Yanlış değilsem okiaforumdan indirdimPeki nerden yükLedin microsoft ' un çıkardığı teLefon için oLan siLverLight ' yi ?![]()
ama size başka bir download vereyimYanlış değilsem nokiaforumdan indirdim
tesadüfe bak ama kontörümde gitti üzerine birde ve istediğim resmide görüntüledim sadece youtube üzerinden paylaşılan videoları açamadım oda girdiğimde telekomun erişim yasağı çıkıyordu ha silverlightmı yoksa flaşhtanmı onu bilmemface videolarının silverlight la alakası uok. Tesadüf etmiştir. 0.facebook.com da hiçbir resim veya video görüntülenemez. m.facebook.com da sonunda hq yazan videolarda ses olur görüntü olmaz realplayer da izlerkene.
peki geri alma işleminin anlatımı da var mı?

orijinal fw leri nereden bulabilirim aceba? teşekkürler

ayarlardan telefon bildirim işikları seçeneginden ayarları düzenleyebilirsin böylece sadece mesaj e mail veya cağrı bırakıldığında yanıp sönerbu fw yi yükledim fakat sürekli bildirim ışığı yanıyor sanki mesaj gelmiş veya çağrı varmış gibi.. yanıp yanıp sönüyor sizdede böyle oluyormu.sinir bozucu bir durum.....
Arkadaşlar Searching for phone...Found
Error reading phone init data. Hatası alıyorum yardım edin lütfen![]()

söylenen herşeyi aynen uyguladım fakat şöyle bi sorun var : Searching for phone yazısından sonra done falan değil not found geliyo ne yapmalıyım![]()

Press power on now yazısını gördüğünüzde power yani açma kapama tuşuna bi kere bastınızmı ? pc gördümü ?![]()

MegaloManiaX 2 Konuyu size sormak istedim.
1- C6 FW'de ana ekrandaki Program simgelerime tıkladığımda Proğramlar çok geç açılıyor.
2- Telefonumun açılışındaki Start müziği koyboldu başka Boot Screen 'lar ekledim ama ses yok
Bu ikisinin çözümü ne olabilir bilğiniz dahilinde bu sorunların çözümü ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
Kurulumda sorun yaşayanlar isterlerse bide benim resimli anlatım yaptığım konuma bakabilirler
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html

evet bi kere bastım telefon ekranı hafif yanar gibi oldu söndü ve sonra not found yazısı geldi..![]()
videodaki tema ile ilgili bilgisi olan var mı? adı nedir nereden indirebilirim?
Driverlarınız eksik. Telefonunza Pc Suite başran kurup tekrar JAF'ı deneyin.
pc suite derken ovi suite den mi bahsediyosunuz o yüklü zaten orjinal ccd sinden yükledim ama nasıl olcak yardım edermisin ? pc suite mi yüklemem gerekiyo ?
Kendi konunun ismini değiştirmende fayda var. C6 Zaten pre-hacked'li geliyor. Ekstradan RomPatcher yükleyerek Hacked yapabiliyorsun. Sen konunda yüklenmesini ankatmışsın. Hacklenmesini değil![]()