kardeş en sonunda kurdum fwyi ve telefonum uçuyor resmen.Ellerin dert görmesin emi.Ama yeni fwlerini de bekliyoruz haberin ola :-D
--------------- Ekleme ---------------
Megalomaniax kardeş fwyi dün kurdum ve dünden beri test ediyorum.Fw çok hızlı,arka planda 5,6 pro açık kalsa bile hızından birşey eksilmiyor fakat birşey farkettim arka planda sadece rehber,mesajlar gibi düşük kb.lı 2-3 uygulama açıkken bile Ramblow programında ram hızı 18 mb.lara kadar düşüyor bazen ama hızında yine de azalma olmuyor.Orjinal fwde bild 48 mb.ın altına inmiyordu o yüzden sordum kardeşim.Bide dik ekranda sayısal tuşlarla mesaj yazarken ekranı çevirdiğimde direkt Q klavyeye geçmiyor,aynı tuş takımı kalıyor.
Bi de sormak istediğim konu ben walkman hastasıyım ve kulağım gerçekten de çok ama çok hassastır :-D Bu fwde orjinal 5800 ses codeclerini kullandığını yazmışsın ama ses yüksekliğinde biraz azalma sezdim.Neden olabilir,bi formülü varmı dır? Cevap verirsen sevinirim.Bu arada bu fw sayesinde telefonuma aşık oldum resmen,tema efektleri biraz kassada herşeyiyle kusursuz bir fw. Tekrar tekrar teşekkürler...