(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

mirach61

mirach61

Üye
PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK SAOL birader.Çok harika
1-2 sorum olacak..
Tuş klidi sürükleme bende yok acaba ben mi aktif edeceğim?
Beyaz ışık yanık kalıyor telefonda onun bi çözümü varmı ?
Teşekkürler

rainman244

Üye
Bu fw i yükledikten sonra e-posta yazılımını da kullandım,nedense her posta girişimden sonra tekrar girmeyi denemelerimde şifrem değişiyor.bu sorunla ilgili bir açıklama veya tahmini olan var mı?

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
kardeş en sonunda kurdum fwyi ve telefonum uçuyor resmen.Ellerin dert görmesin emi.Ama yeni fwlerini de bekliyoruz haberin ola :-D

--------------- Ekleme ---------------

Megalomaniax kardeş fwyi dün kurdum ve dünden beri test ediyorum.Fw çok hızlı,arka planda 5,6 pro açık kalsa bile hızından birşey eksilmiyor fakat birşey farkettim arka planda sadece rehber,mesajlar gibi düşük kb.lı 2-3 uygulama açıkken bile Ramblow programında ram hızı 18 mb.lara kadar düşüyor bazen ama hızında yine de azalma olmuyor.Orjinal fwde bild 48 mb.ın altına inmiyordu o yüzden sordum kardeşim.Bide dik ekranda sayısal tuşlarla mesaj yazarken ekranı çevirdiğimde direkt Q klavyeye geçmiyor,aynı tuş takımı kalıyor.
Bi de sormak istediğim konu ben walkman hastasıyım ve kulağım gerçekten de çok ama çok hassastır :-D Bu fwde orjinal 5800 ses codeclerini kullandığını yazmışsın ama ses yüksekliğinde biraz azalma sezdim.Neden olabilir,bi formülü varmı dır? Cevap verirsen sevinirim.Bu arada bu fw sayesinde telefonuma aşık oldum resmen,tema efektleri biraz kassada herşeyiyle kusursuz bir fw. Tekrar tekrar teşekkürler...

ilkertürkmen

Üye
mesaj silindi

cilekes-03

cilekes-03

Üye
arkadaşlar acil yardımmmm !!!! ben bu uygulamalrı yaptım ve telefonumdan çokta memnundum ta ki wirelessle bağlanana kadar daha doğrusu telefonum wireless ile bağlanmıyorr sebebi ne yardım edermisiniz telefonu bağlandı olarak gösteriyor ama internete girmeye çalışırken geçersiz sunucu diye uyarı veriyor güncelleme yaparken bağlantı kesiliyor bi anda bişey indirmeye çalışırkende bağlanamadı diye uyarı veriyor ACİL YARDIM ARKADAŞLAR ve bide müzik çalarım çalışmıyor.. :(

ilicik

Üye
bir kere de kuruldu 10 numara fakat bir sorun var PC baglanınca yeni donanım bulundu nokia C6-00 diyor ve telefonu bilgisayara tanıtamıyorum???ovi de yükledim PC suite de güncelledim telefonu tanıtamıyorum?yardım edin

yasak42

Üye
hersey için teşekkürler ..
bende fwc6 yükledim ama sarj sorunu yasıyorum cabuk bitiyor bu sorunu sizin verdiğiniz degişiklikle cözebilirmiyiz??
birde c6 yükledikten sonra telefon yazılımı yani orjinal yazılımı gibi mi yoksa kırıkmı oldu anlatamadım ama umarım anlamıssınızdır hack mı oldu telefon .....yardımcı olursanız seinirim...

hasan0692

Üye
valla süper :D emeğine yüreğine parmaklarına beynine sağlık :D

khytr89

khytr89

Üye
hersey için teşekkürler ..
bende fwc6 yükledim ama sarj sorunu yasıyorum cabuk bitiyor bu sorunu sizin verdiğiniz degişiklikle cözebilirmiyiz??
birde c6 yükledikten sonra telefon yazılımı yani orjinal yazılımı gibi mi yoksa kırıkmı oldu anlatamadım ama umarım anlamıssınızdır hack mı oldu telefon .....yardımcı olursanız seinirim...

bugün banada aynısı oldu ve pil acayip ısındı.eskiye geri döndüm az önce

hartzeiyn

Üye
ben de şarjın daha hızlı tükendiğini farkettim fakat yazılımı yükleyeli bikaç gün oldu telefonu normalden daha fazla kullanıyorum ve kurcalıyorum orjinal yazılımlı haliyle de uygulamalara fazla yüklenmeniz hatta teli günlük kullanımdan daha sık elinize almanız bile aynı sonucu doğurur pilin çok aşırı ısınması tabi extreme bir durum olmuş ciddi sorunlar çıkmadığı takdirde (çıksa bile eski yazılıma rahatlıkla dönülebilir) c6 yazlımını kullanmakta bir beis görmedim ben açıkcası... konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler..

khytr89

khytr89

Üye
ben de şarjın daha hızlı tükendiğini farkettim fakat yazılımı yükleyeli bikaç gün oldu telefonu normalden daha fazla kullanıyorum ve kurcalıyorum orjinal yazılımlı haliyle de uygulamalara fazla yüklenmeniz hatta teli günlük kullanımdan daha sık elinize almanız bile aynı sonucu doğurur pilin çok aşırı ısınması tabi extreme bir durum olmuş ciddi sorunlar çıkmadığı takdirde (çıksa bile eski yazılıma rahatlıkla dönülebilir) c6 yazlımını kullanmakta bir beis görmedim ben açıkcası... konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler..

elektirik akımıyla ilgili sorunlar çözülene kadar orjinalde kalıcam. menü tuşu kendi kendine çok yanıyo basınca azalıyo ışığı, şarj olurken tuşların ışığı sönmüyor ve işlemci speedstep yapmıyor.orjinal fw de nokia energy profiler mi neyse o programla baktım rölantide 30 - 50 mah ,c6 da 40 - 80 mah harcıyor. Bu da haliyle anakartı ,güç devrelerini ve pili etkiliyor.umarım en kısa sürede elektirk akımı olayına bir çözüm bulunur ve yeni versiyon çıkar.

coke019-23

coke019-23

Üye
megalomania usta ben v2 4x4 uzun sarj süreli yükledim ama sarjı cok kısa gidiyor.hard formatta attım ama işe yaramıyor.yardımcı olursan çok sevinirim.

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Uzun bir aradan sonra tekrar foruma tam geri dönüşümü yaptım. FW ve Diğer Konularıma Destek Vermeye Devam Edeceğim Arkadaşlar Bundan Önceki Sorduğunuz ve Benim Cevaplayamadığım Sorularınızı Tekrar Yazın. Aynı Gün İçerisinde Cevaplanacaktır.

486cihan

Üye
vay kardeşim ya ellerin dert görmesin 10 numara bir anlatım ve mükemmel bir fw olmuş, bende bir x6 var ağır simlock problemi yaşıyorum bu arada yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı test point istemiyorum ama içini açmadan hertürlü yazılımsal işlem yaparım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben
Nokia 5800XM C6 MegalomaniaX V2 Batarya Düzenlemesi Yapılmış FW (Orjinal Menu)
(Normal İşlemci Hızı - Uzun Batarya Dayanma Süresi)

olanını yükledim stabil ve güzel şarjıda süper gidiyor :) eski telefonum ne güzel oldu ya varya :D üstelik elimden düşmüyor sürekli oynuyorum.. ben sadece 5800 ın geç ekran tepkilerini sevmiyorum en barizide dönüş olayı. yurtdışındayken kullandığım x6 bu konuda daha iyiydi. gerçi dün iphone 4 için kandırılıyodum anlamadm 1650 ye vereceklerdi orjinaldi cihaz da kaç gb dfilan bilmem ekranı tepkileri ve oyunları hosuma gitti ama şarjını bilmiyorum. zaten bu ara çok telefon kullandım. x6 daki capasitif ekran telefonla konusurken baska arama yapmama yada beklemeye almama neden oluyordu :D x6 dan once beraber denıze düştüğüm bir 5800 ım vardı yazık oldu :( neyse şimdi yeni aldım yine yeni yeniden 5800 c6 ile süper oldu zaten.aradada bide blackberry curve aldım 8320 ondanda türkcell markasını kaldırmak 1 günümü aldı. ancak 4 aydır uğraştığım x6 nın simlocukunu hala kıramadım yaa.. şiştim

ossan001

Üye
arkadasm bu fw tema efkti varmı yoksa boşver varsa yüklicem acil cvp verirsen svinirim

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
arkadasm bu fw tema efkti varmı yoksa boşver varsa yüklicem acil cvp verirsen svinirim

cevabı ben hemen vereyim.Tema efektleri mükemmel kardeşim bana güven.5800üm çağ atladı bu fw sayesinde.Efekti iphone tarzında olmuş resmen

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Telefona yükledim gayette güzel oldu. Çoğu FW 'yi denedim forumdaki ama Conversation 'u eksik olarak gördüm. Nasıl ekleyebilirim ?

Üst Alt