MegaloManiaX
Üye
Ya megalomaniax kardeş rompatcher c2zbin.rmp dosyasını upload eder misin forumda aradım bulamadım .. Sana zahmet![]()
ama c2z değil bu sanırım c2zbin .. yine sen bilrsin tabi bu işleri üstad
![]()
![]()
Hemen bakıyorum.
Ya megalomaniax kardeş rompatcher c2zbin.rmp dosyasını upload eder misin forumda aradım bulamadım .. Sana zahmet![]()
ama c2z değil bu sanırım c2zbin .. yine sen bilrsin tabi bu işleri üstad
![]()
![]()
şimdiden teşkkrler
c2zbin.rmp. Bu dosya java izinlerini düzenlemek içindir. Eğer bu konuda fazla bilginiz yoksa çalıştırmamanızı öneririm. Bir daha telinizde java program çalıştıramayabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkçe yazma şecenegi yok çözümü varmı ayrıca c6 yami özel yoksa mod danmı kaynaklı menü kaydırma barı neden degişik kesik kesik görünüyo bunu degiştire bilirmiyiz...
--------------- Ekleme ---------------
yazma diili seçenegi için bi çözüm var mııı

yama c2z açınca telefon sapıtıyor donuyor neden????![]()
Bütün işlemleri yapıyorum flash a basıyorum telefonu bulmuyo.Ne yapmak lazım acaba. :S
PC de win 7 yüklüydü bi sorun yüzünden xp yi yükledim.xp yi yükledikden sonra bu sorunu yaşadım.![]()
evet.bundan önce yükledim pc de win7 yüklüyken.şimdi bu hatayı veriyo nedense.telefonun kapalı halde deil mi?
evet.bundan önce yükledim pc de win7 yüklüyken.şimdi bu hatayı veriyo nedense.
tel kapalıysa ve teli bulmuyorsa pcnize nokia pc suitei kurun. Driverlarınızdan dolayı oluşan bir sorun. nokia pc suite i kurarsanız driverlarda kurulur
walla onlarda var.jaf programı açılırken öle bi hatada vermiyo.usb driverlarınız eksik..
pc suite yüklü ztn tel açıkkan baladıgımda pc suite ye otomtik olarak bağlanıyor.
walla onlarda var.jaf programı açılırken öle bi hatada vermiyo.
yanin sistem32 ye kopyaladım gereknleri
J.A.F. by ODEON version 1.98.62 PKEY yazıyo.JAF versiyonunuz kaç acaba?
J.A.F. by ODEON version 1.98.62 PKEY yazıyo.
windowsu yeni kurduysanız birçok eksiği olabilir bunu bilebilmemiz mümkün deildir.
jaf ı ilk sayfadan mı indirdiniz?