MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
belki komik gelicek ama bu ayrıntıyı daha önce okumuş olsam bu yazılımı yüklemezdim hızı gayet güzel eski fw a dönmek te istemiyorum onda tema efektleri çalışmıyor umarım saat gitmeyen ve hızlı bir fw bulurum teşekkürler
bir sorum daha olacaktı ilk sayfada yayınlanan fw ların hepsi bu şekildemi saat kalan varsa hemen onu yüklüycem de
ben 5800 da c6 görünümünü ve widget ları kullanmak istiyorum.yeniyim bu konuda,bunu burdaki yöntemlemi yapıyoruz..?
merhabalar ben her şeyi yaptım tel kapalı 1 kere kısa basıyorum ama atmıyor fw yi hata veriyor eskiden olurdu şimdi olmuyor
arkadaşlar benim 5530 um var servise gitti geldiğinde yazılımını güncellemişlerdi şu anki versiyon 31.00.05 bu vermiş olduğunuz fw benim cihaza uygun mu acaba.. Ayrıca anlatımda 3 adet dosya seçiliyo yüklemek için ama indirdiğim fw klasörünün içinde 7 adet dosya var ben anlatımdaki dosyalarımı flaşlıcam sadece, yoksa hepsini.. Son bi soru daha 5530 a hard format nasıl atılırtuşluları biliyorum ama dokunmatik olan hakkında hiç bir fikrim yok.. Yardımcı olursanız sevinirim
--------------- ekleme ---------------
arkadaşlar kimse yardımcı olmayacakmı..????
Yukarıda bahsi geçen tüm adımları 5530xm için uyguladım ve sonuç harıka.sorunsuzca yüklendi her şey. Artık telefonum c6 oldu.çok teşekkürler kardeş.
Bir de bir şey soracağım: Bu yüklediğimiz yazılım hackli mi aynı zamanda? Yani uygulma erişimi açık olacak mı artık, yani unsigned uygulamaları yükleyebilir miyiz?
--------------- Ekleme ---------------
hocam senin versiyon da benimki gibi olmuş, yani yapman gereken ilk sayfadakileri uygulayıp firmware atmak.yani soru yok yapabilirsin.
Hardformat ise; tel kapalı iken; yeşil tuş+kırmızı tuş+fotoğraf çekme tuşuna basılı tutarken açma kapama düğmesine bas, ta ki saat yada pin ya da ülke seçimi ekrana gelene kadar...
Arada benim gibi yazmış olabilir tüm yorumları okumadım çünkü ama bu firmware de flash player 4 olamaz çünkü ne n97 de ne de c6 da flash player 4 desteği yok.Yani bu firmware sırf bu yüzden yükleyecek arkadaşların dikkatli olması gerekir.
Ben mod ları yükleyemedim lütfen daha ayrıntılı (imkan warsa resimli) anlatır mısın
abi iyi yapmışsın da bir türlü inmedi bu fw premium hotfiledan 5kb/s ile indiriyorum 3 saat süre biçti bana
Merhaba
1 sayfaya eklemiş olduğunuz programlar windows 7 de çalışıyormu acaba
megalomaniax kardeş merhaba.
bende senin c6 v1 fw si yüklü fakat ciddi derecede batarya sorunu yaşamaya başladım ve v2 yi yüklemek istiyorum.Sorum şu v2 yüklemeden önce hafıza kartına format atmak yerine hafıza kartındaki resim,müzik ve video dosyaları haricindeki dosyalara dokunmadan diğer tüm dosyaları silip fw yükleyebilirmiyim? şimdi o kadar şarkı, playlist, video ve resimi tekrar pcye kopyalayıp tekrar geri atmak çok uğraştırıyor :-) bi çözüm verirsen sevinirim kardeşim
--------------- Ekleme ---------------
Ya Megalomaniax online olmuyor herhalde.Var mı acaba soruma cevap verecek birisi lütfen?
arkadaslar bilmiyorum burayamı yazıcam ama telefonm c6 dondu bnde bataryayı cıkardım taktım sistem hatası diyor msjlara tıklıorm desteklenmıyor dıyor nasıl halledebilirm bi fikri olan warsa lütfen yazsın
Çok teşekkürler arkadaşım kendi 5800'ıma anlattığın gibi uyguladım, sonuç birebir mükemmel..Emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?