(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bilmiom ekranı yan çevirdim kamera tuşuna bastım ama hemen çevirir çevirmez deil aradan zaman geçince :D hotkeyi camera tuşu yaptım ... Yani fazla bişi yapmadım ... normal çektim işte..

Ama yatay ekranda görüntüyü karmaşık aLıyor düz ekranLa yatay ekran birbirine girmiş gibi çıkıyor yatay ekran da görüntü aLdığın için sen nasıL başardın yaw :ehe bende senin dediğin gibi yapıyorum dediğim gibi çıkıyor :aha:

umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
ne biliim cenabet misin nesin ? :ehe :ehe :ehe :ehe :D :D o senin şanssızlığın ....

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş mükemmel bir iş çıkarmışsın ellerin dert görmesin,gerçi benim 5800 cihazım yok ama senin çıkarttığın bu işi gördükten sonra olmasını isterdim.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaş mükemmel bir iş çıkarmışsın ellerin dert görmesin,gerçi benim 5800 cihazım yok ama senin çıkarttığın bu işi gördükten sonra olmasını isterdim.
:ehe:ehe:ehe vaLLa iyi söyLedin kardeşim :oke:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benim bu fw hakkında 2 tane sorum oLacak !!
1.si Biz bu fw ye rompatcher nasıL yükLeriz diğer hack mod fw Leri gibi nasıL rompatcher yükLeriz ? ?
2.si Gördüğüm kadarıyLa fw de tema effect ' i yok :) Bu fw den mi kaynakLanıyor ? yoksa fw ye tema effect ' i ekLenmemişmi ?
Ben buna tema effect ' i yapıcam yapabiLirmiyim ?
AciL soruLarıma cevap gerekLi biLen arkadaşLardan yardım istiyorum :)

nuh096

nuh096

Üye
yine bir sorunum cikti ben c6 cfw burdan indimemistim baska siteden indirmisitm ve ordan almanca dili entegre yapa bildim
Sonra siteye güvenmedim ve sonra burdan indiriyim ve burdan entegre yapiyim dedim indirdim c6 (5530 icin) almanca dil ekleyim dedim entegre yaptimtam Repach/Repuild tikladim böle biseyle karsilastim

Generated image Size is greater than partition size. Don´t flash it phone!

özür ya bir sürü sorular sordum kusura bakmayin acemiyim bu islere cok tsk :)

s.h.a.

Üye
teşşekürler

bişey sorcaktım fotoğraf çekerken içindeki küçük (netlemek için) çerçeve yok neden acaba ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
yine bir sorunum cikti ben c6 cfw burdan indimemistim baska siteden indirmisitm ve ordan almanca dili entegre yapa bildim ama sonra burdan indiriyom ve burdan entegre yapiyim dedim indirdim c6 (5530 icin) almanca dil ekliyom tam böle biseyle karsilastim

Generated image Size is greater than partition size. Don´t flash it phone!

özür ya bir sürü sorular sordum kusura bakmayin acemiyim bu islere cok tsk :)

İyide bundada türkçe entegreLi ?
Tek aLmanca istiyorsan bunu indirip tr entegreLi dosyanın adı ne ise aLmancasının dosyasının adını o tr dosyasının adını yapıcaksın ondan sonra devam edeceksin yok eğer sen hem aLmanca hemde türkçe istiyorsan orasını biLemiyorum :allalla:
Burda türkçe entegreLi o yüzden sorun çıkıyor oLmasın ? :hmmm

Bide benim 2 soruma cevap verebiLecek oLan varmı ?

tanju0002

tanju0002

Üye
arkadaşlar direk bilgisayar olmadan onu telefona yükleme şansım var mi yardımcı olurmusunuz

Rich4arD

Rich4arD

Üye
umurcanvrl

umurcanvrl

Üye
çükü psplere dosya atıon ona girion kendi kendine flaslıo makine ilerde belki öle olur :D

batujan12

batujan12

Üye
ya yine yanlış yerde soracağım ama nokia 5800 tel.imde kayıtlı olup hafıza kartında olup fakat benim silemediğim bazı temalar var hafıza kartına format atmak en son care olarak denemek istiyorum forumda aradım fakat bulamadım yani acemiyim belki aramam da bir hata olabilir size zahmet olacak ama bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz :) :sarıl:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Evet beLki iLerde oLur ama bu zamanda bu konuda fw yükLeme konusunda şimdi herkesin biLmesi Lazımki teLefondan bu işLemi yapmak imkansız :aha: Ama arkadaşada hak vermek Lazım merak etmiş sormuş :evet: BeLki hemen yükLeme ihtiyacı duymuştur dayanamamıştır biLgisayarda yanında değiLdir faLan ? :allalla:
Ama bi yandan da güLesi geLiyor yaaa insanın (h)

--------------- Ekleme ---------------

ya yine yanlış yerde soracağım ama nokia 5800 tel.imde kayıtlı olup hafıza kartında olup fakat benim silemediğim bazı temalar var hafıza kartına format atmak en son care olarak denemek istiyorum forumda aradım fakat bulamadım yani acemiyim belki aramam da bir hata olabilir size zahmet olacak ama bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz :) :sarıl:

Menü > Ayarlar > Uyg. yöneticisi > Yüklü uygulamlr .
Burdan istediğin ve kurduğun tüm programLarı uyguLamaLarı seçip SeçenekLerden Kaldır yapabiLirsin :oke: :sarıl: Umarım yardımcı oLabiLmişimdir :bigstar:

batujan12

batujan12

Üye
Evet beLki iLerde oLur ama bu zamanda bu konuda fw yükLeme konusunda şimdi herkesin biLmesi Lazımki teLefondan bu işLemi yapmak imkansız :aha: Ama arkadaşada hak vermek Lazım merak etmiş sormuş :evet: BeLki hemen yükLeme ihtiyacı duymuştur dayanamamıştır biLgisayarda yanında değiLdir faLan ? :allalla:
Ama bi yandan da güLesi geLiyor yaaa insanın (h)

--------------- Ekleme ---------------

Menü > Ayarlar > Uyg. yöneticisi > Yüklü uygulamlr .
Burdan istediğin ve kurduğun tüm programLarı uyguLamaLarı seçip SeçenekLerden Kaldır yapabiLirsin :oke: :sarıl: Umarım yardımcı oLabiLmişimdir :bigstar:

bu çözümü biliyorum ama ben o temaları hack 'i yapmadan önce attığım o orada da gözükmüyor :( ama yine de düşünmen ve çabalamandan dolayı teşkkür ederim :) başka yardımcı olabilecek :) :ağlarım:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
bu çözümü biliyorum ama ben o temaları hack 'i yapmadan önce attığım o orada da gözükmüyor :( ama yine de düşünmen ve çabalamandan dolayı teşkkür ederim :) başka yardımcı olabilecek :) :ağlarım:

Ö.deiL fakat pek yardımcı oLamazLar herhaLde :allalla:
Senin anLattığına göre o zaman KaLdıramicaksın beLkide yani seninde dediğin gibi hafıza kartı biçimLendirme vede gerekiyorsa hard format atmak gerekebiLir :hmmm

batujan12

batujan12

Üye

Ö.deiL fakat pek yardımcı oLamazLar herhaLde :allalla:
Senin anLattığına göre o zaman KaLdıramicaksın beLkide yani seninde dediğin gibi hafıza kartı biçimLendirme vede gerekiyorsa hard format atmak gerekebiLir :hmmm

hard formatı sanmıyorum ama hafıza kartı biçimlendirme gerekebilir gibi geliyor bana da bekleyelim biz yine de bir umut :) :vur

Üst Alt