(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

mirach61

Üye
en iyisi bi v60 çıksın beğenmezsem bunla uğraşırım

die4me

Üye
ya arkdslar yardmcı olrsanız sevnrm acemym ben... RM-356_51.0.006_prd.core.C00 dosyasını bulamadm da nerde bu acaba xD

sawyer32

Üye
Fw 5530 ve 5800 da çalışıyorsa (ki sanırım Rm-xxx değerleri farklı) benim 5230 'umda çalışır mı?? (daha önce 21.0.004 yüklemiştim ) olumsuz etkiler mi ??

Kolay gelsin..

die4me

Üye
arkdsm o rm xx nerden blcam ben sölermsn ltfen yarm kaldı yükleme pff :/

ya hocam rehberde favorilere ekle diye bi menü çıkıyo..bende yanlışlıkla bi kaç kişiyi (yaklaşık 30 kişi ) eklemişim..şimdi o kişiler normal rehberde görünmüyo..favorileri ben nerden görcem yada bunu nasıl düzeltebilirim?
not : daha önce soran oldumu bilmiyorum..90 sayfayı tek tek inceleme fırsatım yok..

Konu Sahibi
Fw 5530 ve 5800 da çalışıyorsa (ki sanırım Rm-xxx değerleri farklı) benim 5230 'umda çalışır mı?? (daha önce 21.0.004 yüklemiştim ) olumsuz etkiler mi ??

Kolay gelsin..

5230 için deil arkadaşım. 5530 ve 5800 da çalışır sadece..

arkdsm o rm xx nerden blcam ben sölermsn ltfen yarm kaldı yükleme pff :/

indirdiğin rar dosyasının içinde dosyalar var. O dosyalarda c00 la biten dosya. Onun uzantısını c0r yapacaksın..

Telefona birşey yüklemediysen komple hard format at. Kişilerini geri yükle (Artık nerden yüklediysen simden yada nokia pc suiteden). Sonra hepsini işaretleyip seçeneklerden elektr. kartv. kopyalaya tıkla diğer hafızaya yı seç. Sonra tele tekrar format at bu sefer rehberi elektr.kartv. kopyalaya girip diğer hafızadanı seçerek yükle. (başka yerden yükleme yapma ne oviden ne nokia pc suiteden nede simden)

Artık favoriler çalışacaktır. Favorilere eklediğinde kişiler rehberden silinmeyecektir.

hımmm..diyosun ki çok iş..çünkü bi sürü şey yüklemiştim telefona..kafama göre yeni bi fw çıkana kadar bu şeklde idare edicez o zaman..teşekkürler yardımın için..hayırlı akşamlar..iyi bayramlar

Konu Sahibi

Özellikle en başa yazdım fwyi yüklemeden önce yapılsın diye (: Fazla bir işi yok aslında. Sonuçta tekrar fw atmayacaksın. rehberini tam haliyle hafıza kartına dediğim yolla yedekleyip tele yeşil kırmızı kamera tuşu ve power tuşuna basılı tutarak hard format atacaksın. Sonra hiçbirşey yüklemeden önce yedeklediğin rehberi geri yükleyeceksin tele. Sonra istediğini yükleyebilirsin. Ama tabi son karar senin. Sana da iyi bayramlar

cok saol kardesım

Güle güle kullanın..

die4me

Üye
arkadasm indirdiiim rar da RM-356_51.0.006_prd.core.C00 die bi dosya yok :S jaf adlı rar ı demıomsn. yok işte içinde..

Konu Sahibi
arkadasm indirdiiim rar da RM-356_51.0.006_prd.core.C00 die bi dosya yok :S jaf adlı rar ı demıomsn. yok işte içinde..

arkadaşım o yükleme yapcağın programın linki. Alttaki linklere baksana Bayramda şakam mısın

die4me

Üye
........................

arkadaşlar hayırlı bayramlar. peki 5800 da diyelimki orjinal haline geri dönmek istiyoruz ne yapacağız.
cevaplarınızı ve çözüm yollarınız nelerdir gene jaf ilemi oluyor

Konu Sahibi
arkadaşlar hayırlı bayramlar. peki 5800 da diyelimki orjinal haline geri dönmek istiyoruz ne yapacağız.
cevaplarınızı ve çözüm yollarınız nelerdir gene jaf ilemi oluyor

Jaf ile orjinal fw dosyalarını indirerek orjinale dönebilirsin. Orjinal FW'ler İçin NaviFirm Uygulamasını Edinmeniz Yeterli.

die4me

Üye
Error reading phone init data...
bu çıkıo ndn???

die4me

Üye
bütün usb grslrnde denedm ama hep aynısı çıkıo

'Şeref'

Emekli Yönetici
kardeş aynen anlatımlardaki gibi yapıyorum ama
tlf nun açmakapatma duğmesine basıyorum boyle bi hata veriyor

Searching for phone...Not found!!!

usb ler sağlam 1 den fazla pc de denedim olmuyor
3 gundur bununla uğraşıyorum forumdaki jaf la ilgili her konuyu okudum!
kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerekiyor ?
iyi bayramlar şimdiden teşekkürler