(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi

Sorunlarının hepsini küçük modlarla düzeltebilirsin.

1- haraket sensörü için c6 için modlar klasörüne bak
2- t9 c6da ancak bu kadar oluyor
3- ekrana dokundugun zaman algılamaması teli kasan birşey oldugunu gösterir. açık uygulamarını kontrol et
4- ışıklar için yine modların olduğu konuya bak
5- batarya bende 1.5 gün ve az diodum. Sen yarım gün diosun. Biraz az uğraş bence telle. Bu zaten bilinen birşey c6 fwsindeki n97 widget ekranı çok yiyor. Bu heryerde söylendi. Yükleyenler zaten ona göre yüklüyor
6-ekran kilidini ayarlardan telefon ordandan telefon yönetimindeki oto tuş kilidinden ayarlayabilirsin.

sado_27

Üye
arkadaslar pekı bu fv yı kullanmak ıstemeyıp tekrar eskı fv mıze donme ımkanımız varmı

Konu Sahibi
arkadaslar pekı bu fv yı kullanmak ıstemeyıp tekrar eskı fv mıze donme ımkanımız varmı

dönebilirsin. Bir sorun olmaz

benimki tüekçe olmadı yaa napcaz tüekçesi yok

ilk defa duyoyurum bu sorunu doğru linkimi indirdin bi bak istersen. Modlamaya ilk türkçeyi koyarak başlıyorum. FW Dosyalarını değiştirmediysen yada başka fw ile karıştırmadıysan olmama ihtimali yok.

sametx

Üye
teşekkürler ilk defa flash attım telefonuma çokta hoşuma gitti . sadece tek sıkıntım ekrandaki favori kartvizitleri kullanamıyorum .. ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi
teşekkürler ilk defa flash attım telefonuma çokta hoşuma gitti . sadece tek sıkıntım ekrandaki favori kartvizitleri kullanamıyorum .. ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler.

FAVORİ KARTVİZİTLERİ KULLANMAK İÇİN

Öncelikle arkadaşlar telefonumuzdaki rehberimizi hafıza kartına yedeklememiz gerek. Bunun için Rehbere giriyoruz ve rehberdeki tüm kişileri işaretliyoruz. Sonrasında seçeneklere tıklayıp Elektr.kartv.kopyala
ya tıklıyoruz. Diğer hafızaya seçiyoruz. Size rehberden taşınsın mı yoksa kopyalansın mı diye soracak. İstediğiniz birini seçin. İşlem bittikten sonra E:\Others\Contacts'a rehberimizin yerleştiğini göreceğiz. Şimdi hafıza kartındaki önemli dosyalarımızı (Resimler Müzikler Videolar gibi) ve Others klasörünü bilgisayarımıza kopyalıyoruz. Kartı biçimlendiriyoruz ve tele hard format atıyoruz. Sonrasında bilgisayara kopyaladığımız dosyaları geri hafıza kartına atıyoruz. Rehbere giriyoruz ve seçeneklerden tıklayıp Elektr.kartv.kopyalaya tıklıyoruz. Bu Sefer Diğer Hafızadan'ı Seçiyoruz. İşlem bittikten sonra istediğiniz kişiyi favorilere sorunsuzca ekleyebileceksiniz.

sametx

Üye
teşekkürler ilginizden dolayı çok güzel bir fw . birde oto. tuş klidi için süre ayarını göremedim..

badsubh

Üye
kardeşim bu fw ye nokia 5800 ın t9unu yükleyebilirmisin.. çok mesaj gönderiyorum ve bu t9 inanılmz kötü. bi çok kelimeyi ben tanıtmak zorunda kalıyorum. 5800 ın t9un da çok rahattı. yd yolunu söyle ben entegre ederim. yardımcı olursan çok minnettar kalırım

Konu Sahibi

T9 Database sistemleri farklı kardeş. Keşke olsa. O zaman 5800daki sözcük kayıtlarını alır buna daha önceden elle eklenmiş gibi entegre ederdim. Ama C6'nın databaseleri tam bir sır. Örnek olarak hala resimler için cache klasörünü nerede sakladığını bende dahil kimse bulamadı. T9 cacheninde yeri bilinmiyor

Konu Sahibi

Dediğim gibi sen başka fwnin dosyalarıyla harmanladın benim fwyi

Konu Sahibi
olabilir başka fw vardı sildim seninkileri koydum sadece bi sorun var ama mesaj veya başka bişi yazarken alfasayısal tuştakımı modunda teli yan döndürünce klavye çıkıyodu oo yok bilgin varmı

O C6 da olmadığı için C6 FW Diye çıkab bütün fwlerde o özellik yok. Kendin elinle ekran q klavyeye alabiliosun. Otomatik çıkmıyor.

badsubh

Üye

anladım değerli krdeşim.. olduğu gibi kullnıcm rtıkk ..tşk ederim yrdımın için

Rich4arD

Üye
Yaaa ben bişey sorucam .s bu t9 nedir bilmiyorum ben yaa .d.d.d

--------------- Ekleme ---------------

Yaaa ben bişey sorucam .d bu t9 nedir yaa ben hiç bilmiyorumda .d.d

Konu Sahibi
Yaaa ben bişey sorucam .s bu t9 nedir bilmiyorum ben yaa .d.d.d

--------------- Ekleme ---------------

Yaaa ben bişey sorucam .d bu t9 nedir yaa ben hiç bilmiyorumda .d.d

T9 sen kelimeleri otomatik tanıma olayıdır. sen sadece kelimedeki harflerin bulundugu rakamlara bir kere basarsın. o otomatik olarak o kelimeyi sana yazar. C6da tr destekli t9 var ancak 5800 gibi gelişmiş deil. Bunun nedeni de 5800'ın türkiyede çok tutulması. C6da bu kadar tutulsa bunada yaparlar gelişmiş t9 u

emegine saglık gercekten güzel bir paylasım