MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
emegine saglık gercekten güzel bir paylasım
Nokia 5800XM C6 FW v11.0.029
04.09.2010
Sorunsuz TR Dil, Sorunsuz TR Klavye, Sorunsuz TR T9. Orjinal Programlarının RAM Kullanımı Düzeltildi. Başlangıçta Çalışan Mesajlar, Rehber v.b Uygulamalar Engellendi. Başlangıçtaki Maximum RAM 59MB Olarak Ölçüldü.
diye belirtilen dosyayı indirdim, kurdum çok teşekkürler gerçektün telefonuma daha bi sevgiyle yaklaşıyorum artık
acaba bu sürüm hackli mi onu merak ettim
PNHT nin ellerine sağlık, ben bir hata bulamadım...
Bişey merak ediyorum, yazılım güncellemesi yapsak tel. bozulur mu ?
güncellemeyi yaptım bir şey dışında herşey mükemmel. yazılım güncellemelerinden NOKIA MESSAGING programını kuruyorum fakat her hangi bir nedenle telefonu kapatıp açsam program silinmiş oluyor!!! Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz??
Lütfen yardım nokia messaging benim için çok önemli, onun yerine mail exchange'i aynı şekilde kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?
--------------- Ekleme ---------------
bu arada mail for exchange hiç yüklenmiyor!!!... orjinal yazılımı nereden bulabilirim fikri olan var mı?
hocm kinetik Kaydırma, uzun menülerde kaydırma frenini nsıl aktif edebiliriz. ben kendim kydırmk istiyorum .. bi dokunuşta listenin sonunu bulması bir oluyor yni.
V51.0.006 orjinal sürümüne geri döndüm, nokia messaging'den vazgeçmem mümkün değil bir iş adamı olarak
Nokia 5530XM C6 FW v11.0.029 linki açılmıyor. Bir bakarsanız sevinirim. (inş. beceririm bu işi.)
aga tek kelıme süpersın yaa ty paylaşim için
paylaşımın için çok teşekkürler dostum.
Birşey soracağım bunu yükledikten sonra v60 çıktığında telefon üzerinden o yazılımı yükleyebilecekmiyim.(*#0000# den )
bir de bunu yaparken bi hata yaparsak bi problem çıkar mı telefon açılmaz falan ?bu işlerden pek anlamam da yazıyı okudum anladım ama kendime güvenmiyorum..
ya ben rehberi yedekleyemıorm.. tümünü secip kopyala dediiimde sadece 20 tanesini kopyalıo hafıza kartına hepsini almıo :S:S sim kartı çıkarıp hatsız yüklesemm olurmu acaba ???
--------------- Ekleme ---------------
cevap vercek kmse yokmu ?
peki kaldırmak için napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?