(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Tmm bide bunu deniyim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş bunu denedim oLdu ama değişik bi c2z_maker programıymış :naughty: DiLide farkLı :d:
Bide sorma ne tür bi sorunLa karşıLaştım yaa :vur
Effect kLasörünü c>resource ' ye yapıştırıyorsunya . X-pLore diyor böyLe bi kLasör oLuşturuLamaz . normaL kLasör oLuşturayım dedim onuda yapmadı c>resource de .s.s.s :vur
DeLirmek üzereyim yaw :bann:

RomPatcherdaki patchleri aktif et Install Server RP+ ve open4All RP+. hatta bunları otoya ayarla
sonra c2z.rmpyide aktif yapıp otoya ayarla ve effects klasörünü c:resource 'ye at. Sonra temalara gir . tema efektlerini açık yap:oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
RomPatcherdaki patchleri aktif et Install Server RP+ ve open4All RP+. hatta bunları otoya ayarla
sonra c2z.rmpyide aktif yapıp otoya ayarla ve effects klasörünü c:resource 'ye at. Sonra temalara gir . tema efektlerini açık yap:oke:

Tmm saoL unutmuşum onLarı dedikLerini yapınca oLdu teşekkürLer :oke: YaLnız yükLediğim tema effect ' Leri hiç hoşuma gitmedi .d senin kuLLandığını denicem bide umarım güzeLdir :heyo:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Tmm saoL unutmuşum onLarı dedikLerini yapınca oLdu teşekkürLer :oke: YaLnız yükLediğim tema effect ' Leri hiç hoşuma gitmedi .d senin kuLLandığını denicem bide umarım güzeLdir :heyo:

bende bir çok efekt denedim ama en hoşuma giden şuan kullandığım oldu. Dene bakalım beğenecek misin :)

hakan2131

Üye
Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?

ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
nuh096

nuh096

Üye
hahahahahaha tmm anladim tsk MegaloManiaX :)

batujan12

batujan12

Üye
ya birşey soracağım bu fw'ye farklı ev ekranı temaları ekleme sanşımız var mı :) ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bende bir çok efekt denedim ama en hoşuma giden şuan kullandığım oldu. Dene bakalım beğenecek misin :)

Tmm daha denemedim ama denicem :) BakaLım umarım güzeLdir :)

Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?

ewt facebookta izliyorum reelplayerr ile açılıyor

Direk facebook tanmı izLiyorsun ?

Denememiştim hiç .Facebook Widgetle mi?

ya birşey soracağım bu fw'ye farklı ev ekranı temaları ekleme sanşımız var mı :) ?

BiLdiğim kadarıyLa yok herhaLde gerçi ayrı bi şekiLde oLması Lazım yani :oke:

hayır webbrowserdan direkt

Direkt facebooktan ? hangi browser ? :allalla:

ali424242

Üye
arkadaşlar meraba. bu konularda fazla bilgim yok. bir şey sormak istiyorum. benim 5800 var. ona bunu kurmak istiyorum. ama aklımda şu soru var. bunu kurunca telefon garanti dışı kalır mı? çünkü 1 hafta sonra falan garantiye göndereceğim telefonu. bi sıkıntı yaratır mı aceba? bunu silebilir miyiz sonra telefondan? teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye
arkadaşlar meraba. bu konularda fazla bilgim yok. bir şey sormak istiyorum. benim 5800 var. ona bunu kurmak istiyorum. ama aklımda şu soru var. bunu kurunca telefon garanti dışı kalır mı? çünkü 1 hafta sonra falan garantiye göndereceğim telefonu. bi sıkıntı yaratır mı aceba? bunu silebilir miyiz sonra telefondan? teşekkürler

Evet tekrar orjinaL haLine istediğiniz zaman yükLeyebiLirsiniz :oke:

Ayrıca sorun yaşıyorsanız isterseniz benim resimLi anLatımıma bi göz atabiLirsiniz :oke:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html

:bigstar::bigstar:

hakan2131

Üye

orjinal browser telefondaki üzerinden

nuh096

nuh096

Üye
sky fire olmasin sakin???

batujan12

batujan12

Üye

hayır yüklenince nereye gidecek ve açabileceğiz onu sordum umarım cevapı gelir :) birde normal browserdan m.facebook.com ' a girip videoya tıkladıqın zaman videoyu yükler ve realplayerdan izletir :) :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
hayır yüklenince nereye gidecek ve açabileceğiz onu sordum umarım cevapı gelir :) birde normal browserdan m.facebook.com ' a girip videoya tıkladıqın zaman videoyu yükler ve realplayerdan izletir :) :oke:

Peki m.facebook.com da 0.facebook.com dur yani ? .d.d bedava ? :naughty:

hakan2131

Üye
Biz neden izLeyemiyoruz ? ? :ehe:ehe

BiLdiğim kadarıyLa skyfire türkiyeye yasakLandı :nono:
ne alaka sanki ben anlamıyorum kardeşim bak bende bilmiyordum ama microsoftun sybian s60 için çıkarmış olduğu silverlight programını kurduktan sonra oldu ne olduysa java ve flash4.00 ta enson güncelleme yükledim oldu ama silverlight programı ile oldu bence

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ne alaka sanki ben anlamıyorum kardeşim bak bende bilmiyordum ama microsoftun sybian s60 için çıkarmış olduğu silverlight programını kurduktan sonra oldu ne olduysa java ve flash4.00 ta enson güncelleme yükledim oldu ama silverlight programı ile oldu bence

Peki nerden yükLedin microsoft ' un çıkardığı teLefon için oLan siLverLight ' yi ? :hmmm

ali424242

Üye
peki geri alma işleminin anlatımı da var mı?

Üst Alt