(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

selmanca

selmanca

Üye
ellerinize sağlık çok güzel olmuş. fakat telefonumu kilitlediğimde sürekli arama tuşu ve kapatma tuşunun ışıkları açık kalıyor sebebi ne olabilir?:hmmm

batujan12

batujan12

Üye

telefonun üzerine flash lite v.b bir program yükledin mi

sanırım 3 versiyonunu yüklemiştim . tekrar flash lite 4 u yuklıcektım yuklenemıyor dahılı bir bileşen dedi .s baska v.b derken bir sürü program var telefonda .s :)

çağlar23

çağlar23

Üye
telefonu kapptıgımda baglantı kesiliyo bu yüzden telefonu bulamıyo napacam arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

telefonu kapptıgımda baglantı kesiliyo bu yüzden telefonu bulamıyo napacam arkadaslar

tamam ugrastım oldu tesekkürler cok güzel olmus ellerine saglık devamını bekleriz :D

yakut1

Üye
tek seferde yükledim ama eski hali bu halinden kat ve kat daha iyi idi o var bu var şu eklenmiş şu eklenmiş hepsi kof içinde orjinal oyunu bile yok kusura bakma ama 1.000.000 üzerinden '' 0 '' verdim sadece ana ekran değişik başkabirşey yok yüklemek için verdiğim emeğe yazık

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sanırım 3 versiyonunu yüklemiştim . tekrar flash lite 4 u yuklıcektım yuklenemıyor dahılı bir bileşen dedi .s baska v.b derken bir sürü program var telefonda .s :)

Flashı ztn son sürümdü. Sen beta fln saçmalaıklarına kandın yükledin dimi :) tele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.

By Savliusta

By Savliusta

Üye
opera mobile yukledim bn telime şu an 2-3 dk geçiyor direk atıyo program fw den kaynaklanan bi sorun olabilir mi ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile yukledim bn telime şu an 2-3 dk geçiyor direk atıyo program fw den kaynaklanan bi sorun olabilir mi ?

Ram yeterli deilse ondan atıyor olabilir. Ben sorunsuzca kullanıyorum. tele reset atıp hiçbirşey çalıştırmadan operayı deneyin. Yine aynı hayatı alırsanız opera mobile 10.1 betayı kurmanızı öneririm. 10.0 dan daha iyidir

By Savliusta

By Savliusta

Üye
10.1 beta var bende betada mı bir problem var diyip 10'u kurdum sadece o 1 dk geçmeden atıyor operada sadece m.facebook açık ayrıca orjinal v51 fw de aynı anda 7-8 sekme açabiliyodum 2 sekmede atıyo su an :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
10.1 beta var bende betada mı bir problem var diyip 10'u kurdum sadece o 1 dk geçmeden atıyor operada sadece m.facebook açık ayrıca orjinal v51 fw de aynı anda 7-8 sekme açabiliyodum 2 sekmede atıyo su an :)

uyumsuz tema efektlerindende kaynaklanabilir. tema efektlerini kapayıp çalıştırmayı deneyin birde

By Savliusta

By Savliusta

Üye
tema efektim zaten yoktu sorunumda zaten çözüldü

çözümü ise : orjinal v51 fw yükledim sorunsuz şimdi :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
tema efektim zaten yoktu sorunumda zaten çözüldü

çözümü ise : orjinal v51 fw yükledim sorunsuz şimdi :D

ilginç ben şimdi yine denedim sorunsuz kullanıyorum. Ram 'in v51e göre az olduğu tartışmasız bir gerçek. Çünkü ekrandaki widget rami fazla kullanıyor. Ama yani dediğiniz gibi operada öle bi kapatmayla karşılaşmadım. 7-8 pencere diyorsunuz o kadar denemedim ama sizde bunun telefon olduğunu unutmayın sonuçta. 8 pencereyi ie de açıncada pc yamuluyo. Siz telde açmaya çalışıyosunuz bide :) 3 pencereye kadar sorun yaşamadım. Neyse zaten v51 orjinali yüklemişsiniz ama sanmıyorum oda size yetmez. gidin bi pda alın :oke:

furkan142

furkan142

Üye
MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
batujan12

batujan12

Üye

Flashı ztn son sürümdü. Sen beta fln saçmalaıklarına kandın yükledin dimi :) tele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.

ya bir ton dosya var .s neyse çare için sağol :) :oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
opera atıyor... :S

fuqollo

Üye
kilidi açmak için sürükleyin gibi bişey yok

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
var ama tuş kilidinin kapanmasını bekle sonra menü tuşuna bas... :D

dopploçu

Üye
soruyorum

mesaj silerken silme tuşuna basılı tutunca hızlı siliyor mu?
ikincisi orjinal 5800 ses codecleri içinde dahil mi?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Yok arkadaşım silmiyor ses ise mükemmel...

--------------- Ekleme ---------------

Yani dahil...

huzun34

Üye
s.a. arkadaslar konumuzla pek alakası yok biliyoruyorum ama bunu eminim en ii sizler bilirsiniz ben tel bu FW yi atmak için rehberimi Nokia Ovi Suite le yedeklicektim fakat Nokia Ovi Suite te daha onceki abimin rehberi kayıtlıydı bende bunu Nokia Ovi Suite programından silim dedim sil dedim oda tamamen hemtelden hemde programdan silmiş:(((( bunu geri getirme şansımız varmı silinmiş kartvizitlkerdende sildim bunu geri getirme sansımız varmı arkadaslar ltfn acil bir cvp :(

Üst Alt