlat dedim de ise bağlantı kurulamıyor hemen ardından web: işlem gerçekleştirelimiyor yazıyor yüklediğim fw den mi kaynaklandı diye öğrenmek için orjinal fw yi yükledim düzeldi tekrar c6 fw xpeed yükledim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar videolar bölümünde bluwtooth ile video göndermek istiyorumama gönderme seceneğiçıkmıyor
Çok teşekkür ederim. İnşallah yeni sürümleride bekliyoruz.
wifi ile internete girmiyor kardes hersey cok güzelde bu kafamı bozdu sebebi nedir acaba sunucu ismi yanlıs diye bi hata veriyor
Çok başarılısın. gerçekten tebrik ederim.Arkadaşlar 5230 telefona navifim den indirdiğim 21.6.005 yazılımını indirdim kurdum ancak 5235 FW si imiş ve eski haline dönem,yorum bbu konuda yardımcı olabiliecek bir arkadaş var mı acaba? Belki yeri değil ama açılışta nokiaya giden mesajı nasıl engelleriz? Fw de nasıl bir değişiklik yapmalıyız?![]()
teşekkürler conversions'u yükledim.. v60 çıksada onuda denesek yahuÇok başarılısın. gerçekten tebrik ederim.
telefonu garantiye vereceğim. ama birtürlü ve jaf'tan nede phoenix'ten yanıt alabildim. jaf'ta ini dosyaları görmüyor. phoenix'te ise bir sürü hata alıyorum :S
jaf'tan attım belirtilen klasöre ama hala sıkıntı var :S

teşekkürler conversions'u yükledim.. v60 çıksada onuda denesek yahuÇok başarılısın. gerçekten tebrik ederim.
Teşekkürler saolasın.
telefonu garantiye vereceğim. ama birtürlü ve jaf'tan nede phoenix'ten yanıt alabildim. jaf'ta ini dosyaları görmüyor. phoenix'te ise bir sürü hata alıyorum :S
jaf'tan attım belirtilen klasöre ama hala sıkıntı var :S
MegaloManiaX arkadaşım sen bu işlrden iyi anlıyorsun şu soruna bi el atar mısın?
Telefon çalarken yada mesaj gelirken titreşim çalışmıyor![]()
Üstad, conversations'ları nerden yükledin, bana da söyleyebilir misin acaba ?![]()
Firmware'de saat sorunu var galiba MegaloManiaX bi konuyu okuyabilirsen olay anlaşılmış olur galiba.. Firmware'den olması mantıksız geldi bana biraz ama orjinal FW'ye dönünce sorun çözüldü. Diğer kullanan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyormu acaba ??
Sorunumu belirttiğim konumun link'i ;
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/5800-xm-mesajlardaki-saat-sorunu-422613.html
Teşekkürlerde bu orjinal 5800 fwlerinde mesaj yazarken yan yatırdınmı direk tam qwerty klvye devreye giriyodu. bunda varmı ?
yeni versiyon ne zaman? daha doğrusu nokia c6-01 c7 ve n8 (bildiğim bunlar)'ın fw'si c6 fw'sinden daha gelişmiş. yeni sürüm öyle olursa süper olur.![]()
Dostum 5230 sorunuma USE ini seçeneği ile dnmeye çalış demişsin Jaf ta 5230 için RM yok Yani USE ini ye tıkladığım zaman 5230 u bulamıyorum. Eklemenin bir yolu var mı? Veya başka bir çaresi?