(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi

ovi senk. ile senkronize ettiyse abin kendi üyeliğinden ovi.com'dan yada telden geri yükleyebilir. Ama daha önce senkronize ettiyse. Etmemişse yapacak birşey yok.

5800 e ilk sayfadaki c6 v11 fw yi attım.Problemsiz çalışıyor.
Soruya gelince; Benim elimde quickoffice ve adobe pdf reader para vererek aldığım lisanslar var. Firmware ile gelen quick office pdf reader da bu lisansları girecek yer bulamadım. Fw ile halihazırda gelen programları kaldırma seçeneğinide bulamadım. Son çare üzerine kendi elimdeki quick office ve pdf reader'ı kuruyum dedim bu seferde hata ile karşılaştım.
Anlayacağınız parasını verdiğim lisanslar kuzu kuzu yatıyor.
Bir şekilde fw le gelen ofis programlarını kaldırma şansım var mı? veya sorunu nasıl çözebilirim?

huzun34

Üye
ovi senk. ile senkronize ettiyse abin kendi üyeliğinden ovi.com'dan yada telden geri yükleyebilir. Ama daha önce senkronize ettiyse. Etmemişse yapacak birşey yok.
telefonundakileri tek tek sildi onu biliyorum ama ovi comda varmı bilmiyorum inş vardır

rhketum

Üye
arkadaşlar benim sorunum bu fw yi yükledikten sonra nokia pc suite bağlanamıyorum görmüyor teli haliyle rehber yedeğimide alamıyorum bi yardım lütfen

sorunu çözdüm bilmeyenler için bilgisayarım-özellikler -aygıt yöneticisinden pc suiti aktif ettim

tekrar teşekküürler

Office programlarını kaldırmanın bir yolu yokmu?

huzun34

Üye
çoksukur sim haıfızasını silmemiş az öncede bu CFW yi yukleedim 10 numara bi CFW olmuş line emeğine sağlık üstad ALLAh razı olsun yanlız bişey sorcam bu sistem klasörü hack klasörü gelmiyor bu surum hacklimi ben bunu merak ediyorum yani prolarda yine sertifika sorunu almayız inş.

Konu Sahibi

Hackli ancak sen yinede rompatcherı kur. rompatcheri normal sis dosyası ile kurabilirsin

RomPatcher v2.3

--------------- Ekleme ---------------

Office programlarını kaldırmanın bir yolu yokmu?

Satın alma seçeneklerini seçince internete gider. Ordan le programının lisansını kaydettirebilirsin.

EDIT: Telefonu C6-00 olarak gördüğü için senin aldığın lisans geçersiz olarak kabul edecektir

Adobe Reader İçin Alttakini Kurabilirsin. Dahili Birleşen Hatası Vermez. Fulldur. Quick Office Bende Satın Al Felan Demiyor. Sizde Diyorsa Ona Görede Yüklemede Hata Vermeyen Bir Versiyon Bakarım.

huzun34

Üye
ok hmen kuruyorum tşk.

yazılımı yüklerken telefon açıkmı kapalımı olacak

Konu Sahibi
yazılımı yüklerken telefon açıkmı kapalımı olacak

Kapalı olacak. JAF'ı hiç kullanmayan arkadaşların olduğunu görüyorum. Bakın bu basit bir işlem değil. Eğer daha önce JAF kullanmadıysanız önce ayrıntılı olarak sabit JAF konusunu baştan sonra kadar okuyun. Telefonunuzdan olmayın!!

Sorunumu çözdüm.
SisContens adındaki programla elimde bulunan quickoffice sis dosyasını açtım. Daha sonra Nokia editor ile açtığım rofs2 de ilgili yerlere yazdım.Aynı işlemleri pdf reader içinde yatım. Son olarak Jaf ile yüklediğimde eski office gitti benim officegeldi.
girme yerindende anahtarımı girdim ve aktive ettim. (tel ile gelende yeni dosya oluşturma ,edit vb seçenekler yoktu.O yüzden bu kadar zahmete girdim.)
Artık kusursuz bir FW'em var.
An itibariyle feci mutluyum

wotkins

Üye
Error reading phone init data... diyor yahu yardım ?

Konu Sahibi
Bu Arada Beklenen MOD'u Sonunda Tamamladım Arkadaşlar Türk Forumlarında İlk. Fotoğraflarda İstemediğimiz Resimlerin Görünmesini Engelleme. (Garmin, Sygic Mobile Gibi Programların İconları Gibi)

Detaylar İçin TIKLAYIN.

suclu01

Üye
abi ya not fount olmuyor neden