(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

die4me

Üye
aynen aynen.... delircem olmuor.. bendede bütün usb lerde aynı hatayı werıo :S:S

mert_1047

mert_1047

Üye
Usta Cfw İçin eline koluna sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben cihaza daha önce bi kaç kez cfw yükledim hiç bu kadar zorlanmamıştım bu sefer çok ilginç bi durum oldu cihaz locale geçti jaf cihazı bulamadı ordan normale alayım belki açar dedim baktım gene olmadı bende çektim ve cihaz senin cfw ile açıldı açıldı localde takılı kaldığı için bi kısım şeyleri yüklememiş olabilirmi? ama telde bi sıkıntı yok çektim usb den açtım gıcır açıldı Şimdiden Cevabınız İçin Teşekkür Ederim

ghostbar

Üye
dostum eline emeğine sağlık bir sorunum var.
ovi store uygulaması ilk başta çalışmadı ilk sayfada verdiğin linktekini yükledim çalıştı ancak
bir kereliğe mahsus şuan yine çalışmıyor "Ovi Store" ekranı gelip kapanıyor ne yapmalıyım.
ilk sayfada verdiğin linktekini kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı.
cevabın için şimdiden teşekkürler.

Bu arada tüm foruma hayırlı ve sağlık dolu bayramlar dilerim.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bütün usb grslrnde denedm ama hep aynısı çıkıo

driverlarını kontrol et. pcde nokia pc suite var ise hem onu kaldır hem jafı. sonra ilk önce nokia pc suite'i kur bir kereligine teli bağla. Sonra jafı kur. Driverların sorunsuz yüklenmiş olacak. JAF'ı benim linktekini kullan.

kardeş aynen anlatımlardaki gibi yapıyorum ama

tlf nun açmakapatma duğmesine basıyorum boyle bi hata veriyor

Searching for phone...Not found!!!
:vur

usb ler sağlam 1 den fazla pc de denedim olmuyor

3 gundur bununla uğraşıyorum forumdaki jaf la ilgili her konuyu okudum!
kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerekiyor ?:heyo:
iyi bayramlar :bigstar: şimdiden teşekkürler :aha::tşk:

Kardeş bu sorun ya usb girişlerinden yada driverlardan kaynaklanır. Usbleri değiştirmene rağmen aynı sorunu aldıysan. die4me için yaptığım açıklamaların aynısını sende uygula

Usta Cfw İçin eline koluna sağlık yanlız benim bi sorum olacak ben cihaza daha önce bi kaç kez cfw yükledim hiç bu kadar zorlanmamıştım bu sefer çok ilginç bi durum oldu cihaz locale geçti jaf cihazı bulamadı ordan normale alayım belki açar dedim baktım gene olmadı bende çektim ve cihaz senin cfw ile açıldı açıldı localde takılı kaldığı için bi kısım şeyleri yüklememiş olabilirmi? ama telde bi sıkıntı yok çektim usb den açtım gıcır açıldı Şimdiden Cevabınız İçin Teşekkür Ederim

Local moda geçtikten sonra bir sorun olmaz. Takılı kalabilir bazen. Hiçbir sorun doğurmaz :oke:

dostum eline emeğine sağlık bir sorunum var.

ovi store uygulaması ilk başta çalışmadı ilk sayfada verdiğin linktekini yükledim çalıştı ancak
bir kereliğe mahsus şuan yine çalışmıyor "Ovi Store" ekranı gelip kapanıyor ne yapmalıyım.
ilk sayfada verdiğin linktekini kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı.
cevabın için şimdiden teşekkürler.

Bu arada tüm foruma hayırlı ve sağlık dolu bayramlar dilerim.

Webden bağlantı ayarlarına geç ve her zman soru seç :oke: sonra oviye tıkla bağlantı soracak. bağlantını seç devam et

braveheart92

Üye
Özür dileyerek soruyorum bunu , eminim ki daha önce 100lerce kez sorulmuştur ama konu 93 sayfa olduğu için rastlayamadım . Bundan sonra orjinal yazılıma geçebilme imkanız varmı ? geçeceğimi sanmıyorumda , hani servise vermelik bi durumda diyelim.

Emeğiniz için çok teşekkürler.

mkryvz

mkryvz

Üye
Özür dileyerek soruyorum bunu , eminim ki daha önce 100lerce kez sorulmuştur ama konu 93 sayfa olduğu için rastlayamadım . Bundan sonra orjinal yazılıma geçebilme imkanız varmı ? geçeceğimi sanmıyorumda , hani servise vermelik bi durumda diyelim.

Emeğiniz için çok teşekkürler.
hiçbir sıkıntı yok, ben defalarca değiştirdim.
dikkate etmen gereken V51 olan FW'yi kurman, V50 veya daha altı olanlar OLMAZ...!

simaros

simaros

Üye
arkadaşım tlefonu kapatıyor muyuz yoksa açıkken mi yapıyoruz

mert_1047

mert_1047

Üye
Kapalıyken Yapıyorsun Yoksa Atamazsın Zaten Dead Usb Seçiliyor Powera Bastığında Çok Kısa Bi Veri Transferi Gibi Bişey Oluyor Jaf o Sayede Buluyor Ve Görüyor Zaten Cihazı

--------------- Ekleme ---------------

Bu Arada Bu Cfw İçin Teşekkürlerimi Sunarım Gayet Sade Ve Şık Bi çalışma Olmuş Birebir Orjinal Gibi Duruyor Ve Gayet Stabil(Özellikle Kaydırarak Açma Birde Orjinal Wigdet Çok Hoşuma Gitti).

MetHew

MetHew

Üye
slm beyler size bir konuda danışmak istiyorum benim şuan 5800 XM var orjinal firmware yüklü v51.0.006 v14 ben bu telefonu modifikasyon yapmak istiyorum C6Fw gibi ama acaba modifikasyonu yaptıktan sonra begenmedigim takdirde acaba eski firmwareye yani orjinal v51 e dönebilir miyim kimileri hayır kimileri evet diyor bende kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim

osnakli

osnakli

Üye
valla sabah kurdum.iyice bi test yaptım.bu zmana kadar bu kadar stabil çalışan bi fw görmedim.sadece ovi mağaza çalışmadı arkadaşım ilk mesajında bi güncelleme vermiş onu indirip kurmadım.(ovi mağazada çalışdı)
akşam olmuş telefon elimden düşmüyor:)yanlız tuş kilidi uyuz ediyor adamı sanırım saniye koymamışlar açık-kapalı seçeneklerini gördüm saniye seçeneğini görmedim.
emeği geçen herkese teşekkürler...
jaf ile fw yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar sakın denemesinler.sonra bu fw'den sıkılıp orijinal yazılıma dönmek isterler sıkıntı oluşabilir.(ama bu FW'de denenmezmi be kardeşim)

erdalkazer

erdalkazer

Üye
kardsim bb5 offline secenegi yyok ready var ama seffaf yani tiklanamiyor ????

hallettim kardesim eline ayagina saglik cok sagol

frankendream

Üye
Tamam herşeyi mükemmel ama ben tam 3 telefonda test ettim ikisi 5530 ve diğeri 5800 olmak üzere. Bulabildiğim hatalar (ya da eksikler) şunlar; İnternet sayfalarını gezerken alttaki seçenekler butonu yok oluyor ve zar zor çıkış yapabiliyorum tarayıcıdan(task bar sayesinde)
*Kamerada fotoğraf çektiğimde mesela beyenmediğim fotoğrafı hemen silemiyorum. Çektikten sonra üzerinde olan sil ikonuna dokunduğumda kamera zaten kullanılıyor diue bir hata veriyor ve sonra anca ikinci deneyişimde oluyor. Bu bazen üç ve dört deneyişte olabiliyor. Özellikle 5800'larda. 5530'da sadece bir kez veriyor bu hatayı daha sonra hemen siliyor. Bunlar giderilirse güzel olur. Bunların dışında çok iyi FW. Tebrikler.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
s.a bende de C6 Fw'si yüklüydü ama çok fazla msj çektiğimden dolayı V51'e dönmek zorunda kaldım normalde gayet güzel bir Fw ama şu T9 Olayına bir el atılırsa daha da güzel bir hal alabilir diyorum ...

suzunsu

suzunsu

Üye
4 x 5 menü nasıl açılıyor ?

topal_solucan

Üye
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.0.2.0
Changing mode...Done!
Changing mode...
Detected P-: 90009699
Init usb communication...
Done!
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\maLiyLmz\Desktop\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Users\maLiyLmz\Desktop\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
PPM Flash file: C:\Users\maLiyLmz\Desktop\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01
Languages in ppm: English,French,German,Italian,Spanish,Portuguese
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
PPM Flash file: C:\Users\maLiyLmz\Desktop\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01
APE Variant file: C:\Users\maLiyLmz\Desktop\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\Nokia C6 FW Turkce on 5800 by MegaloManiaX\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
...........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

burada kaldı lutfen acil yardım telefon baglı su anda ve beyaz bir ekran var.....

arkadaşlar yok mu yardım edebilecek olan acil durum telefon 15 dkdir kaldı oyle...

drcslm

Üye
s.a bende de C6 Fw'si yüklüydü ama çok fazla msj çektiğimden dolayı V51'e dönmek zorunda kaldım normalde gayet güzel bir Fw ama şu T9 Olayına bir el atılırsa daha da güzel bir hal alabilir diyorum ...

v51 e nasıl döndün? yardımcı olursan sevinirim

mimit1981

Üye
öncelikle teşekkürler ama
ben de JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009B6C
Card life counter: 99.99%
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.1.8.0
Changing mode...Done!
Detected P-: 90009B6C
Reading product code...
Product Code: 0573741
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\

Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Scanning ini files...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
Reading...
Phone Type: RM-356
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_51.0.006_prd.core.C0r
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
şu hatayı veriyor ve euro 2 yerine euro 1 red çıkıyor ve başka bişi çıkmıyor
ve şu hata dan hack yapamıyorum Error reading phone init data. yardımcı olursanız sevinirim

tanergedik

tanergedik

Üye
öncelikle emeği gecenler sağolsunlar bende yükledim sonunda :)
yalnız bir sorunum var internete oviye falan girmeye çalıştığımda yada arada sırada telefon sürekli kendisi kapanıp açılıyor, bu sorunu yaşayan varmı yoksa sadece bendemi?

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak şimdi bunu yapınca garantiden çıkacakmı?
teli haziranda aldım daha yeni yani bunu yapmak istiyorum ama bide korkuyorum garantiden çıkacak diye lütfen yardımcı olum:D Bide Arkadaşlar >Rese t atınca geri geliyomu ?​

Üst Alt