(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
wifi ile mi? yoksa wireless ile mi?

m.milamur

Üye
Arkadaşlar 5230 telefona navifim den indirdiğim 21.6.005 yazılımını indirdim kurdum ancak 5235 FW si imiş ve eski haline dönem,yorum bbu konuda yardımcı olabiliecek bir arkadaş var mı acaba? Belki yeri değil ama açılışta nokiaya giden mesajı nasıl engelleriz? Fw de nasıl bir değişiklik yapmalıyız?:allalla:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sınavda başarılar kardeş.. ;)

Teşekkürler sınavlarım dün itibariyle bitti. Şuan yaşadığım şehir Samsun Atakum'a dönüş yolundayım. İyi bir istirahatten sonra fw üzerinde çalışacağım.

arkadaşlar ben c6fw kurdum wifi ve internete girmez oldu wireless bulnuyor bağlan diyorum şifryi giriyorum bağlandı diyor hemen ardından biliiyor yazıyor web taracıyı başlat dedim de ise bağlantı kurulamıyor hemen ardından web: işlem gerçekleştirelimiyor yazıyor yüklediğim fw den mi kaynaklandı diye öğrenmek için orjinal fw yi yükledim düzeldi tekrar c6 fw xpeed yükledim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim

Böyle sorunlar ilk başta kurulumdan sonra hard format atmayan tellerde olabiliyor. xpeed kotukoylunun fwsi. Onun fwsinde herhangi bir modlama hatası olacağını düşünmüyorum. Sen bir hard format at. Olmazsa bide benim fwyi dene. Sonucu burdan yaz.

arkadaşlar videolar bölümünde bluwtooth ile video göndermek istiyorumama gönderme seceneğiçıkmıyor

Video/TV 'ye değil de RealPlayer'a gir orda Seçeneklerde Gönder'i göreceksin.

Çok teşekkür ederim. İnşallah yeni sürümleride bekliyoruz.

Sağolasın. Yarın üstünde uğraşacağım yeni sürümler için.

wifi ile internete girmiyor kardes hersey cok güzelde bu kafamı bozdu sebebi nedir acaba sunucu ismi yanlıs diye bi hata veriyor

Bağlandığın wifi ya sorunlu yada 5800'ın desteklemediği bir şifreleme türü kullanıyor. Örnek: bilgisayarda kablolu internetinizi kablosuzdan dağıtmak için oluşturduğunuz sahte wirelesları ki bunlara virtual access point denir. 5800 bunlara bağlanmış gibi yapar ama geçersiz sunucu ismi der. Galiba sizde de böyle bir hata mevcut.

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
teşekkürler conversions'u yükledim.. v60 çıksada onuda denesek yahu :) Çok başarılısın. gerçekten tebrik ederim.

telefonu garantiye vereceğim. ama birtürlü ve jaf'tan nede phoenix'ten yanıt alabildim. jaf'ta ini dosyaları görmüyor. phoenix'te ise bir sürü hata alıyorum :S

jaf'tan attım belirtilen klasöre ama hala sıkıntı var :S

m.milamur

Üye
MegaloManiaX arkadaşım sen bu işlrden iyi anlıyorsun şu soruna bi el atar mısın?
Arkadaşlar 5230 telefona navifim den indirdiğim 21.6.005 yazılımını indirdim kurdum ancak 5235 FW si imiş ve eski haline dönem,yorum bbu konuda yardımcı olabiliecek bir arkadaş var mı acaba? Belki yeri değil ama açılışta nokiaya giden mesajı nasıl engelleriz? Fw de nasıl bir değişiklik yapmalıyız?:allalla:

nightbell

Üye
teşekkürler conversions'u yükledim.. v60 çıksada onuda denesek yahu :) Çok başarılısın. gerçekten tebrik ederim.

telefonu garantiye vereceğim. ama birtürlü ve jaf'tan nede phoenix'ten yanıt alabildim. jaf'ta ini dosyaları görmüyor. phoenix'te ise bir sürü hata alıyorum :S

Üstad, conversations'ları nerden yükledin, bana da söyleyebilir misin acaba ? :)

akinov5

Üye
Teşekkürlerde bu orjinal 5800 fwlerinde mesaj yazarken yan yatırdınmı direk tam qwerty klvye devreye giriyodu. bunda varmı ?

frankendream

Üye
yeni versiyon ne zaman? daha doğrusu nokia c6-01 c7 ve n8 (bildiğim bunlar)'ın fw'si c6 fw'sinden daha gelişmiş. yeni sürüm öyle olursa süper olur. :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler saolasın.

JAF'ta ne hatası aldığını söyleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıyetten orjinal fwye geri dönerken use ini seçeneğini kullandın dimi?

MegaloManiaX arkadaşım sen bu işlrden iyi anlıyorsun şu soruna bi el atar mısın?

USE INI seçeneği ile dönmeye çalış dönemezsen garantilik demektir.

Telefon çalarken yada mesaj gelirken titreşim çalışmıyor :(

Titreşim ile ilgili hiçbir modu fwlerimde uygulamadım. Hard format at tekrar dene yine olmazsa sorunun donanımsaldır.

Üstad, conversations'ları nerden yükledin, bana da söyleyebilir misin acaba ? :)

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

Firmware'de saat sorunu var galiba MegaloManiaX bi konuyu okuyabilirsen olay anlaşılmış olur galiba.. Firmware'den olması mantıksız geldi bana biraz ama orjinal FW'ye dönünce sorun çözüldü. Diğer kullanan arkadaşlar aynı sorunu yaşıyormu acaba ??

Sorunumu belirttiğim konumun link'i ;
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-destek/5800-xm-mesajlardaki-saat-sorunu-422613.html

İlginç biraz önce denedim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Saat gayet düzgün yazıyor. Herhangi bir arama/çağrı programı kurmuş muydun tele?

Teşekkürlerde bu orjinal 5800 fwlerinde mesaj yazarken yan yatırdınmı direk tam qwerty klvye devreye giriyodu. bunda varmı ?

Şuan için beta aşamasında.. Üzerinde uğraşılıyor...

yeni versiyon ne zaman? daha doğrusu nokia c6-01 c7 ve n8 (bildiğim bunlar)'ın fw'si c6 fw'sinden daha gelişmiş. yeni sürüm öyle olursa süper olur. :D

Bayramdan sonra birkaç fw ile dönmeyi düşünüyorum. Testler bitti. Birazdan uploadlara başlayacağım. Ama uploadlar bitse bile bayramdan önce yayınlanmayacaktır. Çünkü yeni fw ile ilgili forumdan destek veremem bayramdan önce

FGHT

Üye
Dostum 5230 sorunuma USE ini seçeneği ile dnmeye çalış demişsin Jaf ta 5230 için RM yok Yani USE ini ye tıkladığım zaman 5230 u bulamıyorum. Eklemenin bir yolu var mı? Veya başka bir çaresi?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Dostum 5230 sorunuma USE ini seçeneği ile dnmeye çalış demişsin Jaf ta 5230 için RM yok Yani USE ini ye tıkladığım zaman 5230 u bulamıyorum. Eklemenin bir yolu var mı? Veya başka bir çaresi?

Ekleme JAF yapımcılarının yeni versiyon güncellemeleri ile oluyor. Manuel yoldan ekleme yapılamıyor. Başka çare olarak Phoenix yazılımı kalıyor. Ancak o program konusunda yeterli bilgiye sahip değilim. JAF'ta RM kodun yoksa benim yapabileceğim birşey kalmıyor. Kusura bakma :bilmm

lafbaz

Üye
cok teşekkürler suan 5530 xpress music e kurdum ve mükkemmel suanlık

ozgunb

ozgunb

Üye
Çok fazla fw değiştirmek tele zarar verir mi?

ahmedo82

Üye
teşekkür ederim

sesmatik

Üye
FW'de Bulunan Email Programı güzel ama her defasında email bölümüne giriyorum güncellemesi için mailleri ? varmı bir ayarı ben bulamadım ama bundan dolayı Nokia Messaging kullanıyorum mail geldiğinde hemen uyarıyor

bu arada format atmadan kurdum hiç bir ayarı bozulmadan kullanıyorum bence format atmayın üstüne kurun

ozgunb

ozgunb

Üye
Yeni paylaşacağın fw c6 v20 mi yoksa başka bir modelin yazılımı mı?

sesmatik

Üye
bir sorum daha var IMSPostInstall.exe dosyası silinmiyor nasıl sileceğiz :S

sorun çözüldüü sildimmm

ferruki

ferruki

Üye
kardeş bi isteğim olacak senden 5530 için 4x5 menü ve sadece hackli fw bu ikisinin olmasını istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun yada vaktin varsa sen bi el atsan çok memnun olurum sitede öyle bi program var ama nasıl kullanıldığını çözemedim.. bu arada versiyon 31.0.005

ogrolcay

Üye
ya ne yaptıysam olmuyor navifirmden rm 356 yı indirdim hem C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-356'e attım hemde C:\Program Files\Nokia\Phoneix\Products\RM-356 dosyasına kopyaladım buna rağmen jaf'ta no ini files found hatası alıyorum yardım...

Üst Alt