(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye

batujan12

batujan12

Üye
umarım :hmmm :sarıl:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benim bu fw hakkında 2 tane sorum oLacak !!
1.si Biz bu fw ye rompatcher nasıL yükLeriz diğer hack mod fw Leri gibi nasıL rompatcher yükLeriz ? ?
2.si Gördüğüm kadarıyLa fw de tema effect ' i yok :)
Bu fw den mi kaynakLanıyor ? yoksa fw ye tema effect ' i ekLenmemişmi ?
Ben buna tema effect ' i yapıcam yapabiLirmiyim ?
AciL soruLarıma cevap gerekLi biLen arkadaşLardan yardım istiyorum :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Benim bu fw hakkında 2 tane sorum oLacak !!
1.si Biz bu fw ye rompatcher nasıL yükLeriz diğer hack mod fw Leri gibi nasıL rompatcher yükLeriz ? ?
2.si Gördüğüm kadarıyLa fw de tema effect ' i yok :) Bu fw den mi kaynakLanıyor ? yoksa fw ye tema effect ' i ekLenmemişmi ?
Ben buna tema effect ' i yapıcam yapabiLirmiyim ?
AciL soruLarıma cevap gerekLi biLen arkadaşLardan yardım istiyorum :)

1-RomPatcher+ 'ı indirip sorunsuz yükleyebilirsiniz.

2- Tema Efekti Var Ama Her Menüde Yok. Kendiniz Programlar ile yada C:\Resource 'ye bir effects klasörü atarakda değişik efektler yükleyebilirsiniz. Örnek olarak şuan kullandığım Effects klasörünü aşağıda paylaştım. Bunu C:\Resource'ye atın. c2z.rmp'yi RomPatcherdan aktif edin ve oto olarak ayarlayın. Sonra tema efektlerini açığa ayarlayın.

Not: c2z.rmp 'nin nasıl oluşacağını soruyorsanız: C2ZMaker adlı bir programı kurup generate diyeceksiniz. Sonra c2z.rmp dosyası E ana dizine gelcek. Onu kesip E:\Patches klasörüne atacaksınız ve Rompatcherdan aktif yapıp Add the auto seçeneğini işaretleyeceksiniz

yine bir sorunum cikti ben c6 cfw burdan indimemistim baska siteden indirmisitm ve ordan almanca dili entegre yapa bildim
Sonra siteye güvenmedim ve sonra burdan indiriyim ve burdan entegre yapiyim dedim indirdim c6 (5530 icin) almanca dil ekleyim dedim entegre yaptimtam Repach/Repuild tikladim böle biseyle karsilastim

Generated image Size is greater than partition size. Don´t flash it phone!

özür ya bir sürü sorular sordum kusura bakmayin acemiyim bu islere cok tsk :)

Bide ben deneyim. Olursa yarın upload ederim.

ya yine yanlış yerde soracağım ama nokia 5800 tel.imde kayıtlı olup hafıza kartında olup fakat benim silemediğim bazı temalar var hafıza kartına format atmak en son care olarak denemek istiyorum forumda aradım fakat bulamadım yani acemiyim belki aramam da bir hata olabilir size zahmet olacak ama bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz :) :sarıl:

Bana silmek istediğin temaların sislerini gönderebilirsen yardımcı olabilirm. Yada isimlerini.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş şöyle bir sorum olacak benim ben önce orijinal yazılımı indirsem sonrada burdaki mofiye yazılım dosyalarını gerekli klasöre atsam mofiye product kodu ile flash lasam olurmu.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim vallaha şöyle yapıyorum orijinal firmware yi tamamen kaldırdım dosyayı rardan çıkardım jafı çalıştırdım mcu ppm ape variantı sorunsuz yaptım daha öncedeb pc suite driverlerini yükledim normal mode manual flash factory set bnları seçtim crt 308 i kaldırdım ama gel geleli altta euro 2 red turkey change olsa productc code kısmında görülmüyor üstündeki mcu ppm ape variantı ışıkları yeşil flash diyorum uyarı geliyor daha sonra hemen search phone on now ondan sonra açma düğmesine bir defa basıyorum phone not fuond diyor napcam daha önceden baika bir modifiye yazılım yüklemiştim bundan olmuyor

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim vallaha şöyle yapıyorum orijinal firmware yi tamamen kaldırdım dosyayı rardan çıkardım jafı çalıştırdım mcu ppm ape variantı sorunsuz yaptım daha öncedeb pc suite driverlerini yükledim normal mode manual flash factory set bnları seçtim crt 308 i kaldırdım ama gel geleli altta euro 2 red turkey change olsa productc code kısmında görülmüyor üstündeki mcu ppm ape variantı ışıkları yeşil flash diyorum uyarı geliyor daha sonra hemen search phone on now ondan sonra açma düğmesine bir defa basıyorum phone not fuond diyor napcam daha önceden baika bir modifiye yazılım yüklemiştim bundan olmuyor

Zaten change also product pasif durumda olcak. Çünkü Use ini'yi seçmiyoruz. İşlemlerin sırasını doğru yapıyorsan ve ışıklar yanmışsa bundan sonrası ya hemen basmadığından teli bulamıyor yada driverlarında bir eksik var. Birde şöyle birşey var searching for phone dediğinde bastıgında pcden bir ses alıyo musun. Flash disc bağlanması gibi. Eğer almıyorsan %100 driverlarındandır

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
açma düğmesine bastığımda ses geliyor ama phone not found diyo. bide flasha bastığımızda normalde 2 tane uyarı gelmesi gerekir bende flash dedikten sonra 1 kere uyarı geliyor ondan sonra hemen PRESS POWER ON NOW! geliyor Searching for phone...Not found!!!

aliens

aliens

Üye
usb driverlerinden kaynalanıyor. forumda jaf ile kullanılacak driverler mevcut. gerekli yerlere kopyalayıp, ogm ile jaf ı çalıştırırsan sorun kalmaz.

--------------- Ekleme ---------------

buradan indirebilirsin.

hakan2131

Üye
kardeş sen hafıza kartını bilgisayara tak öncelikle resource klasörünü aç oradan skin yazan yer var orayı komple sil ondan sonra privateden 10207114 olan klasörü silersen temaların hafıza kartından silinmiş olur

hard formatı sanmıyorum ama hafıza kartı biçimlendirme gerekebilir gibi geliyor bana da bekleyelim biz yine de bir umut :) :vur

kardeş sen hafıza kartını bilgisayara tak öncelikle resource klasörünü aç oradan skin yazan yer var orayı komple sil ondan sonra privateden 10207114 olan klasörü silersen temaların hafıza kartından silinmiş olur

batujan12

batujan12

Üye

yardımın için çok sağol kardeş teşekkür ederim :) :oke: :sarıl: :heyo:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
sorun driverlerdeymiş ok sorun çözüldü.

nuh096

nuh096

Üye
tmm cok tsk sanada zahmet verioz :) bekliom...:) MegaloManiaX Allah razi olsun haber ver bana bi zahmet :D

arkadasim bu arada sen bana almanca dil vermistin ama o dutch diye yaziyor germany die yazmiyor bende buldum bugün bi tane onda germany yaziyor bi bak istersen tsk :) link asagida :)

multiupload.com/UY2N85RWJ7

cok tsk saygilar:)

hakan2131

Üye
ilk mesajdaki yüklemeyi okursanız sorununz kalmaz

Bahsetttiği YouTube Programı. O Programla İzleyebilirsiniz. Ama Facebook Videolar İçin Şuan Çare Yok.

Arkadaşlar microsoftun çıkardığı silvırlight ı kur çünkü benimkide daha önce açmıyordu ama bunuda kurdum girdim oldu birde öyle dene ben facebookta video izliyebiliyorum yanlız youtube üzerinden paylaşılan videoları izliyemiyorum oda site yasaklı olduğu için giremiyorum.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
tmm cok tsk sanada zahmet verioz :) bekliom...:) MegaloManiaX Allah razi olsun haber ver bana bi zahmet :D

arkadasim bu arada sen bana almanca dil vermistin ama o dutch diye yaziyor germany die yazmiyor bende buldum bugün bi tane onda germany yaziyor bi bak istersen tsk :) link asagida :)

multiupload.com/UY2N85RWJ7

cok tsk saygilar:)

ilahi güldürdün beni :D
France - French >> Fransa - Fransız
German - Dutch >> Almanca - Alman

çaktın? :oke:

ilk mesajdaki yüklemeyi okursanız sorununz kalmaz

Bahsetttiği YouTube Programı. O Programla İzleyebilirsiniz. Ama Facebook Videolar İçin Şuan Çare Yok.

Arkadaşlar microsoftun çıkardığı silvırlight ı kur çünkü benimkide daha önce açmıyordu ama bunuda kurdum girdim oldu birde öyle dene ben facebookta video izliyebiliyorum yanlız youtube üzerinden paylaşılan videoları izliyemiyorum oda site yasaklı olduğu için giremiyorum.

Facebooktan Videoyu Telden Mi İzliyorsunuz?

açma düğmesine bastığımda ses geliyor ama phone not found diyo. bide flasha bastığımızda normalde 2 tane uyarı gelmesi gerekir bende flash dedikten sonra 1 kere uyarı geliyor ondan sonra hemen PRESS POWER ON NOW! geliyor Searching for phone...Not found!!!

Sorunun driverdan demiştim :oke: Zaten çözmüşsün. Tek uyarı gelmesinin nedeni ise CRT 308 deki işareti kaldırmamız. bir sorun teşkil etmiyor :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
1-RomPatcher+ 'ı indirip sorunsuz yükleyebilirsiniz.

2- Tema Efekti Var Ama Her Menüde Yok. Kendiniz Programlar ile yada C:\Resource 'ye bir effects klasörü atarakda değişik efektler yükleyebilirsiniz. Örnek olarak şuan kullandığım Effects klasörünü aşağıda paylaştım. Bunu C:\Resource'ye atın. c2z.rmp'yi RomPatcherdan aktif edin ve oto olarak ayarlayın. Sonra tema efektlerini açığa ayarlayın.

Not: c2z.rmp 'nin nasıl oluşacağını soruyorsanız: C2ZMaker adlı bir programı kurup generate diyeceksiniz. Sonra c2z.rmp dosyası E ana dizine gelcek. Onu kesip E:\Patches klasörüne atacaksınız ve Rompatcherdan aktif yapıp Add the auto seçeneğini işaretleyeceksiniz

Çok saoL anLatımın için de ben effect ' i nasıL yükLicem herşeyini biLiyorum da rompatcher iLe yükLenmediği için beLkide onu da farkLı bi şekiLde yükLemek gerekiyordur diye düşünmüştüm :allalla: Ama öyLe değiLmiş yani normaL uyguLama oLarak yükLenebiLiyor . Sen cevap vermeden öncede yükLedim zaten buLdum da . Tek sorunum c2z_maker ' de Generate deyince FaiLed! yazıyor nerden yükLediysem oLmadı . Kafayı yemek üzereyim bu faiLed hatası yüzünden tek sorunum o . Onun dışında herbişeyi biLiyorum effect iLe iLgiLi . Bu faiLed sorununun çözümü nedir ? :allalla: BiLen varmı ? :hmmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Çok saoL anLatımın için de ben effect ' i nasıL yükLicem herşeyini biLiyorum da rompatcher iLe yükLenmediği için beLkide onu da farkLı bi şekiLde yükLemek gerekiyordur diye düşünmüştüm :allalla: Ama öyLe değiLmiş yani normaL uyguLama oLarak yükLenebiLiyor . Sen cevap vermeden öncede yükLedim zaten buLdum da . Tek sorunum c2z_maker ' de Generate deyince FaiLed! yazıyor nerden yükLediysem oLmadı . Kafayı yemek üzereyim bu faiLed hatası yüzünden tek sorunum o . Onun dışında herbişeyi biLiyorum effect iLe iLgiLi . Bu faiLed sorununun çözümü nedir ? :allalla: BiLen varmı ? :hmmm

Birde bununla dene

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Birde bununla dene

Tmm bide bunu deniyim :oke:

Birde bununla dene

Tmm bide bunu deniyim :oke:

Kardeş bunu denedim oLdu ama değişik bi c2z_maker programıymış :naughty: DiLide farkLı :d:
Bide sorma ne tür bi sorunLa karşıLaştım yaa :vur
Effect kLasörünü c>resource ' ye yapıştırıyorsunya . X-pLore diyor böyLe bi kLasör oLuşturuLamaz . normaL kLasör oLuşturayım dedim onuda yapmadı c>resource de .s.s.s :vur
DeLirmek üzereyim yaw :bann:

Üst Alt