(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun kardeş, yeni fw yayınlamışsın, tebrik ediyorum.

Sağolasın kardeş. Şarj konusunda bir güncelleme olacaktı ama. Girmişken önerileride değerlendirdim. Efekt yok denmişti. Kendi efektimi attım. Adobe Reader ve Quick Office lisans sorunu vardı. Onları çıkardım ve bunun gibi birkaç değişikliğe daha gittim :)

ekrem.kolu

Üye
@MegaloManiaX JulyPlayer_3rd_1.04 trial versiyon sorunsuz wmv.uzantılı videoları açıyor ama degil senin 1.sayfaya ekledigin yazılımı yüklesem bu bahsi geçen video uzantılı film dosyaları direk tele atarak izleyebilirmiyiz zira 6.mesajında WMV destegi var diyorsun 5800.icin.C6.v11.0.029 yüklü şuan telde ayrıca cok iyi iş cıkarmışşın eline saglık .

henes_42

henes_42

Üye
Sağolasın kardeş. Şarj konusunda bir güncelleme olacaktı ama. Girmişken önerileride değerlendirdim. Efekt yok denmişti. Kendi efektimi attım. Adobe Reader ve Quick Office lisans sorunu vardı. Onları çıkardım ve bunun gibi birkaç değişikliğe daha gittim :)
yok yok güzel iş çıkartmışsın, tebrik ediyorum, illaki üzerinde uzun uğraşlar yapılmış ve bunu görmemek nankörlüktür. sağolasın

wairhumer

wairhumer

Üye
hangısı n97 hepsınde c6 yazıyor ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
@MegaloManiaX JulyPlayer_3rd_1.04 trial versiyon sorunsuz wmv.uzantılı videoları açıyor ama degil senin 1.sayfaya ekledigin yazılımı yüklesem bu bahsi geçen video uzantılı film dosyaları direk tele atarak izleyebilirmiyiz zira 6.mesajında WMV destegi var diyorsun 5800.icin.C6.v11.0.029 yüklü şuan telde ayrıca cok iyi iş cıkarmışşın eline saglık .

WMW Desteği var ama codec desteği yok :) Yani her wmw'yi açamayabiir. Önemli olan uzantısı değil video codeci. 5800XM şuan sadece mpeg 2, mpeg4 ve h264 codeclerini destekliyor. divx, xvid vb diğer codecleri desteklemiyor telefon.

can_1981_

Üye
herşey çok güzel ama bu tuşkilidi olayı çok kötü olmuş onun yüzünden nefret ettim c6dan iptal edemezmiyiz onu8u ya

ekrem.kolu

Üye
WMW Desteği var ama codec desteği yok :) Yani her wmw'yi açamayabiir. Önemli olan uzantısı değil video codeci. 5800XM şuan sadece mpeg 2, mpeg4 ve h264 codeclerini destekliyor. divx, xvid vb diğer codecleri desteklemiyor telefon.
cevap için teşekkür benim derdim wmv lerle gerçi3-4 farklı wmv var ama olsun en azından 1 ini açsın :ehe
divx ile işim olmaz link gösterirsen yükleyelim bakalım :aha:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
teşekkürler nihayet şarjı uzun giden yazılım buldum tşkler.

suzunsu

suzunsu

Üye
şarz sürelerini paylaşsak :) bu arada üstad emeğine sağlık :)

maskex

maskex

Üye
xpressbar edit işlemleriyle birkaç arkadaşım uğraşıyordu. Ancak başarılı olunamadı şuan.

yenı c6 v2 - v1 versiyonlar 4x5 menülü alternatif linkleriyle ilk sayfaya eklenmiştir. Diğer konudaki n97 fw linkleri ve 5530 linkleri de bugün güncellenecektir

sonuç olarak media barda bişeyler üzerine gidemeyeceğiz dimi ?? Bu konuda senin bilgin ne durumda ?? Sen yaparsın be hacıı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
bu telefonlarda flash light v4 varmı ki ona göre yüklicenm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
11) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
bu telefonlarda flash light v4 varmı ki ona göre yüklicenm

Flash player lite versiyon 4 var. Ama sitelerdeki videoları açacak kadar yeni bir sürüm deil. Sitelerin flash 10.1 kullandığını düşünürsek :oke:

--------------- Ekleme ---------------

herşey çok güzel ama bu tuşkilidi olayı çok kötü olmuş onun yüzünden nefret ettim c6dan iptal edemezmiyiz onu8u ya

Tuş kilidi dediğiniz slide unlock mu?

--------------- Ekleme ---------------

sonuç olarak media barda bişeyler üzerine gidemeyeceğiz dimi ?? Bu konuda senin bilgin ne durumda ?? Sen yaparsın be hacıı

Şuan yarım kalan birkaç çalışmamı tamamlamaya çalışıyorum. Sonrasında bakarım :oke:

llpofudukll

Üye
Öncelikle emeğine salık ancak bir 5530 kullanıcıs olarak türkçe yaptığın yazılımın t9 sözlüğü çok kullanışsız.. acaba bunu geliştirebilir misin yada bi yolu yöntemi varsa paylaşabilir misin

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğine salık ancak bir 5530 kullanıcıs olarak türkçe yaptığın yazılımın t9 sözlüğü çok kullanışsız.. acaba bunu geliştirebilir misin yada bi yolu yöntemi varsa paylaşabilir misin

T9 Sözlüğü Orjinal C6 T9'udur. 5800'ın T9'unu Entegre Etmeyi Denedik Ama C6'nın Cache Bilgileri Artık Nerede Saklanıyorsa Bulamadık. Bu Yüzden Orjinal C6 FW'sinin T9'unu Koydum.

nazzthejazz

Üye
Hayırlı uğurlu olsun..Eline sağlık MegaloManiaX.. En kısa zamanda deneyeceğim..Eminim ki çok başarılı olmuştur..

Nokia' nın yerinde olsam seni işe alırdım :))

Kolay gelsin..

underfire

Üye
çok güzel bir firmware düzenlemesi olmuş; ancak tema efektleri çok yavaşlatıyor telefonu.. acaba daha hafif bir efekt kullanılması mümkün mü?? ya da nasıl yapıldığını bilsek de biz değiştirsek??

gercekgun

gercekgun

Üye
yanlış konuya yazmışım.. editledim..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel bir firmware düzenlemesi olmuş; ancak tema efektleri çok yavaşlatıyor telefonu.. acaba daha hafif bir efekt kullanılması mümkün mü?? ya da nasıl yapıldığını bilsek de biz değiştirsek??

rofs2 dosyasını nfe ile açıp resource içindeki effects klasörünü silin ve kendi effects klasörünü resource'nin içine yapıştırıp rofs2yi tekrar paketleyin.

yada c2z.rmp'yi telden aktif edip c:resource'ye kendi effects klasörünüzü koyabilirsiniz. Ancak c2z yöntemi buglı bir yöntemdir. Telefonu her açıp kapamanızda temalara girerek önce tema efektini kapalı ardından tema efekti açık yapmanız lazım. Tabi bu arada c2z.rmp RomPatcherda oto başlatmada olmalıdır. Yavaşlatmadan kastınız rehber ve ayarlara girişteki bekleme süresi ise o bütün tema efektlerinde vardır.

Üst Alt